En baştan beri söylüyorum bonservisi elinde bir Tuncay Beşiktaş'a ilaç olur beklenmedik büyük bir performansda gösterebilir Tuncay STSL'yi her türlü kaldırır.
Printable View
En baştan beri söylüyorum bonservisi elinde bir Tuncay Beşiktaş'a ilaç olur beklenmedik büyük bir performansda gösterebilir Tuncay STSL'yi her türlü kaldırır.
Ben de aksine, eski havayı yakalayacağına ve o eski Tuncay'ı izleteceğine inanmıyorum.
Türkiye'ye gelirse de sadece Fener'de oynar; ama bildiğim kadarıyla Aziz Yıldırım ile arasında sorun vardı önerilen sözleşmeyi kabul etmeyip bedava gittiği için.
Tuncay TR'de bizden başka bir takıma giderse gerçekten üzülürüm.
http://media1.ntvspor.net/C/I/285/mcgregor_E7URN.jpg
McGregor sağlık kontrolünden geçmiş.Hayırlı olsun.
Kaleci Allan McGregor ile 2 yıllığına (2013-2014 sezon sonuna kadar) yıllık 1.200.000.Euro garanti ücrete anlaşma sağlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=225203
mac basi yok mu :) iyiymis ozaman
Mcgregor fotoğraflarda çok istekli gözüküyor :p maç başı yoksa bu kalitede ki bir kaleci gayet ucuza anlaşılmış demek bence başarılı bir transfer.
Guiza iddialari var ne diyorsunuz
ekşide gördüm şaka mı ciddimi bilemicem :D
güiza iyidir iyi :)
büyük maçarı boş geçmez küçük maçarın adamı değildir:D
McGregor son derece gereksiz bir transfer oldu bence. Cenk'ten iyi değil.
1 yıllık sözleşme yapılsaydı keşke. Ben anlam veremedim 2 yıl olmasını. Hem devre arasında Ospina ile anlaşılacak ücretsiz olarak transfer edilecek deniyor hem de McGregor ile 2 yıllık anlaşma yapılıyor.
Ospina işi olmaz bundan sonra.En azından bedavaya gelmez.Ya kulübü yeni sözleşmeye ikna eder,yada 6 ay sonra bir çok kulüp teklif yapar.Beşiktaş işi bence şu dönemde bitirmeliydi.
Ayrıca dediğin gibi Ospina gelse bile Mcgregor kolay kolay elden çıkaramazsın.2 sene Mcgregor ve Cenk götürür kaleyi.
McGregor iyi bir kaleci hayırlı olsun
Ospina nın kendisi iLe anLaşıLmış bir karar bu. Zaten Nice kuLübü 1.kaLeci oLacak başka bir kaLeciyi transfer etti. Sezon başLadığında Ospina yedekte duruyorsa demek ki Beşiktaş iLe anLaşmıştır. Zaten Samet Aybaba da Ligtv de bu şekiLde söyLedi. 6 ay sonra kontratı bitecek bir adam için o kadar para veremezdik, 6 ay sonra resmi oLarak boşa çıkacak ve o zaman kendisi iLe anLaşacağız diye söyLedi.
Galatasaray Fernandes'e 7 M + Baroş demiş bence kötü olur.
Bu arada eski bir yöneticimiz Fikret Orman ile görüşerek Ersun Yanal ile tartışan Batuhan Karadeniz'in takıma tekrar katılması gerektiğini söylemiş.Batuhan , Mustafadan daha güçlü , yırtıcı , bitirici bir forvet.Almeida ile iyi anlaşırlar.
Bu takımın Batuhan'a ihtiyacı yok arkadaş. yapmayın. Tamam yetenekli ama adamın Eskişehirspor'da vukuatları ortada.
Batuhan gelir de, Pektemek'in zamanından çalarsa çok yazık olur.
Batuhan'dan iyi türk forvet olarak sayabileceğimiz pek oyuncu yok.Burak , Umut , Mevlüt belki Pektemek ve miladını doldurmaya yakın Tuncay.Burak ve Umut Galatasaraya gitti.Mevlüt'ün Türkiye'e geleceğini sanmıyorum.Tuncay işi karışık Pektemek bizde . Almeida-Batuhan süper olur . Yabancı sınırına takılırsan Pektemek - Batuhan yaparsın.Olmadı Pektemek - Almeida yaparsın.Batuhan 10 numara transfer olur diye düşünüyorum.Özellikle Almeida'nın yanına gereken türde bir forvet Almeida'nın performansıda 2ye katlanır.
Batuhan kendi yeteneğinin kıymetini bilmeyen bir oyuncu. Her anlamda "kalıbının adamı" değil. Beşiktaş'ın oyuncusu değil. Beşiktaş altyapısının şu ana kadar çıkardığı en disiplinsiz futbolcu. Keşke zamanında Avrupa'dan istendiğinde satsaydık. Bir ara City istemişti.
batuhan çok yetenekli oyuncudur ama bu onu iyi bi forvet yapmaz tuncay burak umut mevlüt belki pektemek yazmışsın cenk tosunun dan muhammet demirine hatta abartarak söylüyorum sercan yıldırımına kadar herkez batuhandan iyidir şuanda he batuhandaki potansiyel bana görede hiç birinde yok ama kabul etmek lazım ki batuhandaki mental gerililik sercan yıldırımda bile yok :0:
Batuhan ve Almeida çift forvette olmaz, benim mantığıma sığmıyor. Almeida - Mustafa iyidir hata ligimiz için çok iyidir. Batuhan ancak alternatif olur, ama bu da Batuhan'a hiç yaramaz. Hiç gerek yok Beşiktaş için.
Batuhani alip Pektemeke yazik etmesin Besiktas aman aman.
McGregor 31 yaşında bir futbolcu şu dakikadan sonra 1 yıllık bir sözleşmeye ikna edilemezdi zaten.Ha benim anlamadığım yıllık ücretlerinden dolayı gönderilen oyunculardan sonra bu tarz bir transferin yapılması oldu
Yok artık Berat satış listesine konmuş.
Batuhan'ı değil o formayla , semtte dolaşırken sivil bile görmek istemem.