Quote Originally Posted by themanticors View Post
Şu gerçekçilik olayına ben de bir değinmek istiyorum açıkcası. Şu anda olmasa bile daha önceki yıllarda süper ligde çeşitli anadolu takımları şampiyonluk yarışında başarılı olamasalar bile bir yere kadar gitmediler mi. Sivasspor, Kayseri, Gençlerbirliği o dönemlerde hocalarının ve kadrolarındaki oyuncularının özverisi ile türkiye liglerini parselleyen takımlara kafa tutmadılar mı. Antalyaspor geçen sene küme düşmemeye oynamışken, bu senenin başında 5 maçta 2 galibiyet 3 mağlubiyet almışken, şu anda ilk devreyi lider Galatasaray'la aynı puanda kapatma imkanına sahip değil mi? Yukarda saydığım takımların başarısı, bu sene Antalyanın gösterdiği başarıyı; oyun içinde takımıyla transferden antremana, taktikten finansına kadar ilgilenerek biri alt kümelerden getirdiği Karsspor takımıyla yaşayınca mı gerçekçi olmuyor yani. Fransada Montpellier takımı şampiyon olurken sene başında o takımın şampiyon olmasını kaç kişi bekliyordu. Şampiyonlar liginde geçen sene Barça ile Madridin elenirken süpriz sonuç sayılmıyormuydu bunlar. Bu yıl şampiyonlar liginde şu anda fenerin rakibi olmuş olan Bate'nin deplasmanda Lille'yi ve evinde Bayern'i yenebileceğini düşünen var mıydı. Galatasaray'ın UEFA'yı aldığı yıl Şampiyonlar Liginden elendiğimizde daha UEFA'ya ilk adım attığımız günlerde o kupayı kaldıracağımız kesin miydi. Rüyası çok mu gerçekçiydi.

Oyunun yapay zekası gerçekten de bazı konularda zayıf kalıyor o konuda haklısınız, ama bu oyun gerçekçi değil diyorsanız bence yanlış düşünüyorsunuz.

yada lucescu gitmeden önce shaktar'ın ne başarısı vardı , kim tanıyordu ,