Real Madrid yönetimi: "Milyar dolarlık takımın Türk basınında 'Mesutlu Real' olarak geçmesi ağırımıza gidiyor."
![]()
@Spy.94
Bende şuan Spor Akademisi inşaatına başadım. 1600 Nakit gitti. Artık tüm taktikleri takıma öğreteceğim. Ardındanda antreman sahasını arttırtıp bütün antremanları yaptırtmayı düşünüyorum. Yoksa 107 Takım Becerisi ile olacak iş değil bu. Daha önümde çok lig var.
@vego
Gerçekten süpermiş.
Haha![]()
Selam gençlikGalatasaray - Gaziantepspor maçındaydım. Maç boyu tezahürat yaptık amigonun yanında. Çok eğlendik ama çok yoruldum.
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Naber millet , dersanede öğlenci olan var mı benim gibi bu haftadan itibaren ? Öğleden sonra 2 de başlıyoruz 6 da bitiyor. 6:20 gibi evde olsam , 7'ye kadar yemek falan. 7-8 arası takılırım foruma , sonra saat 10:30'a kadar test test test , sonra 1 saat daha takılıp yatıp uyurum
Nasıl plan![]()
Beyler Veli Bilgilendirme Sistemine girince sağ alt tarafta 10. Sınıf Mes. Teknik Lise Alanları için tıklayınız yazıyor. Tıkladıktan sonra https://e-okul.meb.gov.tr/SinavIslem.../ALN11001.aspx bu link açılıyor. Burada şehrimi - ilçemi ve okulumu seçiyorum listele diyorum fakat sonuç çıkmıyor acaba neden? Sizde de mi böyle?
Last edited by Zekirdek : 14.Eylül.2010 at 17:16 Reason: Link
@Ahmet Göktaş
2 hafta sonra uygulaması imkansızlaşan bir plan.
mesaja nasıl youtube videosu eklıyoruz bileniniz varmı?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ayrıca planlama konusunda bir şeyler söylemek gerekirse planlarıma göre şu an ders çalışıyor olmam gerekiyordu.![]()
So what?
Saike
Dersane hocası aynı ders içinde 3.kez ismimi sorunca 3.kez soruyorsunuz dedim. Hocanın verdiği cevaba bakın;
-'Ben arada hatunu bile karıştırıyorum.'
![]()
Bakmaniza tavsiye ederim http://www.youtube.com/watch?v=vvZe0...ayer_embedded#!
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Dersaneden mesaj geldi , Cuma günü 17.20 de dersleriniz başlıyor diye. Geri mesaj attım pijama , diş fırçası , battaniye filan getirelim mi ? diye daha dönmediler bakalım![]()
öss.. biricik sevgilim.. ve plan.. plan dediğin nedir ki gülüm biz senin için tenefüste soru çözmeyi göze almışız.. BEBEĞİM !
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Adam haklı beyler yazasın falan geldi dimi Aygün![]()
Futbolcu Bilgileri
Yok başka bir ünlü söz geldi![]()
"Dün bugün olsaydı bugün Perşembe olurdu" diyen bi adam bunu hangi gün söylemiştir ??
hadi bakaLım gençLer uğraşın![]()
Screw you guys, I'm goin' home
O" Dün yarın olsaydı" şeklindeydi sanırsam
O zaman Cuma.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Cuma...............