Görüşmeler devam ediyormuş ve gece 00.00'a kadar süre varmış.
Drenthe'Nin de arasında bulunduğu 3 kişiyle kesin olarak anlaşılmış ancak Nene'den gelecek kesin habere göre o isimlere yönelecekmişiz.
Bu gece kesin bir transfer varmış orası ayrı.
Printable View
Görüşmeler devam ediyormuş ve gece 00.00'a kadar süre varmış.
Drenthe'Nin de arasında bulunduğu 3 kişiyle kesin olarak anlaşılmış ancak Nene'den gelecek kesin habere göre o isimlere yönelecekmişiz.
Bu gece kesin bir transfer varmış orası ayrı.
Nene transferi olmadı diye Halil veya Sezer'den birini almazlar inşallah. Sırf transfer yapmak için transfer yapmasınlar. Gökhan Süzen transferi de kesinleşmedi daha. Tanju,Burak,Atınç gibi genç oyuncularda başka takımlara kiralanmadı. Bide Q7'nin durumu var.. :(
Nene transferi umarım gerçekleşir.
Gökhan Süzen transferi Emre Özkan'ın İBB'yi istememesinden dolayı olmamış. Hayırlısıyla yönetim sapıtmadan bitseydi bugün. Transferde istemiyorum anasını satayım. Gidip saçma sapan bi transfer yapmazlar umarım.
nene gelmiyorsa drenthe gelir hem o istekliydi gelmeye ama nene yaşı kalitesiyle çok kalite katar ve tüm gençlere örnek olurdu hepsi ondan bir şeyler katardı kendine
Kimse gelmeyecek.
Şirketimiz, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor A.Ş'nin futbolcusu Gökhan Süzen'in transferinden vazgeçmiştir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=235895
Dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi :D
Eurosport.com TR @EurosportCom_TR
Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama: Şirketimiz, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor'un futbolcusu Gökhan Süzen'in transferinden vazgeçmiştir.
nene borsaya bildirilmismiydi ?Bence Nene gelmezse Drenthe veya Halile yonelecekler.
Nene'yi beklerken eldeki de gitti. :D
Begedim bunu :DQuote:
Şu An İçin Tek Tesellimiz Gökhan Ünal'ın Karabük'e Transferi
Facebookta Feda sayfasinda gordum.
Quaresma TFF'ye verilen kadro da yok...
Gitmeyecekse saçma bir karar.Adam oturdugu yerden para mı kazanıcak yani tüm sezon.
Biryerini degistirdim hakaret vardi cunku.Gercek degildir umarimQuote:
Nene lig arasinda iznini kullanmak için monacoya gitmisdi orda Besiktas yetkilileriyle bulusan nene T. saati ile sabahin 01.30 una kadar pazarlik yapan nene anlasmaya ulasdi. Bu sabah paris takimiyla masaya oturan Besiktas hersey yolunda giderken gs.nin devreye girmesiyle sarsildi. gs Besiktas'in çok üstünde bir rakkam teklif etti.
Herseye ragmen paris idarecilerinin kis transfer dönemini beklemek istemelerine ragmen bu teklifler karsisinda ne yapacagini merakla bekliyorum, ama bugün neneyi transfer edemezsek bunu tek sebebi ezelli dostumuz oldugunu ama her firsatda yolumuza tas koymaya Galatasaraydir. gelisme olursa bu yaziya yorum olarak eklerim.
giragos camkerten
fransa
Sağ salim bugün bir bitse yoksa taraftar bir olumsuz haberi daha kaldıramaz. Taraftarı komaya sokacaklar :D
Ahmet Kavalcı: ''Hocamız oyuncu almamıza gerek olmadığını iletti. Transferi kapadık.''
İyi bari..
Şaşırmıştım zaten Nene'yi görünce :) Transferin son günü boşuna ümitlendi taraftar.
Çocuğun sevinci de kursağında kaldı. O yüzden üzüldüm Gökhan Süzen transferinin gerçekleşmemesine.
Beşiktaş gittikçe zayıflıyor. Önce çok iyi yıldızlar gelmişti (Guti, Q7, Almeida vs) ama şimdi elde sadece Fernandes kaldı.
Transferi kapattık diye açıklama yapılmış. Açıkçası Nene ve Sezer Öztürk açıklamalarından sonra helal olsun sonunda iyi bir yönetim yapılıyor dedim ama ligde 1 galibiyet aldık diye "takım yeterli" açıklaması yapılıyor. Bu kadar içler acısı bir durum olamaz. 2 gün sonra yenildiğimizde şu yok bu yok, orası eksik burası eksik diye nasıl söyleyecek acaba yönetim. Bu kadar olamaz. Bu kadar amatörce yönetilemez bir takım.
Forvet, kanat almayı istemek doğru da bu takımın orta sahasında kim oynayacak? Orta saha resmen takviye istiyor.
beşiktaş çok başarılı olacak uzun vadede bu sezon ise teklemezlerse bu kadroyla ilk 4 garanti benim için eğer drenthe nene vs gelmeyecekse halile filan hiç ihtiyaç yok koy gençleri terletsin formayı
Ne zayıflaması ya,güçleniyoruz.Q7'yi pek istediğimi söyleyemem zaten,takımı bozuyor.Almeida'da Beşiktaş'ı istemiyorsa oynamaz,onu da istemiyorum.Geçen haftada kadroda olan kimse gitmedi.GS ile 3-3 berabere kaldık.Karabük'ü 3-0 yendik.İkisinde de bir tek Fernandes vardı.Takım daha çok koşuyor.Gördüğün gibi gidişat iyi,futbol isimlerle oynanmıyor.Sonuna gülücük koysan şaka yapıyorsun zannederdim ama ciddi söylemişsin.Zannediyorum ki Galatasaraylısın.