Ben, nedense bizim yönetimin transfer yapamayacağını düşünüyorum. Sol beki takım içinden halledecekler, forvet için de Pektemek'in dönmesini bekleyecekler.
Printable View
Ben, nedense bizim yönetimin transfer yapamayacağını düşünüyorum. Sol beki takım içinden halledecekler, forvet için de Pektemek'in dönmesini bekleyecekler.
Hakan Balta + Yekta paketini istemiş Beşiktaş Q7'ye karşılık bizden. Biz de buna karşılık Hakan + Baros'u önermişiz basına göre. Bir yandan Ferhat, Gökhan Süzen isimleri geçiyor Beşiktaş için. Samet Aybaba yerli sol bek istiyor herhalde, alt yapıdan çıkmış Emre Özkan'ı niye düşünmüyor anlamıyorum, Uğur Boral'dan iyi oynar her türlü.
@ErayEAydemir
Emre Öztürk transferi için Beşiktaş Kayseri Erciyesspor'a resmi teklif yaptı
Rıdvan Şimşek Gaziantepspor'a satılmış.
Kaynak
Gaziantep de, bizim sırtımızdan geçinmeye devam ediyor. Ekrem'den sonra bedava bir transfer daha. Onlardan aldığımız isimleri ve onlara verdiğimiz paraları konuşmaya lüzum yok zaten.
Rıdvan, sağ bekte bir alternatif olabilirdi; ama şans bulamayacağı malumdu zaten. Neyse, hayırlısı olsun. Biz de Serdar'ı geri alabilsek keşke Gaziantep'ten.
Burak Kaplan ayrılmış Beşiktaş'tan, Almanya 3. liginde bir takımla antremanlara çıkıyormuş.
Sakatlıklardan kurtulabilseydi aslında iyi bir sağ bekti. Hayırlı olsun.
Sağ ve Sol açıkta oynamıyormuydu Burak Kaplan?
Kadir Arı'yı Turgutluspor'a kiralıyorlarmış.
2 yıl önce burada Simao, Quaresma Almeida gibi adamlar tartışılırdı şimdi Burak Kaplan, Kadir Arı gibi adamların ismi geçiyor Beşiktaşın geçirdiği evrime bakarmısın. Umarım takım mali durumu biraz düzeltince yine çıldırmaz ve başarılı olur. Böylelikle Türk futbolunun değişmesinde öncü olabilir.
Tekniği harika bir çocuktu. Yazık oldu hiç şans tanınmadı. Harika bir bek olacak ve pişman olacağız.
NTVSPOR'un son dakika alt yazısına göre Gökhan Süzen 5 yıllık sözleşme imzalamış. Eğer sol bek oynayabilirse büyük oyuncu olabilir.
NTV SPOR @ntvspor SON DAKİKA: Beşiktaş, Gökhan Süzen için İstanbul BB ile 1.1 milyon euro karşılığında anlaştı.
Sözleşmesi bitmeyecek miydi bu adamın sene sonunda?
evet sezon sonunda bitecek. sanırım 6 ay daha beklemek istemedi beşiktaş. ama bonservis için verilen para çok.
Bu yönetime de güvenemeyeceğiz anlaşıldı transfer konusunda. 6 ay sonra kontratı bitecek adama 1 milyon veriyorsun, yazık. Uğur idare edemez miydi yani anlamıyorum ben. Böyle bir zamanda nedir bir milyon Euro.
Ara transfer döneminde gelmesini en çok istediğim oyuncuydu. Çok iyi bir oyuncu aldık, camiamıza hayırlı olsun.
Bu adam benim içime sinmedi umarım yanılırım.
Direk olarak izlemedim ama 6 ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuyla 1m euro fazla gibi geldi banada bir de 5 yıllık bıraz fazla degılmı değecek bir oyuncumu oyuncuyu ızleyenlere soruyorum ?
Bence 1m euro Gökhan Süzen için fazla degil ama 6 ay sonra sözlesmesi bitecek olan bir oyuncu için çok fazla. Yönetimden beklemezdim
Bu yönetimin icraatlarını ben de beğenmiyorum, bilen biliyor; ama şöyle de bir şey var:
http://a1301.hizliresim.com/15/5/hpfr2.jpg
Bu arada, transfer hayırlı olsun. G.Süzen'e Uğur Boral'dan ötürü olumsuz bakmıyorum, hatta faydalı olacağına inanıyorum. Allah utandırmasın.
Yapmayın, takımın sol beke şuan ihtiyacı var, bir sonraki sezon değil..
Yani aciliyeti olduğu doğru, ihtiyaç olduğu da doğru ama ne bileyim bana kalırsa Özgür Çek ile 2 senelik bir kontrat yapılıp, sene sonunda da bedava alınabilirdi. Yanılıyor muyum? Sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor ve 1 milyon veriyoruz. Ne biliyim bana garip geldi.
Görkem, benim üstte eklediğim fotoyu görmedin sanırım ya da hiç görünmüyor. :)
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=1044
Gözükmüyor foto.