of yeni dershane çok stresli birşey bende başlıyorum:(
Printable View
of yeni dershane çok stresli birşey bende başlıyorum:(
Aynen Yunus ya :D.
Sizin oralardada bu elektrikli motorlardan varmı ya. Son 2 ayda Bafra'da bir türedi bu motorlar. Vızz diye geçiyor. Ne ses var ne seda :D. 1 Saati 5 lira :D. Gidip kiralayacam ha :D
Aklına ne gelirse söyle yahu bu kadar heyecana ne gerek var :) .
Yarın dersaneye gidicem bende :uzgun:
Önceki puanların kaç ?
Dershaneye gitmemek ne güzel şeymiş yahu :p :D.
İyi geceler beyler Hayırlı sahurlar+günler
Ooo e_mali abimiz gelmiş kaçırmışız :D
http://www.yukleresim.com/images/911...6591273740.jpg
Merhaba herkese.
Facebook'ta sohbet kısmı gözükmüyor. Sol tarafta Çevrim Ol bağlantısına basınca da böyle bir sayfa geliyor. Bende mi bir sorun var yoksa genel bir durum mu?
Sohbet bendede kapalı.
İmsaka 40 dakika kaldı bende yemeğimi yiyeim sizede hayırlı sahurlar.
İyi geceler herkese :)
Şimdi düzeldi facebook sohbet. İyi sahurlar herkese.
Bursa İçin İmsak Vakti Allah Orucumuzu Kabul Etsin.
http://img834.imageshack.us/img834/8306/77105948.gif
bu arkadaşın hikayesini bilen veya bilmeyip de merak eden var mı :D
herkese tekrar merhaba.
şimdilik sohbetle foruma ısınayım sonra diğer forumlara da takılcam :D
2010-2011 eğitim öğretim yılını bu sabah açtım. Dershaneye gittim. Kendimi tanıtmaya pek gerek kalmadı çünkü bütün sınıf tanıdıktı :D. Daha sınıfa girer girmez öğretmen hoşgeldin aynı Hayta İsmail'e benziyon dedi ve yerime oturdum. Genel olarak dershane güzel. Bakalım ben ne yapacam :D
Benim dershane zamanlarım kabustu. Ama dershanenin kendisinden kaynaklanıyordu.
Dersanede 4 saat boyunca fen işledik. En nefret ettiğim ders. Adamda taramalı tüfek gibi konuşuyor hiçbir şey anladım. Utanmasan elimdeki kalemle gözünü oyacaktım adamın.
Bende Dersane mağdurlarındanım yeni geldim bende işte :) Geçen hafta Coğrafyadan bir konuda hiçbirşey anlamamıştım ancak azmim sonucu şuan o konuyu sınıfta herkes bana anlattıyor tenefüslerde :zuhaha Felsefe dersinde hocanın dağıttığı yaprak testte de iddiaya girdiğim kız arkadaşım kimsenin full yapamayacağını söyledi , iş inada binince 11'de 11 yaptım :D O yüzden LYS-YGS gecesi birileri ile iddialaşmam lazım :zuhaha
Birşey soracağım ben sayısal öğrencisiyim. Sayısal derslere ilgim de var biyoloji hariç ama eşit ağırlık sorularını çok rahat yapıyorum dil anlatım,tarih,coğrafya filan. Sadece Edebiyat'ta zorlanıyorum o da biraz. Dediğim gibi sayısala ilgim var ama eşit ağırlıkta daha başarılıyım. Sizce sayısalda mı kalayım, eşit ağırlığa mı geçeyim? 1 ayım daha var karar vermek için de kafam karıştı..