Nene gerçek mi inanmıyorum, harika transfer olur da dediğim gibi inanamıyorum.
Printable View
Nene gerçek mi inanmıyorum, harika transfer olur da dediğim gibi inanamıyorum.
FM'den gördüğüm kadarıyla çok teknik, çok yönlü, topu sürebilen ve frikik kullanabilen bir oyuncu. Ortasahada sağlı sollu her tarafta oynayabiliyor.
Dikkatimi çeken asıl şey ise oyuncu kulübünden feshederek ayrılıyor. Hep bizim başımıza gelirdi bu durum ama ilk defa biz yararlanıyoruz. Çok güzel bir transfer sezonu geçirdik diye düşünüyorum ben. Abartılı bir kadromuz yok evet ama Sezer Öztürk'te gelirse tamam olacak.
Golleri: http://skorer.milliyet.com.tr/VideoD...T2/default.htm
Sezere gerek yok Muhammedi kullanalim bu sezon.
Nene hakkında daha resmi açıklama yok bende daha inanamadım
Nene için bonservis ödenmeyecek. Kendisi yıLLık 2,150.00 Euro aLacak deniyor. İbrahimoviç iLe geçen hafta kavga etmesi bizim işimize geLdi. Geçen sezon tek başına PSG yi taşıdı. Fransa gibi fizik gücü yüksek bir Ligde böyLe başarıLı oLması bizim Ligimize aLışması bakımından zorLuk taşımayacak gibi. Geçen sezon 15-20 maçını canLı izLemiş birisi oLarak Beşiktaş`a sınıf atLatacak bir oyuncu diyebiLirim. TopLa çok hızLı ve soL ayağı muhteşem. Sadece Fernandes iLe duran top kavgası yapmasınLar yeter. :D
Herşey tamam, sadece PSG den sözLeşme fesih mektubu bekLeniyormuş açıkLanmak için.
Nene inşallah olur.Kadroya baya güç katar.
Yanına birde Zarate gelse of ki ne of :)
Hayrettin abi Zarate ve Quaresma'yı da açıklasana artık :)
Hastasıyız NENE ! :D
KAP'a hala bildirilmedi.Umarım bu akşama kadar bildirilir.
Nne,yıllık 1.6 milyon euro istiyormuş.Kesinlikle verilebilir rakam.
Umut verdiler olmazsa isyan cikar.
nene beşiktaş'ı tek başına şampiyon bile yapabilir ki yalnızda değil. Beşiktaş şampiyonluğun güçlü adaylarından biridir bana kalırsa. Taraftar çok kızıyordu ama Samet Aybaba başarılı gidiyor.
Nene tam bir İnside Forward , mükemmel bir oyuncu , galatasaray'a gelecek dendiğinde açık söylüyorum hiç istememiştim ama beşiktaş'a gelmesini isterim iki takımın arayı daha fazla açmaması ve nene'yi türkiye'de izleme şansı bulma açısından.
hatta biz alsak niye aldılar demem , isterim bile =)
FEDA yapılan bir yıl.Kadın basketbol kapanma aşamasına geldi son anda dönüldü.Gidip yıllık 2m dan fazla alacak bir oyuncu transfer edilirse söylenenlerle yapılanlar biraz ters düşmüş olacak gibi yanılıyor muyum?
yanılıyorsunuz elbette. sonuçta bu takım Beşiktaş. her zaman şampiyonluğa oynaması şart , bu da mevcut kadroyla pek mümkün görülmemiş olabilir. ve böyle bir adamı böyle uygun fiyatlara almaları çok normal. Nene'nin alacağı 2M , Beşiktaş'a çok daha fazlasını kazandırır.
Zarate oLmadığı için sanırım Nene ye yöneLdiLer. Nene mi Zarate mi ? Tabi ki Nene.. Quaresma da er ya da geç bu takıma girecek zaten. AçıkLanacak birşey yok :D
Gece 00,00 a kadar bitecek inşaLLah.
İbra bu, uçan tekme feLan atıpta, orasını burasını yaraLamış oLmasa bari. :P
Bonservis bedeLi oLmayan ve kendisini ispatLamış bir adam için bu rakam çok ta fazLa değiL. KaLdı ki en fazLa 2-3 yıL oynayacak. Zaten sezon başLarken de bir oyuncu için veriLebiLecek max miktar 2 miLyon euro oLarak açıkLAnmıştı ve bu hedefi geçmeyen bir rakam. Quaresma bu rakama inmediği için haLa tek başına çaLışıyor.
transfer 17.00 de mi son 00.00 da mı ?
Oyuncunun kalitesine hiç bir şekilde lafım yok.Bir ara bizim gündemimizdeyken de çok istiyordum.Çok fazla şey katacaktır beşiktaş'a bu ayrı bir olay.
Geçen Fenerbahçe konusunde Meireles ile ilgili yazdığım gibi pek fazla para konularına girmeyi sevmem sonuçta bu iş yöneticilerin işi.Eğer bu maaşı vermeyi göze aldılarsa bir ödeme planları vardır diye umuyorum.Çünkü 2 ay sonra oyuncu parasını alamıyor diye oynamamaya başlayabilir.
Biz işi yine yöneticilere bırakalım ve gelirse Nene'yi izlemenin zevkini yaşayalım :) Eğer daha sonraları sorun çıkarsa ozaman sallarız :)
TFF açıkLama yaptı.
Transfer bu gece 00,00 da sona erecek.
o zaman sıkıntı olmaz, yapılır transfer.
Beşiktaş kulübü Nene transferi için seferber oldu. Oyuncu ile irtibatta olan yöneticiler, Federasyona vermeleri gereken bütün talimatları ve yatırılacak paraları hazırlayarak Fransa'dan gelecek cevabı bekliyor.
Kulüp yetkililerinden aldığımız bilgiye göre, Nene'nin PSG kulübünde işlemlerini tamamladıktan sonra 17.30'da kendisini İstanbul'a getirecek uçağa binecek. Beşiktaş'lı yöneticiler Brezilyalı oyuncunun uçağa bindiği anda TFF ile işlemleri başlatacak. Herhangi bir aksilik olmaz ise Nene'nin saat 20.30 gibi İstanbul'da olması bekleniyor. Menajerlerin şu anda Fransız kulübü ile hararetli bir çalışma içinde olduğu ve Nene'yi İstanbul'a gönderebilmek için büyük gayret sarfettikleri öğrenildi.
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
nene fark yaratır.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Fikret Orman demin bana dedi ki "Bonservis söz konusu ise Nene'yi almayız.."
Atakan Kurt @atakankurt2
Ahmet Nur Çebi: PSG yepyeni tekliflerle geldi Nene transferi olmadı.
Bebe'yi aldık olmadı sıra NENE'de, o da olmazsa Dede'yi alırız Eses'den :D
Nene transferi yatmış :(
Halil Altintop'u almasinlar simdi..