Salih, şu Fellaini tarzında olan adam mı, saçları falan. Bank Asya'da 3-4 maçına denk geldim. Ön libero olarak oynuyordu bütün topları çok iyi kullanıyordu, pasları çok iyiydi, tek handikapı biraz ağır oluşu galiba.
Printable View
Salih, şu Fellaini tarzında olan adam mı, saçları falan. Bank Asya'da 3-4 maçına denk geldim. Ön libero olarak oynuyordu bütün topları çok iyi kullanıyordu, pasları çok iyiydi, tek handikapı biraz ağır oluşu galiba.
Klasik basının oyunları.Bir oyuncuyla ilgilendiğimizi öğrenir öğrenmez hemen "X" Beşiktaş'ta.Her takım için böyle yapıyorlar.Transfer gerçekleşmeyince kızaracak bir yüzleri yok ne de olsa.
Bucaspor başkanı Salih için Fb nin de teklif yaptığını açıklamış.
Klasik fiyat yükseltme çabaları. :)
Teknik direktör adayLarı arasında BiLbao nun hocası BieLsa nın adı geçiyor.
@firatgunayer
Son dakika!!!! BJK yönetimi: Gündemimizde hoca degisikligi yok..Tayfur Havutcu gorev basinda.
Bu Tayfur Hoca devam ediyor mu demek yani acaba?
Umarım Tayfur Havutçu ile devam etme gibi bir hataya düşmezler.Ralf Ragnick ismi geçiyor.Hoffenheim ile başarısından başka pek tanımıyorum aslında ama "Taktik Dehası" diyorlar hakkında.Tam bizim ihtiyacımız olan hoca tipi kesinlikle.Ne oynadığı belli olmayan Beşiktaş'a,bir sistem getirebilir.
BJK genel sekreteri Mesut Urgancilar toplanti oncesi açıklama yapti.."Gündemde hoca degisikligi yok,ekonomik sorunları konuşacağız"
Gazeteciler "simdi gündemde yok ama ileriki günlerde hoca degisikligi olabilir mi" dedi.Bjk Gnl Sekreteri "Spekülatif sorular sormayın" dedi
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Fikret Orman demin bana dedi ki: "Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü %99 yabancı olacak.."
Normalde takımı bilen, yerli bir teknik direktör istiyorum ama Türkiye'de bunu yapabilecek pek kimse yok. Aslında Şifo bu işin altından kalkabilir mi diye sorguluyorum şu ara. Ama bu görevi kaldırabileceğinden emin olamıyorum.
Beşiktaş'a kesinlikle Mustafa Denizli lazım. Hele böyle bir aklı başında yönetim varken kulüpte.
blanc beşiktaş için çok iyi bi seçim olur getirebilirlerse
Ralf geliyor galiba. Adaş :0:
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...medium=twitter
Hoca değişikliği yok deniyor, bakıyoruz medyada hâlâ isimler dolaşmaya devam ediyor.
Tayfur Havutçu ile devam etmek büyük bir hata olur. Sportif Direktörlük de verilmesin ve tamamen kesilsin ilişkisi kulüple.
Daha ne bekliyorlar, anlamıyorum, lig de bitti. Yöneticilerin hocamız değişmeyecek sözleri gerçekten de doğru olmasın?! :(
@ibrahimseten
Fikret Orman'a Rangnick'i sorduk, "Hayır o değil" dedi ama "Kimden duydun?" diye de sordu merak edip.. Ben pirelendim..
Fikret Orman, göreve gelirken çok şeffaf bir yönetim duruşu sergileyeceklerini söylemişti. Her şeyi açıklayacağız, gizli kalmayacak ve bizden duyacaksınız gelişmeleri diye açıklamada bulunmuştu. Bu konu öyle saklı kalması gereken bir şey değil sonuçta. Doğrusu neyse onu açıklamasını bekliyorum şahsen. İsmi söylemesine gerek yok. Kesin bir dille, Tayfur gidecek veya kalacak demesi yeterli benim için. Bu belirsizlikler çok kötü ve can sıkıcı.
