Orada bulamadım işte.
Printable View
Orada bulamadım işte.
Şemsi sen benim msnde ekliydin sanki, msni mi değiştirdin?:D
Ömer'in Kızılay Soda yazısı süpermiş :D
Şimdi meyveli moda, gece kuşları konusunu da kapatmak lazım, admin bile kullanmıyor, zaten kullanan da yok, boşuna durmasın yakında buralar yıkılıp baştan yapılacak nasılsa.:n:
Bencede kafe nasılsa eskisi kadar kullanılmıyor 7/24 acık tek catı altında toplanmıs kafe olabilir.
Niye ayrı ayrı hic anlamıyorum zaten :)
Eski günlerin hatrına dayandım ama buraya kadarmış, ayrılık vakti...
:D:D
yaa guşluk kapanmasaydı iş yapmıyordu falan ama masrafı neyse ben karşılayacam söz.. :uzgun:
Hayır olamaz :uzgun: Ben açmıştım o konuyu :D
Şimdi orası iş yapmayınca yönetim olarak biz de rüşvet alamıyorduk, kazancımız olmadığına göre de kapattık.:D
Bir devrin sona erişi..Evet böylesi daha güzel oldu sanki..O değilde Serkan abi konuları birleştirseydin sanki daha iyi olurdu.Yapılan muhabbetler GMA köşelerinde kaybolup gitmesin..:)
Zaten bu bölüm yakında komple değişime uğrayacağından muhtemelen konular arşive gider, birleşme de olabilir aslında.:D
Yarın 09.00'da Taksim'de Guşluğu GMA'ya yollayanları ve buna izin verenleri protesto edeceğiz.Tüm TSİ davetlidir.
Geri geldi, hepsi birleşti, bizde ayrılık yok.:D
Evet böyle daha iyi oldu sanırsam :)
Böylelikle mesaj sayısında Emre abiyi geçtim :D
Sen Turksportal İstanbul buluşmasına sudan bahanelerle gelme,bir konu için tee Taksim'e git.İşe bak..:icon_smile: Neyse ben kalkayım.Haftasonu çok ders çalışmam lazım.Bunun içinde erken kalkmam lazım.Hepinize iyi geceler..:)
Vay demek öyle ben de yatıyorum o zaman :D Hadi iyi geceler.
İyi geceler o zaman gidenlere, Aygün destekçinim.:D
Aygün hiç uyumadığını düşünmeye başlamıştım :)
Aygün fotoğraf çekersin artık.. :D
Her iki şirketin tek bir çatı altında birleşme kararı almasına sevindim. Böylece ligde daha ses getirebiliriz. fırıncılar federasyonu ceza vermesin :D
Araştırma bölümünde böyle bi başlığı görünce direk bu isimde oyuncumu varmış diyecektim. :D
Bir zamanların kuşluk mu cafe mi tartışmasının resmi olarak kazananı oldum. :D
Queen'den We are the champions şarkısını kendime armağan ediyorum.
Ve ben geldim....
Selam herkese.