Abim sen fransaya geç bence, Nantes ile başka oldukça keyifli oluyor![]()
Abim sen fransaya geç bence, Nantes ile başka oldukça keyifli oluyor![]()
Slm arkadaşlar,keyifler nasıl![]()
Selam.
Galatasaray'ı zamanında çalıştırmışlığım var. Profesyonellik konusunda sıkıntı olmaz, seçebilirim Galatasaray'ı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Seçme.Al Fenerbahçeyi,bende Galatasaray'ı alacağım.
![]()
Fenerbahçe ile artık başarısız olmamam imkansız oluyor. Hep aynı başarıları yakalamak sıkıcı. 2010'da artık Fenerbahçe defterini yeniden açarım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi Göztepe ile aç var mı böyle takım.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Göztepe mi? Göztepe diye bir takım mı vardı? Anımsayamadım şimdi.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
En iyisi Ekmekspor....
Sakaryaspor dicemde Sakaryaya layık olmak lazım![]()
Serkan abi buldum.. Bucaspor'u al.. Hem Mehmet Batdal'la Ozan İpek var.. Oo çoşarsın..
hiç oynamadığın bir lig aç serkan abi daha zevkli oluyor![]()
Türkiye'de alt liglerden almam.Alırsam Karşıyaka'yı alırım sadece başlarken. Hindistan'a baktım tekrar, şimdi Asya semalarında dolaşıyorum bakalım.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Rosenborg'u veya Kobenhavn'ı al.
Helsingin Jalkapalloklubi (HJK) yı öneririm
Brezilya'ya mı gitsem acaba? Millet Keirrison'u takımına alıyor, ben onun takımını alayım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bence Avrupa'da kal. Yada Amerika'ya git.
5 ülke açtım 2'şer ligle. Türkiye, Brezilya, İtalya, İspanya, İngiltere. Amatör futbol geçmişiyle işsiz başlayacağım artık neresi kısmetse.Amatör lig olmayınca amatör geçmiş seçeneği de aktif olmadı. Yarı profesyonel futbolcu geçmişimle dünyanın en iyisi olmak için mücadele edeceğim bakalım.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sana 2. ligde başarılar![]()
Aynı gün 4 takım teklif yaptı, 3 Brezilya ve Altay. Brezilya'dan Gremio Barueri kulübünü tercih ettim.Senalgal'in de teklifini kabul edip 2 takım yönetmeye başladım.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
kalitesiz menajer.![]()
klasına yakıştıramadım.![]()
Kaliteyi kazanarak arttıracağım işte.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Selamlar..
selamlar değişik takım almak istiyenler avusturalyaya baksın bence
Epeyce kulaklarım çınlatılmış. Neyse kaale almıyorum artık cevap dahi vermiyorum. Neyin ne olduğunu 80 milyon biliyor olmadı kayıtlarda var çıkarılsın kayıtlar.
oh.. az kaldı kriz geçiriyordum yok böyle birşey ..
ADSL kota sorgulamaya bi girdim bi baktım 9.981 MB diyor ben anlamadım 9.981 GB allah dedim bittik.
4-5 dakika farkına varmadım içimden neler geçti ama arkadaş uyardı MB diye öyle bir rahatladım ki bende diyorum bu ay hiçbirşey yapmadım ki ben..
harbiyim ohhhh.
Bugün açıLmamış guşLuk ..
Açıl guşLuk açıL ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
S.a Kusluk BöLümünün Güzide İnsanlarıkimse Yok Mu
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
offf kafe offff.