Öyle umuyorum.
Sen ne değiştirdin nickini Umut Goosfraba ne![]()
Öyle umuyorum.
Sen ne değiştirdin nickini Umut Goosfraba ne![]()
eskimo dilinde bir annenin cocugunu sakinlestirmek icin kullandigi sozcuk. (bkz: anger management)
ekşisözlük.
bu arada bu rumuzda bi mod var ekşide o sen misin yoksamGuybrush Threepwood![]()
(/s)
kim ne nasıl?![]()
çaylaklıktan kurtar beni![]()
(/s)
Yoh öyle bir şey uydurmadır.![]()
zaten evli ve mühendismiş![]()
(/s)
Seşam uşaklar nasılsınız?
Yahu hava güzel olsun yarına arkadaşlarla planımız var cayıra yayılacaz![]()
İstanbul'da hava süper. Arkadaşlarla buluşacağız ve okulda tatil. Bir insan daha ne ister![]()
Burdada güzel evet.Yarında böyle olur inşallah.
hava güzel okula gitmedim akşama da mangal partisi var daha ne isterim kiaslında bi çok şey isteyebilirim ama bugünlük bu kadar yeter
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Dün nazar nasıl çıkartılırmış öğrendimEvin kapısının camını indirdim
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Var. Abim ordan buldu sanırım. Bi ara sürekli o siteye giriyordu sonra işe girdi. Hiç nerden buldun diye sormak aklıma gelmedi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu TL - kaça kadar düşüyo en fazla bilen var mı![]()
Eskiden satılan 100 kontör fiyatı / 100 x 30
denklemi ile çözebilirsin Rasengan.
bu sistem çok berbat oldu vallaha kapattırcam bu telefonun hattını ya.
Faturalıya geçmek lazım öbür türlü çok kazık yiyoruz.
Evt kazık çokfena geliyor .
100 kontöre kaç para veriyorsun mayg?
Avans kontör değişecek mi?
Avans kontörden yararlanabilecek, 6 TL avans kullanabileceksiniz.
http://www.turkcell.com.tr/yardim/du...ordenTLyegecis
Hmm o zaman 5 kontör 1 TL ediyor. -4.52 şu an3 sms atma hakkım kalmış. Sağol 1502005.
![]()
5 kontör 1 TL ediyorsa ben niye kontörlüyken bir açışta 2 kontör giderken şimdi bir açışta 50 kuruş gidiyor. Yani 4 kontör 1 lira. Bu da kampanyalı haa normalde 65 kuruş.
Bir SMS'te 40 kuruş gidiyor.5 SMS 2 TL ediyor.Bu 2 TL de 10 kontör.Yine aynı fiyatHenüz bir arama yapmadığım için ne kadar gidiyor bilmiyorum
Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum.Turkcell'den Vodafone'a kötü oluyor
![]()
Bafra Belediyespor - Bulancakspor
Profesyoneldeki son maçlarımıza gitmemek olmaz. İki ekipte küme düştü diyebiliriz. Zaten Bulancak'ın durumu 3 ay öncesinde kesinleşmişti. Bizim takım için ise çok büyük mucize gerek. Benim sınıfı takdirle geçmem gibi bir mucize yani. Bu gün 5-6 tane atalımda hiç yoktan futbol izleyelim.
23 Nisan'dan başlayarak tatildeyim. Bu hafta okul falan yok ama çok canım sıkılıyor ya. Yapacak hiç mi bişi olmaz
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Selam Millet...