Abim sen fransaya geç bence, Nantes ile başka oldukça keyifli oluyor :D
Printable View
Abim sen fransaya geç bence, Nantes ile başka oldukça keyifli oluyor :D
Slm arkadaşlar,keyifler nasıl :)
Selam.
Galatasaray'ı zamanında çalıştırmışlığım var. Profesyonellik konusunda sıkıntı olmaz, seçebilirim Galatasaray'ı.:D
Seçme. :D Al Fenerbahçeyi,bende Galatasaray'ı alacağım. :D
Fenerbahçe ile artık başarısız olmamam imkansız oluyor. Hep aynı başarıları yakalamak sıkıcı. 2010'da artık Fenerbahçe defterini yeniden açarım.:D
Serkan abi Göztepe ile aç var mı böyle takım :n:.
Göztepe mi? Göztepe diye bir takım mı vardı? Anımsayamadım şimdi.:D
En iyisi Ekmekspor....
Sakaryaspor dicemde Sakaryaya layık olmak lazım :D
Serkan abi buldum.. Bucaspor'u al.. Hem Mehmet Batdal'la Ozan İpek var.. Oo çoşarsın..
hiç oynamadığın bir lig aç serkan abi daha zevkli oluyor :D
Türkiye'de alt liglerden almam.:D Alırsam Karşıyaka'yı alırım sadece başlarken. Hindistan'a baktım tekrar, şimdi Asya semalarında dolaşıyorum bakalım.:D
Rosenborg'u veya Kobenhavn'ı al.
Helsingin Jalkapalloklubi (HJK) yı öneririm :D
Brezilya'ya mı gitsem acaba? Millet Keirrison'u takımına alıyor, ben onun takımını alayım.:D
Bence Avrupa'da kal. Yada Amerika'ya git.
5 ülke açtım 2'şer ligle. Türkiye, Brezilya, İtalya, İspanya, İngiltere. Amatör futbol geçmişiyle işsiz başlayacağım artık neresi kısmetse.:D Amatör lig olmayınca amatör geçmiş seçeneği de aktif olmadı. Yarı profesyonel futbolcu geçmişimle dünyanın en iyisi olmak için mücadele edeceğim bakalım.:D
Sana 2. ligde başarılar :D
Aynı gün 4 takım teklif yaptı, 3 Brezilya ve Altay. Brezilya'dan Gremio Barueri kulübünü tercih ettim.:D Senalgal'in de teklifini kabul edip 2 takım yönetmeye başladım.:D
kalitesiz menajer. :n:
klasına yakıştıramadım. :D
Kaliteyi kazanarak arttıracağım işte.:D
Selamlar..
selamlar değişik takım almak istiyenler avusturalyaya baksın bence
Epeyce kulaklarım çınlatılmış. Neyse kaale almıyorum artık cevap dahi vermiyorum. Neyin ne olduğunu 80 milyon biliyor olmadı kayıtlarda var çıkarılsın kayıtlar.
oh.. az kaldı kriz geçiriyordum yok böyle birşey .. :)
ADSL kota sorgulamaya bi girdim bi baktım 9.981 MB diyor ben anlamadım 9.981 GB allah dedim bittik.
4-5 dakika farkına varmadım içimden neler geçti ama arkadaş uyardı MB diye öyle bir rahatladım ki bende diyorum bu ay hiçbirşey yapmadım ki ben..
harbiyim ohhhh.
Bugün açıLmamış guşLuk ..
Açıl guşLuk açıL ..
S.a Kusluk BöLümünün Güzide İnsanları :D kimse Yok Mu :D
offf kafe offff.