Öyle umuyorum. :)
Sen ne değiştirdin nickini Umut Goosfraba ne :D
Printable View
Öyle umuyorum. :)
Sen ne değiştirdin nickini Umut Goosfraba ne :D
eskimo dilinde bir annenin cocugunu sakinlestirmek icin kullandigi sozcuk. (bkz: anger management)
ekşisözlük.
bu arada bu rumuzda bi mod var ekşide o sen misin yoksam :pQuote:
Guybrush Threepwood
kim ne nasıl? :D
çaylaklıktan kurtar beni :D
Yoh öyle bir şey uydurmadır. :)
zaten evli ve mühendismiş :D
Seşam uşaklar nasılsınız?
Yahu hava güzel olsun yarına arkadaşlarla planımız var cayıra yayılacaz:D
İstanbul'da hava süper. Arkadaşlarla buluşacağız ve okulda tatil. Bir insan daha ne ister :D
Burdada güzel evet.Yarında böyle olur inşallah.
hava güzel okula gitmedim akşama da mangal partisi var daha ne isterim ki :D:D:D:D aslında bi çok şey isteyebilirim ama bugünlük bu kadar yeter :D:D
Dün nazar nasıl çıkartılırmış öğrendim :D Evin kapısının camını indirdim :D
Kariyer.net'ten iş bulabilen varmı hiç tanıdığınız:)
Var. Abim ordan buldu sanırım. Bi ara sürekli o siteye giriyordu sonra işe girdi. Hiç nerden buldun diye sormak aklıma gelmedi :D
Bu TL - kaça kadar düşüyo en fazla bilen var mı :)
Eskiden satılan 100 kontör fiyatı / 100 x 30
denklemi ile çözebilirsin Rasengan.
bu sistem çok berbat oldu vallaha kapattırcam bu telefonun hattını ya.
Faturalıya geçmek lazım öbür türlü çok kazık yiyoruz.
Evt kazık çokfena geliyor .
100 kontöre kaç para veriyorsun mayg?
Avans kontör değişecek mi?
Avans kontörden yararlanabilecek, 6 TL avans kullanabileceksiniz.
http://www.turkcell.com.tr/yardim/du...ordenTLyegecis
Hmm o zaman 5 kontör 1 TL ediyor. -4.52 şu an :) 3 sms atma hakkım kalmış. Sağol 1502005.:p
5 kontör 1 TL ediyorsa ben niye kontörlüyken bir açışta 2 kontör giderken şimdi bir açışta 50 kuruş gidiyor. Yani 4 kontör 1 lira. Bu da kampanyalı haa normalde 65 kuruş.
Bir SMS'te 40 kuruş gidiyor.5 SMS 2 TL ediyor.Bu 2 TL de 10 kontör.Yine aynı fiyat :) Henüz bir arama yapmadığım için ne kadar gidiyor bilmiyorum :) Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum.Turkcell'den Vodafone'a kötü oluyor :icon_smile:
Bafra Belediyespor - Bulancakspor
Profesyoneldeki son maçlarımıza gitmemek olmaz. İki ekipte küme düştü diyebiliriz. Zaten Bulancak'ın durumu 3 ay öncesinde kesinleşmişti. Bizim takım için ise çok büyük mucize gerek. Benim sınıfı takdirle geçmem gibi bir mucize yani. Bu gün 5-6 tane atalımda hiç yoktan futbol izleyelim.
Sabah 6'dan beri elektrik yok arkadaş ya. Çıldırdım sabahtan beri.
İşide bıraktım artık işsizler kategorisindeyim :p
23 Nisan'dan başlayarak tatildeyim. Bu hafta okul falan yok ama çok canım sıkılıyor ya. Yapacak hiç mi bişi olmaz
Selam Millet...