Tamam maçı buradan sonra vermezsin !
Tamam maçı buradan sonra vermezsin !
Veeee son söz !
http://g1212.hizliresim.com/14/r/h6p7x.jpg
http://f1212.hizliresim.com/14/r/h6ql4.png
http://f1212.hizliresim.com/14/r/h6qld.png
Tam bir tarih yazıyoruz ! Fark yememiz beklenen maça kötü başladık. üst üstte 2 sakat verdik. Ama Arsenal i farklı yenip kupayı almasını bildik !
Süper şahane Mükemmel !
7 yılın emeği tebrikler hocam artık 2-3 yıla cl yi alırız :)
meşaleleri yaktık :D tebrik ederim hocam artık adına stad yapılması lazım :D
Hocam aslında pek umudum yoktu Arsenal alır diye düşünüyordum ama şaşırttın beni.
Bundan önceki turlarda hep favorimdin biliyorsun buraya kadar gelmeni bekliyordum açıkcası ama kupayı alman ayrı bir sayfa açmış bence. Karsta bir meydana heykelini dikmeli yönetim ve taraftar bundan sonra açıkcası. Stad zaten yapılıyordu o yüzden senin adına stad yapılmasına daha var.
Tebrik ediyorum ama eleştirmeden de geçemiycem , bu kadar kolay mı avrupa da başaılı olmak 7 yıl önce eğer süper ligden ilk 4'de bir takımla bu başarıyı yakalasaydın , bu kadar çok şaşırmazdım ama gerçekçiliği hiç yok malesef , buda tabi seninle alakalı değil sonuçta makineye karşı oynuyosun ama bu oyunu smilasyon olarak piyasaya sunuyorlar , yani bu tür takımlarla başarı bu kadar kolay olmamalı , 7 sezonda hiç başarısız olduğun bir sezon geçirmemişsin 1 sezon bile hayal kırıklığı olmamış , bence can sıkıcı bir durum Dünya'nın en iyi Tekniik direktörleri bile milyonlarca euro harcayıp 2-3 yılda bir mutlaka hayal kırıklığı yaşıyor .
vaybe dostum bu kadarını da beklemiyordum ha tarih yazmışız :D
Bu konuda hemfikiriz. Her ne kadar makineye karşı oynansa bile piyasaya simülasyon adı altında bu oyunları sürüyorlarsa birebir aynı olmasa bile gerçeğe yakın olmalıdır. Örneğin: Oyunda, olumlu takım konuşması veya taoplantısı yaptığımızda morallerin zirve yapmasıyla genelde ertesi hafta/gün ki maçta yenilmiyoruz. Halbuki karşı takımın hocasıda oyuncularını moralmen destek oluyor.
Şimdiye kadar ki cm-fm serilerinin en başarılı oyunu bana göre cm 03-04 ve fm 2005-2006-2007 serileridir. O serilerde simülasyon şimdikine oranla daha gerçekçi sonuçlar çıkarıyordu.
Bu arada kariyeriniz muhteşem şekilde devam ediyor. Sizden tek ricam bu takımı bırakmayın. Devam...
Teşekkü ederim ama bundan sonra oynar mıyım bilmiyorum :)
Hocam Fatih Terim takımı 8 yıl üst üstte şampiyon yaptı 1 kez de Avrupa Ligini kazandı anca stada adını verdiler benimkiler yapmaz şimdiden :D
Valla hocam ne yalan söyleyeyim benimde umudum yoktu. Arsenal Ajax ı farklı eleyip gelmişti kadroları da fena değildi ama golleri ard arda bulunca galibiyette geldi. Adımı vermeyecekler ama yani sanmıyorum bir Fatih Terim değilim :D
Haklısın hocam diyecek pek bir şeyim yok. Ama Türkiye'nin alt ligleri kolay 1. lige kadar hep çıkmam gayet normaldi. 7 yıl boyunca aynı taktiği kullandım artık takım alıştı taktiğe ve taktik iyiydi onun büyük etkisi var bir şey diyemem ona. Birinci lig beni çok şaşırttı. küme düşmemeye oynarım diyordum son haftalara ön kısımda girdim. 31. hafta 6. idim 34. hafta 1. olarak çıktım. Süper lig içinde iyi oyuncular bulduk. Ama bu Avrupada kupa almamı açıklıyor mu hayır. Ama kura şansı hep yanımızda oldu. Hiç puan alamayan Sociedad Schalke yi yendi son hafta biz öyle çıktık , Sion gibi güçsüz takım geldi , Toulouse un en önemli 4 oyuncusu sakattı 2. maç öncesi. Stoke maçında kaçan pozisyonların ss lerini koydum. Hep şans yanımızdaydı
