Yasin yerli alternatifi adna fena bir isim değil, başkan şu anda TNT'de transferle ilgili birşeyler anlatıyor.
Printable View
Yasin yerli alternatifi adna fena bir isim değil, başkan şu anda TNT'de transferle ilgili birşeyler anlatıyor.
Yasin ile anlasilmamis
Ertem sener : Emre Belözoğlu BJK 'ye gelecek mi? Başkan "Asla"
Ertem sener : Q7 gidecek mi? Başkan "kontratımız devam ediyor"
Yasin Öztekin ile umarım anlaşılır. Yerli alacaksan G.Birliği'nden, yabancı alacaksan da İBB'den alacaksın bu ligde (şu an için konuşuyorum). :)
Yasin'de menajer oyunu!
Adı Beşiktaş ile anılan Gençlerbirliği'nin başarılı futbolcusu Yasin Öztekin'in, menajeri Ceylan Çalışkan tarafından kulüplere satılmaya çalıştığı belirtildi..
Beşiktaş’ın Gençlerbirliği’nden Yasin Öztekin’i istemediği, menajer Ceylan Çalışkan’ın futbolcusunu pazarlamaya çalıştığı bildirildi.
Genç futbolcuyu Başkent kulübüne bonservissiz getiren menajer Önder İnce ile anlaşması olmasına rağmen Ceylan Çalışkan ile menajer olarak anlaşan Yasin’in geçen sezon devre arasında Trabzonspor ve Bursaspor’a satılmaya çalışıldığı ancak Trabzonspor’un bu futbolcunun asıl menajerinin Önder İnce olmasına rağmen Ceylan Çalışkan’ın görüşmeleri sürdürmek istemesi nedeniyle bu transferden vazgeçtiği bildirildi.
FIFA menajeri olan ve Almanya’da menajerlik yapan Önder İnce’nin Yasin ile birlikte yine G.Birliği’nde oynayan Mehmet Akgün ve Taner’i de getirdiği, ancak Yasin’in kendisinden gizli olarak Ceylan Çalışkan ile anlaşması üzerine CAS’a ve Alman mahkemelerine başvurduğu bildirildi.
Yasin’in G.Birliği ile yıllık 250 bin Euro’dan 2 artı 1 yıl opsiyonlu sözleşme imzaladığı öğrenilirken, menajer Ceylan Çalışkan’ın İlhan Cavcav’ın yanına giderek, Almanya'dan başka şahısları yollayarak fiyat attırılmasını ve “Beşiktaş’ın Yasin’i istiyor. Opsiyonu kullanacaksanız Yasin’e gelecek yıl için 500 bin Euro vermelisiniz” dediği öğrenildi.
Cavcav’ın bunun üzerine Yasin’i kendisine getiren menajer Önder İnce’yi arayarak, “Ceylan Çalışkan ile muhatap olmak istemiyorum. Benim bildiğim menajer sensin. Basını da kullanarak Yasin’i pazarlamaya çalışıyorlar. Beşiktaş’tan ve hiçbir yerden bize teklif gelmedi” dedi.
Önder İnce ise, futbolcusunu güvenmekle hata yaptığını belirterek, “İyi niyetimin kurbanı oldum. Yasin menajer olarak beni devreden çıkararak büyük para kazanmak istiyor. Kendisine CAS ve Almanya’dan dava açtım. Transfer yasağı gelebilir” dedi.
Öte yandan Yasin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine, ''Menajerim görüşüyor olabilir. Bilmiyorum. Öyle bir şeyler olabilir ama net değil. Beklerseniz ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır'' ifadelerini kullanmıştı.
Dünya yıldızı Beşiktaş'a önerildi
http://www.ajansspor.com/resimv3/ron...orma_monte.jpg
Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'nun Beşiktaş'a önerildiği iddia edildi.
Beşiktaş Yönetimi bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Daha önce PSG, Barcelona, Milan ve Flamengo formaları giyen Brezilya'nın süper starı Ronaldinho Beşiktaş'a teklif edildi.
Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Avrupalı menajerlerin Başkan Fikret Orman'a böyle bir teklifle gelmesi camiayı heyecanlandırdı, ancak yaşanılan maddi kriz sebebiyle yönetim bu transferin mümkün olamayacağı görüşüne vardı.
İşte bu noktada yardıma kulübün ana sponsorlarından Ülker firması yetişti. Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı sponsorluğunu Milangaz'a kaptıran Ülker grubu'nun, yeni dönemde de Beşiktaş'ın ana sponsorlarından biri olmak adına, Ronaldinho transferi için yönetime cazip bir teklif sunduğu iddia edildi.
ADİDAS-NİKE SAVAŞI
Buna göre; daha önce Matias Delgado'yu Beşiktaş'a kazandıran Ülker firması 32 yaşındaki yıldıza önümüzdeki sezondan itibaren siyah-beyaz formayı giydirebilmek için kolları sıvadı. İki taraf arasındaki ilk görüşmede Ülker, Ronaldinho'nun bonservis ücretini karşılamak istediğini açıkladı.
