Almeida Deportivo'yla anlaştı diye bi haber duydumda doğrumudur duyan varmı böyle birşey?
Printable View
Almeida Deportivo'yla anlaştı diye bi haber duydumda doğrumudur duyan varmı böyle birşey?
"Antrenörümüz Roland Bernhard Koch ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Fesih bedeli olarak 180.000. Euro ödeme yapılacaktır."
Kaynak : Fanatik
Aybaba Lig Tv'ye konuştu. Büyük ihtimal Quaresma'yı gönderiyoruz dedi. Fernandes ve Almeida ile çalışmak istiyorum bir sorun yok dedi. 2-3 güne kaleci geliyormuş birde forvet gelecekmiş. Egemen'de sıkıntı var , Sivok ile anlaşmaya yakınız dedi.
roland koch olayinda yönetimin bir parmagi oldugunu sanmiyorum samet aybaba calismak istememistir kendisiyle türk olmadigi icin
Türk olarak alabileceği fazla isim gelmiyor aklıma geçen Trabzonspordan ayrılan birisi vardı o olabilir belkide eski Beşiktaşlılardan birisi gelir.
Egemen gidici gibi haberlere bakarsak. Gitmek istiyorsa gitsin yeterince stoper var takımda nasıl olsa Avrupa'da yokuz. Ersan formunu yakalarsa ve Berat'da Ersan gibi çıkarsa aramayız egemeni.
Koch'un yerine stefano'nun gelmesini isterim ama ismi hiç geçmiyor.
Egemen geçen sezon çok iyi oynadı fakat şu zor durumumuzda para için gitmek istiyorsa -ki daha önceki kulüplerinden ayrılışını göz önünde bulundurduğumuzda böyle yapması muhtemel-gitsin.Yapacak bir şey yok.Bize şartlarımızı kabul edecek ve yürekten oynayacak adamlar lazım.
Egemen alacaklarına karşılık olarak bonservisini alıp ayrıldı.
Nolursa olsun adam 50 maça çıkmış istikrar konusunda bi sıkıntısı yok en azından Egemen'in bakalım hangi takıma gidecek
egemenin bu şekilde bize gelmesi ne kadar doğru bilemiyorum ama gelmesini isterim
sonuçta profesyonel futbolcu
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Futbolcumuz Egemen Korkmaz ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir.
Beşiktaş'ın yeni yönetiminin olumlu yönde 1 tane bile hamlesi yok herhalde, çok uzun ömürlü olmayacaklar gibi.
olcay şahan aylık 1 m£ alıyor egemene 1.4 m£ verilmiyor ilginç
Daha önce yönetimle alakalı fikrimi belirtmiştim.Açıkcası bu olayın arka planını bilmiyorum.Egemen'e ne kadar borç var,bu borçlar yüzünden sözleşmesini feshetme hakkına sahip mi? Belki bunlardan dolayı yönetimin eli kolu bağlanmış olabilir bu konuda ama normal şartlar altında Egemen'i bu şekilde Fenerbahçe'ye kaptırmak çok büyük bir beceriksizlik örneğidir.Tamam Egemen illa kulüpte kalmak zorunda değil ama en azından bonservisinden para kazanılabilirdi ama dediğim gibi olayın arka planını bilmediğim için bu konuda yapacağım eleştiri sağlıklı olmayacaktır.
Egemen resmen ayrılmış...Berat adına sevindim ilk 11 çıkar inşAllah maçlara...
Bedava geldi büyük kazanç oldu, bedava gitti utanç oldu takımımız için. Daha da bir şey demiyorum.
Hahaha Egemen'in sözleşmesini feshetmişler. Daha da bir şey demiyorum.
Nasil bir insan cozemedim :D
Trabzonsporda en guzel yillarimi gecirdim diyor ayriliyor sebep istedigi kontrat verilmiyor Besiktasta mac basi ile beraber daha cok alabilecek. Besiktasa geliyor takimin ekonomik sorunlari var, herkes yardim etse birseyler olacak o bonservisini eline aliyor gidiyor. Bursadanda oyle ayrilmisti sanirsam.
YD ?
Özledik be abi.. kjsdfglasknf :n:
2 milyon istesin yahu insan en iyi oyuncularından birini bedava bırakır mı? Aradaki 600 bin euro'ya Egemen kalitesinde 2 tane topçu mu getirecekler?
Böylece Fikret Orman ve taifesinin de futboldan zerre anlamadığını öğrenmiş olduk. Yakında Yıldırım Demirören geri gel diye bağırırız biz bu kafa ile.
Beşiktaş'ın bu yönetimle işi zor.Quaresma,Egemen,Ernst,Simao şimdiden gitti.Fernandes ve Almeida'da kaçar gider.Bu maddi durumla Beşiktaş belini zor doğrultur.Vasat bir kadro ile sezona girilir muhtemelen.Allah sabır versin...
Olcay Şahan dışında futbol konusunda yaptıkları hamleleri doğru buluyorum. Eğer bonservissiz yılda 400-500 bine oynasaydı Olcay'ı da desteklerdim.
Ayrıca aman diyim Sivok gibi bi hataya düşülmesin. Zaten Avrupa yok. Berat, Atınç, Toroman, Ersan gerekirse bi tanede ucuza dandirik birini kiralasınlar ama Sivok'la imzalanmasın.
"kulüp zora düşünce futbolcular gider , adamlar kalır" P.Nedved
bence quaresma yı simaoyu holoskoyu da göndermeliler bukulübün acilen paraya ihtiyacı var yoksa bu stat işi filan uzar ve uzaması da dahafazla zarar anlamına denk geliyor bana kalırsa fernandes almeida da satılmalı gelecek gelirlerden ipotekleri kaldırılmalı
Beşiktaş yönetimi Egemen'den aldığı ücrette indirim yapmasını talep etti.Kontratı devam ederken isteme olayı o.
Maalesef katılıyorum abi. Ligimizdeki en iyi defans oyuncularından biri kendisi sonuçta , agresifliğini sevmesem de pek.Egemen ile falan değil de keşke önce bi Portekizlilere el atılsaydı kontratlar konusunda.Yerli oyuncu kaybı çok daha fazla zarar veriyor.
Yazık yazık. İçler acısı bir hale geldik. Bizi bu hallere getirenlere yazıklar olsun. Koskoca Beşiktaş kulübünün taraftarının (ve diğer taraftarların) konuştuğu şeylere bak. İki kuruşa muhtaç durumdayız. Ne diyeyim ki... Belanızı bulasınız inşallah. Haketmedik biz bunları yaşamayı. Bu taraftar haketmediği her şeyi yaşadı ama hakettiği hiç bir şeyi yaşamadı.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=xWsmxpkf0hw"]Ahmet Nur Çebi Egemen Açıklaması[/YOUTUBE]