5'dakka da bir 70er TL geliyor valla :D
Printable View
Real Madrid yönetimi: "Milyar dolarlık takımın Türk basınında 'Mesutlu Real' olarak geçmesi ağırımıza gidiyor."
:zuhaha
@Spy.94
Bende şuan Spor Akademisi inşaatına başadım. 1600 Nakit gitti. Artık tüm taktikleri takıma öğreteceğim. Ardındanda antreman sahasını arttırtıp bütün antremanları yaptırtmayı düşünüyorum. Yoksa 107 Takım Becerisi ile olacak iş değil bu. Daha önümde çok lig var.
@vego
Gerçekten süpermiş.
Haha :zuhaha
Selam gençlik :D Galatasaray - Gaziantepspor maçındaydım. Maç boyu tezahürat yaptık amigonun yanında. Çok eğlendik ama çok yoruldum. :D
Naber millet , dersanede öğlenci olan var mı benim gibi bu haftadan itibaren ? Öğleden sonra 2 de başlıyoruz 6 da bitiyor. 6:20 gibi evde olsam , 7'ye kadar yemek falan. 7-8 arası takılırım foruma , sonra saat 10:30'a kadar test test test , sonra 1 saat daha takılıp yatıp uyurum :D
Nasıl plan :D
Beyler Veli Bilgilendirme Sistemine girince sağ alt tarafta 10. Sınıf Mes. Teknik Lise Alanları için tıklayınız yazıyor. Tıkladıktan sonra https://e-okul.meb.gov.tr/SinavIslem.../ALN11001.aspx bu link açılıyor. Burada şehrimi - ilçemi ve okulumu seçiyorum listele diyorum fakat sonuç çıkmıyor acaba neden? Sizde de mi böyle?
@Ahmet Göktaş
2 hafta sonra uygulaması imkansızlaşan bir plan.
mesaja nasıl youtube videosu eklıyoruz bileniniz varmı?
Ayrıca planlama konusunda bir şeyler söylemek gerekirse planlarıma göre şu an ders çalışıyor olmam gerekiyordu.:icon_biggrin:
Dersane hocası aynı ders içinde 3.kez ismimi sorunca 3.kez soruyorsunuz dedim. Hocanın verdiği cevaba bakın;
-'Ben arada hatunu bile karıştırıyorum.'
:D
Bakmaniza tavsiye ederim http://www.youtube.com/watch?v=vvZe0...ayer_embedded#!
Dersaneden mesaj geldi , Cuma günü 17.20 de dersleriniz başlıyor diye. Geri mesaj attım pijama , diş fırçası , battaniye filan getirelim mi ? diye daha dönmediler bakalım :0:
öss.. biricik sevgilim.. ve plan.. plan dediğin nedir ki gülüm biz senin için tenefüste soru çözmeyi göze almışız.. BEBEĞİM !
Adam haklı beyler yazasın falan geldi dimi Aygün :D
Yok başka bir ünlü söz geldi :D
"Dün bugün olsaydı bugün Perşembe olurdu" diyen bi adam bunu hangi gün söylemiştir ??
hadi bakaLım gençLer uğraşın :D:D:D
O" Dün yarın olsaydı" şeklindeydi sanırsam
O zaman Cuma.
Cuma...............