Orada bulamadım işte.
Orada bulamadım işte.
So what?
Saike
Şemsi sen benim msnde ekliydin sanki, msni mi değiştirdin?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ömer'in Kızılay Soda yazısı süpermiş![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Şimdi meyveli moda, gece kuşları konusunu da kapatmak lazım, admin bile kullanmıyor, zaten kullanan da yok, boşuna durmasın yakında buralar yıkılıp baştan yapılacak nasılsa.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bencede kafe nasılsa eskisi kadar kullanılmıyor 7/24 acık tek catı altında toplanmıs kafe olabilir.
Niye ayrı ayrı hic anlamıyorum zaten![]()
Eski günlerin hatrına dayandım ama buraya kadarmış, ayrılık vakti...
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
yaa guşluk kapanmasaydı iş yapmıyordu falan ama masrafı neyse ben karşılayacam söz..![]()
Hayır olamazBen açmıştım o konuyu
![]()
Şimdi orası iş yapmayınca yönetim olarak biz de rüşvet alamıyorduk, kazancımız olmadığına göre de kapattık.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bir devrin sona erişi..Evet böylesi daha güzel oldu sanki..O değilde Serkan abi konuları birleştirseydin sanki daha iyi olurdu.Yapılan muhabbetler GMA köşelerinde kaybolup gitmesin..![]()
So what?
Saike
Zaten bu bölüm yakında komple değişime uğrayacağından muhtemelen konular arşive gider, birleşme de olabilir aslında.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yarın 09.00'da Taksim'de Guşluğu GMA'ya yollayanları ve buna izin verenleri protesto edeceğiz.Tüm TSİ davetlidir.
Geri geldi, hepsi birleşti, bizde ayrılık yok.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Evet böyle daha iyi oldu sanırsam![]()
Böylelikle mesaj sayısında Emre abiyi geçtim![]()
Sen Turksportal İstanbul buluşmasına sudan bahanelerle gelme,bir konu için tee Taksim'e git.İşe bak..Neyse ben kalkayım.Haftasonu çok ders çalışmam lazım.Bunun içinde erken kalkmam lazım.Hepinize iyi geceler..
![]()
So what?
Saike
Vay demek öyle ben de yatıyorum o zamanHadi iyi geceler.
İyi geceler o zaman gidenlere, Aygün destekçinim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aygün hiç uyumadığını düşünmeye başlamıştım![]()
Aygün fotoğraf çekersin artık..![]()
Her iki şirketin tek bir çatı altında birleşme kararı almasına sevindim. Böylece ligde daha ses getirebiliriz. fırıncılar federasyonu ceza vermesin![]()
Ve ben geldim....