Yok artık.
Printable View
Yok artık.
Beşiktaş sohbet alanında paylaşıldı Arif:
http://forum.turksportal.net/vb/show...29#post2277229
G.Saray istedi, Beşiktaş aldı
Beşiktaş, Galatasaray'ın uzun süredir takip ettiği İskenderun Amatör Küme takımı Karaağaçspor'un 14 yaşındaki genç yeteneği Sebahattin Gizlen'i transfer etti.
Beşiktaş sürpriz bir genç futbolcu transferine imza attı. Berat, Mehmet, Oğuzhan gibi genç oyuncuları renklerine katan Beşiktaş, transferdeki uzun süreli suskunluğunu dün bozdu. Beşiktaş, G.Saray'ın da 10 yaşından beri renklerine katmak istediği İskenderun Amatör Küme takımı Karaağaçspor'un 14 yaşındaki genç yeteneği Sebahattin Gizlen'i transfer etti.
10 yaşındayken G.Saray'ın renklerine bağlamak için İstanbul'a getirdiği, hatta GS Store'a götürüp sarıkırmızılı formalar giydirdiği Sebahattin Gizlen, daha sonra A.Gücü ve Ankaraspor ile anlaşmıştı. Selçuk İnan'ın da yetiştiği Karaağaçspor'da her geçen gün yıldızı parlayan genç yeteneğin Beşiktaş'ı tercih etmesindeki neden ise Samet Aybaba.
LAKABI MESSI
İskenderunspor'dan Beşiktaş'a transfer olan ve şimdi de teknik direktörlük koltuğuna oturan Samet Aybaba, 14'lük Sebahattin'in ilham kaynağı olmuş. Sol ayağını iyi kullanan ve "Messi" lakabı takılan Sebahattin Gizlen, G.Saray'ı ve diğer bütün kulüpleri elinin tersiyle iterek Beşiktaş'a "Evet" dedi.
http://live.sporx.com
Ula bu ülkede de her genç yetenek Messi mübarek.Bir tanesinede Ronaldo deyin mübarekler.
Hayır alınan bu genç yeteneklerin bir taneside ligimizde adam gibi forma giyse dişimi kırıcam. Hani nerde Muhammet Demirciler, Berkin Arslanlar, Cem Sultanlar. Yazık yemin ediyorum ya. Messi diye lanse edilip sonrasında alt yapılarda çürütülüyor bu adamlar.
Ben kimseyi tanımıyorum, böyle messiydi şuydubuydu diye lanse edilip adam gibi istikrarlı süper ligte oynayan bu genç oyunculardan.
SON DAKİKA : Sivok ile yollar ayrıldı.
Bence Beşiktaş yöneticileri bu Erik Son başka bulamayız diye alelacele sözleşme imzalattılar. :D :D :D
Eriksson haberi şahsen bana yalan gibi geliyor. Eriksson yıllık 1.3 Milyon Euro'ya çalışacak bir isim değil.
Cenk'e neden güvenilmiyor anlayamıyorum.
Cenk'e güvenilmeme değil; Rüştü gitti, Korcan satıldı, Umut Kaya çok tecrübesiz, şu sıra ancak 3. kaleci olabilir. Haliyle bir kaleci şart oluyor.
Sivok'un yolu açık olsun, gittiği yerde başarılar dilerim. 4 sene hizmet etti layıkıyla, bunun için de teşekkürler.
Ekrem Dağ ile yollar ayrılıyor
28 Haziran 2012 13:11 NTVSpor.net
Beşiktaş ile Ekrem Dağ'ın yolları ayrılıyor. Siyah beyazlı yönetim, deneyimli oyuncu ile sözleşmesinin fesh edilmesi konusunda anlaşma sağladı.
Ekrem alacaklarına karşılık bonservissiz ayrılmış.
Ekrem Beşiktaş'ta bir tek Fenerbahçe maçında işe yaradı heralde :) Şükür gitti.
ertem şener @_ertemsener
son dakika olcay şahan beşiktaş'ta !!!
Borsaya bildirilmis.
Ohaaaaaaaaa, Ekrem gitti mi la? :n: Ben 1 sene daha çekeriz bu derdi diyordum. Oh beeee! Bugün aldığım en güzel haber.
Olcay da hayırlı olsun. Böyle futbolculara ihtiyacımız olacak bu sene. :)
mehmet akyüz v2 :D geçen senede onu sözde biz alıcaktık beşiktaş aldı ben 25 yaşına kadar hiç adı duyulmamış bi futbolcunun pek bişey yapıcağını düşünmüyrum açıkcası Beşiktaş ve Galatasaray seviyesinde tabi yanılabilirim de ama çok bişey beklememeli beşiktaşlılar bence
Ekrem ilk geldiği sezon,Ertuğrul Sağlam onu oynatmıyordu ama Mustafa Denizli geldikten sonra joker olarak bir çok mevkide denedi ve o sezon şampiyonlukta payı olan oyunculardandı.Sonradan çok bozdu orası ayrı tabii,sadece Fenerbahçe maçında attığı golle işe yaradı demek haksızlık olacağı için yazma gereksinimi hissettim.
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba yeni sezonu açmaya hazırlanırken, İstanbul'da bırakacağı yabancı futbolcuları da belirledi.
Ekrem Dağ'ın alacaklarına karşı bonservisinin verilmesi, 1.5 milyon Euro'da direten Sivok'un ayrılmasından sonra Quaresma, Simao, Holosko, Ernst, Rüştü ve Alves de kampa götürülmeyecek.
Haber Kaynağı: DHA
----------------------------------------------
Ernst ve Quaresma... :confused:
Quaresma neysede Ernst e üzüldüm şahsen
Haber doğruysa eğer çok gereksiz bir hareket olur.Tamam kadroda düşünmeyebilirsin ama kamp kadrosuna almamak mantıksız bence.Ayrıca Alves neden götürülmüyor onu da anlamadım.Bir gör belki adam işine yarayacak.Görmeden gözden çıkartmanın manası nedir Allah aşkına.
33 yasindaki kaleci Paul Robinson, Besiktas'a transfer oldu. Yarin İstanbul'da imzaya geliyor.
edit Kaynak : Ligtv
Kaynak nedir? Facebook'ta bir arkadaş paylaştı aynı şeyi; ama aklıma gelen tüm sitelere baktım, NTVSpor'u açtım göremedim hiçbir haber bununla ilgili.
Ligtv soledi ve tribundergi yarin gelecekmis diye
Hayırlı olsun o zaman. Yarın ola hayrola.
Beşiktaş'ın gelenekselleşen saçma sapan transferlerinden biri daha. Yaşlı diye Rüştü'yü gönderiyoruz ve 33 yaşındaki kaleciyi alıyoruz. Bir de yabancı. Olacak iş değil. Fikret Orman tükürdüğünü yaladı ve Rüştü'ye çok ayıp oldu.
Robinson geLse biLe Cenk 1.kaLeci oLacaktır. 39 yaşında her yan topta aha yedik diye sıkıntıLar yaşamaktansa Cenk ve Robinson u daha da tercih ederim.