Yılmaz hocaya laf yok beyler aldığı takımlar kötü hep iyi kadro verdiler de mi başarılı olmadı :D bizde uzun yıllar duracak Süper Lig'e çıkarız :D
http://img232.imageshack.us/img232/6...0956438512.jpg
Daha neyine laf yok, adam yönettiği takımlarla 2 ayrı lig kurar gider onlarda da küme düşer :n:
Daha güzeli de var:
http://img543.imageshack.us/img543/4643/img31994.jpg
Beşiktaş'ın ilacı Hector Cuper'den başkası değildir. Adam hem ülkemizi tanıdı,hem kariyerli ve disiplinli hem de orduspor'da yaptıkları ortada. Beşiktaş'la ortalama bir kadro dahi verilse eline çok başarılı olabilir.
Beşiktaş'a gelecek olan teknik direktör uzun süreli kalacak şekilde gelmeli. Bence Ralf buna uygun. Zaten kadroda revizyona gidilecek. Kadroyu 1-2 yılda kendisi kursa anca oturur ve ligi tanır. Ben 1-2 yılı gözden çıkarmaya razıyım.
Görkem ile aynı düşüncedeyim. Ralf'in bir an önce açıklanmasını bekliyorum ve istiyorum. Bielsa zor, gerçekçi olmak lazım.
Ralf değil mi her ayrıldığı takımdan Bunalım'a girip ayrılan.
Böyle bir hoca bizde Allah korusun stressten kalp krizi geçirir.
gözümüzün önünde hikmet karaman gibi bi hoca dururken biz neyin peşindeyiz
Ondaki bir nevi hastalık. Tükenmişlik sendromu. Bu söylediğinde haklı olabilirsin, fakat ilk geldiğinde beklenti çok büyük tutulmazsa ve işinde rahat bırakırlarsa bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. 4-5 yıllık bir anlaşmanın ardına en azından 1-2 sezon sabredilirse sonrasında iyi şeyler olabilir. Vizyonu dar hocalarla devam etmemizi istemem. Ralf umarım gelir.
Beşiktaş, Milne'den sonra takımın başına gelen hiçbir teknik adamla 2 sezonun üzerinde çalışamadı; Daum ve Lucescu gibi yüksek galibiyet yüzdesi yakalayan ve kupa kazanan isimler de dahil. Gerçi bu Beşiktaş'a mahsus bir şey mi? Değil. Fenerbahçe'de mesela, 3 sezonun üzerine çıkabilmiş son isim Fuat Hüsnü Kayacan imiş, ki kendisi takımın üçüncü teknik direktörü, sene 1920'lerin başı. Galatasaray'da da Fatih Terim'in haricinde 3 sezonun üzerine çıkabilen tek isim İskoç Billy Hunter, sene yine 1920'ler.
Rangnick'in Hoffenheim'dan ayrılma sebebi, bildiğim kadarıyla, kulübün sportif başarı yönünden frene basması ve belli bir seviyenin üzerine çıkmış futbolcuları satmaya başlamasıydı. Bizim buralarda, eğer Gençlerbirliği veya Gaziantepsor'un başında değilse böyle sorunlar yaşamaz herhalde.
Gelse ne güzel olur; taktik açıdan en iyi ismimiz hâlâ Yılmaz Vural iken.
Fikret Orman ve yönetiminin amaçları hocayla 4 yıllık bir anlaşma yapmak ve mümkün olduğunca sonuna kadar devam etmek.(bunu kendisi söyledi) Yönetim bunu yapar da medya ve taraftar buna ne kadar destek olur orası muamma.Hatta muamma bile değil,özellikle medyanınki.Burada en büyük görev taraftara düşüyor.Zor ama belki bulunduğumuz durumu göz önünde bulundurup sabretmesini başarabiliriz.