Bende beklemiyordum hocam
Artık bu kadar yeter bence hocam 7 yıl geçti , Kupa geldi. Bırakmayı düşünüyorum
altına imzamı atarım. oynayan arkadaş yanlış anlamasın sakın, benim de lafım oyunun kendisine. sen tut amatör kümeden bi takım al, 7 yılda uefa kupasını kaldır ve her sene 1 üst lige tırman. sonra da sadece gs'yi geçeme. çoooook abartı ve oyundan soğutan bir durum
Aslında arkadaşların eleştirilerinin tamamına katılsamda , bu durum denildiği gibi tamamen oyunu piyasaya smilasyon olarak sunanların sorunu , Karsspor'un avrupa liginde kupa alması ne kadar ilginçse Gs 'nin 8 yıl üst üste şampiyon olmasıda ilginç , Birini insan yönetiyor diğerini yapay zeka , demekki yapay zeka çok ama çok zayıf . Ben kendi payıma başından beri takip ettiğim bu kariyerden çok keyif aldım , hatta zaman zaman , transfer sezonlarında beraber oyuncu arayışlarımız da oldu , ve şunuda içtenlikle söyleyim , çok doğru bir şekilde yönetti takımı , uyguladığı stratji'de ona bu başarıyı getirdi.
Hacı bırakma bizi yaa :( bitirme projemle uğraşıyorum, sıkıntıdan ara ara giriyorum kariyerine, baştan sona hepsini okudum, çok keyifliydi basamakları teker teker çıkıp en sonunda da uefayı alman ama henüz önünde alınmamış iki tane çok önemli kupa var biri TSL diğeri de CL yani devam etmek için sebebin de var diye düşünüyorum, şu ana kadar ilk defa bir yorum yazıyorum:
noooolur bırakma hocam bizi :)
asdasdasd
Devam etmeni bekliyoruz.Sıra geldi şampiyonlar ligi ve Türkiye Ligi şampiyonluğuna
Helal olsun diyecek birşeyim yok ama arkadaşlara hak veriyorum yapay zeka çok çok çok çok kötü inanılmaz derecede yani neyse bravo bencede artık bırak yeterli zamanı geldi bu arada save paylaşacaktın da Sağol herşey için :)
tamamen yapay zekadan dolayı. kupa mücadelesinde 2. lig takımı bana 8 tane sallıyorsa karsspor'un da avrupa ligi kupasını aldığına şaşırmam. gayet güzel hamleler ve güzel bir taktik ile başarıya ulaşmış.
HOCAM 2-3TEHDİT EDİNCE İYİ GELDİ GALİBA :) NESE MAÇTA 200 ARSENAL TARAFTARINI HACIMAT ETTİK KARSSPOR TARAFTARLARINI HAFİFE ALDILAR
neyse adamsın heykelini dikmeye başladık :)))
Doğrudur hocam bir şey diyemem...
Çok teşekkür ederim Burak abi her şey için
Bilmiyorum ki kararsızım ama büyük bir ihtimal bırakacağım
Hocam içimden gelmiyor ki. Hep aklımda Avrupada kupa kazanana kadar bırakmak yok diyordum. Şimdi kazandım. Eee oyun gerçekçiliğini de kaybetti. Devam etsem mi bilemiyorum...
Sana bir şey demiyorum dostum sen gördüğün ve seni rahatsız eden şeyi söylemişsin sadece
Bırakacağım büyük bir ihtimal. Save i şimdi update ettim link yolluyorum. İsteyen başka arkadaş varsa atabilirim de
Gerçekçiliğini kaybetti ama hocam artık devam eder miyim bilmiyorum
Heykelimi dikiyorsanız gitme vaktim gelmiş demektir bari son 15 günümü iyi değerlendireyim :D :D
Kardeşim kullandığın taktiği upload edermisin bi deneyeyim
Hocam Tebrıkler. :D Ne yaptın öyle bea :D. Ben devam etmesını ısterım karıyerın cok zevklı cunku anlatımın. Ama sıkıldıysan bırak bencede=)
Sen kime neyi ispatlamaya çalışıyon , sen kendini bildikten sonra , gerisi önemli değil , kesinlikle devam et.
Bencede devam daha şampiyonlar ligini görücez :D
Gerçekçiliğini yitirmekle alâkası yok.Bak adam Antalyaspor'la neler yapıyor.Sen de emek vermişsin birşeyleri başarmışsın.
