Berat'ın kiralanması mantıklı olmuş. Sezer ve Cumali de artık her sezon, kamp öncesi takıma dönüp kamp sırasında kiralık gönderilmekten kurtuldu ve böylesi daha iyi oldu her iki taraf için de. :)
Printable View
Berat'ın kiralanması mantıklı olmuş. Sezer ve Cumali de artık her sezon, kamp öncesi takıma dönüp kamp sırasında kiralık gönderilmekten kurtuldu ve böylesi daha iyi oldu her iki taraf için de. :)
Lazovic kiralık iyi olur 29 yaşındaki adamın bonservisini almak gereksiz.
TANJU KAYHAN: S.Aybaba kadroda dusunmuyor saygı duyuyorum.N.Demır'de calısıyorum ve gelecek teklıflerı beklıyorum.Ama gelen teklıf olmadı
Ne yapacağı belirsiz bir Mehmet Akgün'ü transfer edip hem sağ hem de sol bekte oynayan Tanju Kayhan'ı göndermek sağlıklı bir hamle gibi görünmüyor. Geçen sene izlediğim Tanju da fena değildi üstelik. F.Bahçe maçının 2. yarısı hala aklımda mesela. İnşallah o bölgede sıkıntı yaşamayız.
Yeter be Aybaba !
Carlos Carvalhal in Aybaba Out !
Umut Kaya Denizlispor'da.
Tanju'yu keşke biz alsak :)
Batuhan Besiktasami geliyor ?
Bizim Baris Memis yeni takimin hayirli olsun yazmis twiiterdan kendisine, Batuhanda 2 saat once "FEDA" yazmis. Oldu heralde transfer
Sadece FEDA yazmisligida var :) hayirlisi olur insAllah.
Batuhan gelirse, Pektemek'i mi kesecek Almeida'yı mı yoksa yabancı golcüyü mü? Hepsini geçtim, o karakter fakiri ÇOCUK bize gelirse taraftardan çok tepki alırlar hem kendisi hem de yönetim.
Fikret Orman Batuhan ile ilgileniyoruz demiş.
muhammet ali gençcan: ''oyuncum m.pektemek, bjk'dan ayrılabilir hem alacağı var hem indirim istiyorlar.''
muhammet ali gençcan: ''almanyadan ciddi teklifler var.ancak bonservis ödemiyorlar.aylardır yabancılar para alıyor. biz alamıyoruz.''
muhammet ali gençcan: ''alacaklarımızı yada bonservisimizi istiyoruz.maaş da indirim de yapmıcaz.her ikiside olmazsa uefa yolumuz açık.''
muhammet ali gençcan: ''türkiyeden sadece ts bizle ilgileniyor ve bu durumun çözülmesini bekliyorlar.''
Kaynak ne twitter mı ?
O adamın tivitırı yok ki, yazılanlarda tivitırda arayınca çıkmıyor.
Batuhan'ı hiç ama hiç sevmiyorum ama fiziğini de (eğer futbolunuda geliştirirse) bir o kadar çok seviyorum. Kişilik olarak Beşiktaş'a yakıştırmıyorum. Alınırsa üstünde çok durulması gereken bir futbolcu.Quaresma'dan çok daha sorunlu birisi.
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Beşiktaş'ın Batuhan Karadeniz ile ilgilenmesinin ardından HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
Ünal, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
"Fikret Orman, bugün beni aradı. Yarın sabah Batuhan'ın transferi konusunda bir görüşme yapacağız. Kendisi Ankara'daymış. Ben de bugün İstanbul'a geleceğim. Beşiktaş ile aramızda sorun olmaz. Her türlü anlaşırız. Yarın Fikret Orman ile oturur orta yolu bulur ve anlaşırız." dedi.
Batuhan'a karakterinden dolayı sıcak bakmıyorum.Yetenekleri de tartışılır gerçi.Kaç senedir Eskişehirspor'da,ne yapmış sanki? Forvet arayışında Batuhan'a kadar düşmüş olmamız çok kötü bir durum gerçekten.
Baros"u verelim.. :D
Haber1903'e konuşan BJK eski yöneticisi Sinan Vardar: Batuhan'ın hataları var. Ama şanssız bir çocuk. Onla ilgilenecek bir TD'ye rastlamadı.
Sinan Vardar: Batuhan ile ilgilenecek bir TD olursa, iddia ediyorum Batuhan, 30 golden aşağı atmaz. Avrupa'nın en iyi forveti Batuhan'dır.
http://www.haber1903.com/Besiktas-33...agi_atmaz.html
Gelen eleştiriler üzerine bunu demiş sanırım:
@Batuhan Karadeniz
Kardeşinin hatasını gördüğünde kınamayıp düzelmesi için dua edene Teşekkürler kınayanada eyvallah
barosu verelim harbiden bjk ona ilaç gibi gelir vardar haklı beyler avrupanın en iyi forveti :D
Batuhan ile her konuda anlaşmışız.Eskişehir ile birkaç pürüz varmış.
İnşallah büyür fazlalaşır o pürüzler.
Batuhan yarın en geç çarşamba bizde.Bu sezonda minimum 10 gol atar.
Ne Batuhan'ı ya. Şaka gibi.