Beşiktaşın bu sene başarılı olacağını hiç düşünmüyorum. Bekleyip görelim :)
Printable View
Beşiktaşın bu sene başarılı olacağını hiç düşünmüyorum. Bekleyip görelim :)
Galatasaray maçındaki beşiktaşı değerlendirmek bence çok saçma ilk yarının tek hakimi galatasaraydı beşiktaş ilk isabetli şutunu 36.dakikada atmıştı(doğru hatırlıyorsam) galatasaray rakibi alçak görmenin azizliğine uğradı ilk yarıda rehavete katıldı.ikinci yarı fatih hoca orta sahada mücadele eden adamları çıkarıp daha çizgiye yakın futbolcular alınca beşiktaş bundan çok iyi yararlandı ve 88.dakikada malum burak'a gerçekte ceza sahasının dışında yapılan faülle penaltı kazanıldı filan falan beşiktaş her maç 2.yarıdaki oynaması için çok yol gitmesi lazım ve beşiktaşlı oyuncular bu kadar çok koşarsa bence takım yakında revire dönebilir
zeck17 İlk yarının hakimi Galatasaray'dı diyorsun peki oyunun hakimi olan bir takım nasıl rehavete kapılır yahu :) Çok alakasız olmuş. İkinci yarı Fatih Terim'in orta sahayı boşaltması Fatih Terim'in yanlışıdır. Evet saçma sapan, uyduruk bir penaltı ile iki puanımız gasp edildi resmen. Bu kadar eminsiniz yani Beşiktaş'ın başarısız olacağından, oyuncularının sakatlanacağından. İyi bari..
http://img547.imageshack.us/img547/1944/kalkalim.gif
Bekleyip görelim...şuanki durum için söylenecek son söz:Maşallah,şampiyonluk için:İnşallah.
Nene gibi bir adamla ilgiilenip sonra transfere gerek yok demek cok sacma.
"Gerekirse A2'den oyuncu alırız" demiş Aybaba
Bari Queresmayi kazanmaya calisaydilar.
Şöyle 1-2 ay öncesine dönüp bakıyorum da, Aluko'ya bile fittik. Derken;
Aluko ile görüşülüyor, Lazovic geliyor, Drenthe ile anlaşıldı, Adrian Mutu İstanbul'da, Sezer Öztürk kiralanıyor, Volkan Şen ve Halil Altıntop geliyor, Chamakh kiralanıyor, Baros gelebilir, Nuri Şahin'e teklif yapıldı, Macheda sürprizi mi, Gökhan Süzen ile görüşmeler başladı, Nene ile % 95 anlaşıldı, transfer sezonu kapanışı 00.00'a ertelendi.
Ve nitekim;
Ahmet Kavalcı, '' Transferi sezonunu kapattık.''
Hayırlı işler!
Kanatta oyuncu eksiğimiz var,direkt olarak kanatta oynayacak bir hücum oyuncumuz yok, kimisi forvetten kimisi bekten kimiside orta sahadan devşirme.
Zarate tarzında hem hücumda hem de kanatta rahatlıkla iş görecek birisini almalıydık.
Seyredin şimdi Fernandes sakatlandığında ne yapacağız :) A2 den takım alır sevgili teknik direktörümüz onun yerine.
Şaşırdım mı ? Hayır.Allah yardımcımız olsun.Bundan başka ne desek boş.
Hayır bu son dakika transferi muhabbeti çıkana kadar herkesin kafası rahat aklında transfer yoktu ama ne olduysa yine bomba patlatma mevzusuna girdi yönetim ve yine ellerinde patladı.
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.
Artem Milevskyi eski formunun çok uzağında, şu an için yabancı hakkını forvetten yana kullanmak mantıksız duruyor.
Savunmanın soluna alınabilir bir yabancı oyuncu duruma göre kanata bile alınabilir.
Forvete ise Türk forvet bulmamız lazım en iyisi bu olacaktır takım için.
Bir forvet mutlaka alınacak ve bu kişi yüksek ihtimalle yabancı olacak. Nene ve Milevskiy gelirse çok iyi bir hamle olacağını düşünüyorum ben. Yerli golcü alınacaksa da, Ömer Şişmanoğlu'nu tek geçerim; ama onu da Antalya bırakmaz. Cenk Tosun, eski formunda değil şu an; Muhammed Demir de, sezonu kapattı. Başka da yerli forvet yok.
Savunmanın soluna bence de, mutlaka bir transfer yapılmalı. Yerli olarak Gökhan Süzen, yabancı olarak Royston Drenthe aklıma gelen isimler. Aslında; Samet Aybaba, Tanju'yu takıma kazandırsa tekrar Uğur'dan kötü olacağını düşünmüyorum.
Şişmanoğlu'nu Antalya bırakmaz tabi beleşe aldı sanırım, Kayserispor serbest bırakmıştı onu.
McGregor
Veysel Sarı - Sivok - Ersan - G.Süzen (İsmail)
Necip
Oğuzhan - Fernandes - Nene
Milevskiy - Almeida
Cenk
Hilbert - Toraman - S.Aziz - E.Özkan
Hasan Türk
Volkan Şen (Sercan Sararer) - Muhammed - Olcay (Erkan Kaş)
Holosko - Pektemek
M.Akgün, Uğur, Veli, Batuhan, Escude, M.Akyüz gibi futbolcuların yanı sıra; Samet Aybaba tarafından kadro dışı bırakılan Quaresma, Rıdvan, Atınç, Tanju ve Burak Kaplan'ı takas yoluyla göndererek üstteki kadroları kurmak zor olmasa gerek.