Beşiktaş Yönetimi, Brezilyalı yıldızın talep ettiği yıllık 3 milyon euroyu karşılama konusunda da sıkıntıya düşünce Ülker, sambacının alacağı transfer ücretinin %50'sini karşılamayı da teklif etti.
Ronaldinho transferi ile kombine satışlarını ikiye katlamayı hedefleyen Beşiktaş Yönetimi teklife sıcak bakıyor. Bu transferdeki tek sorun ise Beşiktaş'ın adidas, Ronaldinho'nun ise Nike firması ile olan sponsorluk anlaşmaları.
Bu tarz sukse transferlerin donemi sona erdi bizim icin artik.Onerilse bile yeni yonetimimiz itibar etmeyecektir. Bu yuzden basinda cikan bu tarz haberlere bizim de ciddiye almamaniz lazim.
Sanırım futbolu bırakana kadar devam edecek Ronaldinho - Türk takımı transfer dedikoduları :)
Takimda para yok ne ronaldinhosu :D
Yabancı menajerler Beşiktaş'ı iyi mesken tuttu son senelerde
Habere ben de inanmıyorum ama bir okusanız haberi, Beşiktaş'In cebinden neredeyse para çıkmıyor habere göre :) Bu daha da saçma.
Belli zaten Ronaldinho'yu en sonunda zorla getirecekler Türkiye'de bir takıma. Ama umarım bu Beşiktaş olmaz. İnanmıyorum da habere zaten.
Elimizdeki bazı yabancılar göndermeye çalışıyoruz çıkan habere bak.
ronaldinho daha avrupaya gelmez adamin kafasi brezilyada rahat...
Bobo geri dönmek istiyormuş.Makul bir fiyata anlaşırız sanırım.Onun yerine gelenlerden onda biri kadar verim alamadık.Gelsin derim ben.
Edu'ya ve Holosko'ya her şartta tercih ederim Bobo'yu. Hatta Almeida'ya bile. :)
Zamanında bir çok rakip taraftar Bobo'nun gidişine pek sıcak bakmadı, bende onlardan biriyim. Bobo gol atamıyor diye gönderildi ama onun yerine gelenler onun attığı gol sayısına bile ulaşamadı. Bobo daha verimli bir santrafordu bence.
Gol atamıyor diye değil, Figer dünyaları istiyor diye gönderildi. 2.5 milyon £'dan başlamış görüşmelere direk.
Hugo Almeida ve Holosko şuan ne kadar ücret alıyor Beşiktaş'tan bu konuda bir bilginiz var mı?
Almeida 2.500.000 euro, Holosko 1.850.000 euro alıyor diye biliyorum.
İkisinin aldığı ücreti topla, Bobo'nun 3 yıllık maaşı çıkar. Sadece Almeida ve Holosko'nun aldıkları değil tabii. Yazık günah!
Bobo gibi bir forvetin Beşiktaş'tan gidişine anlam verememiş ve daha sonra o dönemde forvet sıkıntısı çeken diğer büyük takımlarımızın böyle bir oyuncuyu kadroya katmaması nedeniyle oldukça şaşırmıştım. Tekrar takıma getirilmesi Beşiktaş açısından faydalı olur.
Bobo ile Bursaspor ilgileniyordu bi ara anlaşamadılar
ha bobo ha almeida ikisindende besiktasa pek fayda gelmez bobo öyle cok gol atan bir forvet degildi almeida ya oranla daha teknik ayaginda iyi top tutabilen zaman zaman adam eksiltebilen fakat son vuruslari vasat olan bir oyuncuydu.. besiktas aslinda simao quaresma pektemek gibi adamlari varken forvetsiz oynasa daha etkili oynar.
@KanaKe
Son dediğini bu sezonki Braga maçlarında yaptık, fakat ilk maçta rakibin 10 kişi kalması sebebiyle etkili olsak da, 2. maçta 30 küsür dakika kendi sahamızda oynadığımız halde rakip kaleye gidemedik. Ne zaman ki oyuna forvet girdi, rakip kaleye gidip pozisyonlar bulmaya başladık. 0 forvet de yaramıyor bize bence. Bu arada Pektemek diyorsun, o da forvet zaten. :)
Bugsaşspor'dan sağ bek Şener Özbayraklı ile anlaşmışız.Baki Mercimek twitter'dan duyurmuş.Takım arkadaşıymış.İsmini ilk defa duyuyorum ama hayırlı olur inşallah.
O kim ya?! :confused: İsmini bile ilk kez duyuyorum. Var mıdır tanıyan, bilgisi olan?
Şöyle bir şeyim var.
http://img37.imageshack.us/img37/208...enelbakzel.png
Hemde 29 yasinda napcaklar yahu :D