Bana göre meselâ Real Madrid Cl alamaz gerçekte.Ama muhteşem bir takım var ortada.Şimdi adam oyunda Cl alsa.Ya bu gerçekçiliğini yitirdi mi diyecek.Kesinlikle hayır.Olaya başka açılardan da bakmak lazım...
Save için sağol kariyer sonsuza kadar devam etsin :))
Şu gerçekçilik olayına ben de bir değinmek istiyorum açıkcası. Şu anda olmasa bile daha önceki yıllarda süper ligde çeşitli anadolu takımları şampiyonluk yarışında başarılı olamasalar bile bir yere kadar gitmediler mi. Sivasspor, Kayseri, Gençlerbirliği o dönemlerde hocalarının ve kadrolarındaki oyuncularının özverisi ile türkiye liglerini parselleyen takımlara kafa tutmadılar mı. Antalyaspor geçen sene küme düşmemeye oynamışken, bu senenin başında 5 maçta 2 galibiyet 3 mağlubiyet almışken, şu anda ilk devreyi lider Galatasaray'la aynı puanda kapatma imkanına sahip değil mi? Yukarda saydığım takımların başarısı, bu sene Antalyanın gösterdiği başarıyı; oyun içinde takımıyla transferden antremana, taktikten finansına kadar ilgilenerek biri alt kümelerden getirdiği Karsspor takımıyla yaşayınca mı gerçekçi olmuyor yani. Fransada Montpellier takımı şampiyon olurken sene başında o takımın şampiyon olmasını kaç kişi bekliyordu. Şampiyonlar liginde geçen sene Barça ile Madridin elenirken süpriz sonuç sayılmıyormuydu bunlar. Bu yıl şampiyonlar liginde şu anda fenerin rakibi olmuş olan Bate'nin deplasmanda Lille'yi ve evinde Bayern'i yenebileceğini düşünen var mıydı. Galatasaray'ın UEFA'yı aldığı yıl Şampiyonlar Liginden elendiğimizde daha UEFA'ya ilk adım attığımız günlerde o kupayı kaldıracağımız kesin miydi. Rüyası çok mu gerçekçiydi.
Oyunun yapay zekası gerçekten de bazı konularda zayıf kalıyor o konuda haklısınız, ama bu oyun gerçekçi değil diyorsanız bence yanlış düşünüyorsunuz.
Tebrik ederim hocam geç de olsa kariyeri okudum Süper Başarılar kazanmışsın UEFA tam anlamıyla mükemmel..
:) Burak abi doğru diyorsun ama sonuçta millet takip ediyor inanmazlarsa paylaşım yapmanında anlamı olmayacaktı ama destek var devam etsin diyenler çoğunlukta o yüzden devam etcem gibi :)
Olmaz diyemem :D Yenilmeden elendiğimiz leverkusen Şampiyonlar Liginde yarı final oynadı hatta deplasman golüyle finali kaçırdı. Onlar yerinde bizde olabilirdik :D
Doğru diyorsun kardeşim :)
en fazla 10. sezonu görürüm dahası sıkar. hem aklımda oynamayı düşündüğüm bir kaç takım daha var yeni kariyer yeni heycanlarda olsun değil mi :)
Bu arada Save dosyasını isteyen arkadaşlar kariyer hikayeleri bölmünde save paylaşım alanı var oradan bulabilirler
Teşekkür ederim dostlarım. Sizin sayenizde gerçekten oynama hevesim yine geldi :)
Bence başka takıma git ya . . :) Yada bir sezon daha kal sonra git ama mutlaka başka takım gerek . . :)
Hocam 32 yaşındaki Arda Turan ı bile alamadım ne Ronaldo su :D Adam benden haftalık £90B istedi haliyle veremedim Fenerbahçe ye £45B a gitti :D Ronaldo filan ne kadar ister bilemem. Beni "Katar" gibi zengin sanıyorlar sanırım :D
Biraz daha bu kariyeri devam ettireceğim sonra yeni kariyer açcam :)
İtibar ne durumda ben en çok onu merak ediyorum :D
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turundaki Rakibim
panathinaikos
http://b1212.hizliresim.com/14/t/h903y.png
http://f1212.hizliresim.com/14/t/h90md.png
http://b1212.hizliresim.com/14/t/h9070.png
Avrupada da önemli bir sıçrama yaptık :)
http://b1212.hizliresim.com/14/t/h9078.png
Yine Galatasaray en üstte. Ama bu sefer biz sonuncu değiliz :D
http://b1212.hizliresim.com/14/t/h907w.png