Bunların hepsi devre arasında olacak iş değil tabii ki. Bir kısmı devre arasında, diğer kısmı sezon sonunda gerçekleştirilebilir.
Gökhan Süzen transferi yattığında olsa da olur olmasa da olur diye düşünmüştüm ama İBB maçlarını izledikçe bu konuda yanıldığımı anladım. İzlediğim İBB maçlarında gayet iyi performansı vardı. Transferi yatmasaydı bu takımda direk oynayacak kapasitede bir oyuncu. Yönetim yarım bıraktığı işi devre arasında keşke bitirebilse ama bir daha oyuncuyla ilgileneceklerini sanmıyorum. Bir daha olmaz o iş.
Serdar Aziz konusunda fazla ümitlenmeyin. Bursaspor en az kapıyı 8 Milyondan açar. Kulübü ile anlaşsalar iki kulüp arasındaki husumetten dolayı oyuncu gelmez istemez. Kolay kolay Bursaspor'dan kopartamaz kimse Serdar Azizi. Adam her şeyden önce Bursaspor taraftarı ve o kulübün alt yapısından yetişmiş bir oyuncu. Bursaspor'dan sonraki durağı Avrupa olur.
Nene PSG'de mutlu olduğunu açıklamıştı geçenlerde o transfer bence zora girdi.
Devre arasında büyük ihtimal Escude ile yollar ayrılır. Transferlerin durumuna göre Mehmet Akgün ve Mehmet Akyüz'de satılır. Bu kafayla devam ederse sezon sonu Batuhan'ın yüzüne bile bakmazlar. Bazı genç oyuncularda oynayacağı takımlara kiralık gönderilir. Mesela Berat Adana Demirspor'da devamlı oynuyor. Şans bulamayan genç oyunculardan bazıları kiralanırsa çok iyi olur.
İsterim ki devre arasında sola Gökhan Süzen alınsın forvete de Adanaspor'dan M'Billa gerisini boş verin :D
2-3 hafta önce samet aybaba adanaya gelmişti mbilla'yı izlemek için bildiğim kadarıyla hedeflerle arasında mbilla ve bu haberden sonra o da baya vites artırdı muhteşem oynamaya başladı
bir tane forvet birtane kanat birtane ortasaha birtanede bek aldık mı bu takım şampiyon olur :)
illla yıldız almak sart degil mücadele eden takım oyununu benimsemis orta düzeyde oyuncular alsak yeterli olur bizim icin..
kanat icin ozan ipek ortasaha icin veysel sarı(cok yönlü) yada alper potuk bek icin gökhan süzen alındıgında süper oluruz. forvet icin adanasporlu mbilla olabilir hzlı ve güclü bi adam..
keske istedigimiz transferler yapılabilse..
ama transfer yapılmasa bile beşiktaş sadece ligde mücadele edecegi icin sezonu ilk 2de bitirecegimizi düsünüyorum umarım mental olarak düşüş yaşamayız..
Mbilla'yı Webo ve Milevskyi'den daha çok isterim gelmesini. Kendini kanıtlama çabası ve yetenekleri ortada ayrıca Türkiye'yi de tanıyor.
Şu sıralar Nene,Babel gibi takım oyununu bilmeyen oyuncular var gündemimizde,sizde bunlar yararlı olurmu ? bence olmaz daha cok takım oyunu bilen oyuncular lazım bize.
bnce neneye hic ihtiyac yok onun yerine adanalı mbilla cok daha faydalı olur eger ucuza kapatabilirsek belkide yeni bir emenike cıkarır 10m a satarız :)
"Marsilya'nın teklifini kabul etti"
Bugün gündeme gelen "Quaresma, Marsilya ile anlaştı" iddiaları üzerine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, HABER1903'e konuyla ilgili açıklama yaptı.
İşte Fikret Orman'ın, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma hakkındaki açıklaması;
"Öncelikle altını çizmek istediğim bir konu var. Benim Beşiktaş Başkanı olarak kimse ile şahsi olarak alıp veremediğim bir konu yok.
Marsilya Kulübü'nün, Quaresma ile ilgilendiği ve oyuncunun da onların şartlarını kabul ettiği bilgisi bana geldi. Ancak Quaresma gitmek istiyorsa önce Beşiktaş Kulübü ile anlaşması lazım. Biz kendisine Ocak ayına kadar olan alacaklarından indirim yapması halinde bu transfere sıcak bakacağımızı bildirdik. Şartlarımızı kabul ederse gidebilir.
Benim için önce Beşiktaş'ın menfaatleri gelir. Kabul etmez ise verdiğimiz idman programlarını yapmaya devam eder."
Kaynak: http://www.haberedikkat.com/haber_50...abul-etti.html
Sanki oyuncu paf takıma yollandığında maaş verilmiyo kendisine.. Yolluyolarsa yollasınlar artık..
Umarım indirimi kabul ederde Fransa'nın yolunu tutar.
Ntv'ye çıktığında ben kaybediyorsam, o da kaybediyor dedi ve kendisini gösteremediğini ima etti.
Ancak oynamayarak ve kendisini gösteremeyerek Fikret Orman 2 katı kaybediyor hem klüp bulmakta zorlanıyor hem de boşa para veriyor..