John Utaka'da deniyor.
Printable View
John Utaka'da deniyor.
Twitter hesabından; "Bugün büyük gün. Geleceğim şekillenecek" demiş.
KERİM SAAT @kerimsaat
Dentinho için transfer olayı doğru.Tamer Kıran Ukrayna da pazarlık halinde. Olma ihtimali %50. Bugün-Yarın netleşir (Kiralık)
DHA haberine göre Beşiktaş Shakhtar Donetsk forması giyen Dentinho'yu 6 aylığına kiralamak için Ukrayna kulübü ile anlaşmaya vardı.
Fırat Günayer @firatgunayer Dentinho ismi doğrudur..Bjkli yöneticiler Ukrayna'da...2 sezon önce 6,5m bonservisle Corinthias'tan alınmıştı..Kiralandı diyebiliriz..
Offf bu adam ilaç olur bize tam aradığımız tarzda bi golcü. kiralanıyor sanırım NTVSpor büyük ölçüde anlaşıldı yazmış.
dentinho hayırlı olsun beyler zor ama hafta sonu umarım iyi oynar :D
@Muratozen1903
Deltinho nun kukubu ile her konuda anlasildi. Detaylar ve rakamlar haber1903 de az sora
2010'da 17 maça çıkmış toplam 1201 dk oynamış 13 maça denk geliyor, 2011/2012 yılında 18 maça çıkmış toplam 705 dk oynamış 8 maça denk geliyor ,bu senede 4 maça çıkmış ve 116dk sahada kalmış toplam 1.5 maç etmiyor.Bana baya az gibi geldi son form durumu nedir bilmiyorum o yüzden bekleyip görelim.
@Muratozen1903
Deltinho icin 500 bin euro ve kulubu okey. Oyuncuyu ikna etmeye calisiyorlar. Satin alma opsiyonu bizde
Son 1.5 sezonda 4 golü var.Kiralık gelmesi iyi.Tutarsa bonservisi alınır.
Güzel transfer olmuş. Kiralık olması da ayrı bir avantaj. Hayırlı olsun.
Doğru formül bu, satın alma opsiyonu ile kiralamak en doğrusu. Durumlar düzelene kadar gelen oyuncu da kendini ispatlama adına kısa vadede neyi varsa döker sahaya. Hayırlı olsun.
[YOUTUBE="y6gSOJtGN3k"]Dentinho[/YOUTUBE]
Oyuncunun görüntüleri.
FM oynamış adam Dentinho' yu iyi bilir. Görüntüye gerek olmaz Murat :D Maşallah oyunda Messi gibi yardırıyor genelde.
Haberin doğruluğuna inanmak gelmiyor içimden dedim; fakat beni de yanılttılar gibi. :) Hayırlı olsun. Başkan da açıklamış; kulübü tamam, sırada futbolcu var diye. En geç yarın KAP'a bildirilir diye düşünüyorum. Bildirilsin de rahatlayalım artık. :)
İş resmiyet kazanmadan bitti gözüyle bakmamakta fayda var.
Yıllardır bu tarz bir oyuncunun gelmesini bekliyordum. En son Rico Paşa'yı getirdiler o da zaten yaşlıydı ve çevik değildi. Biz Tabata'ya 8,5 milyon euro verelim adamlar Dentinho'yu 6,5 milyona alsınlar. Oh ne güzel biz taş mı yiyeceğiz ? Eğer haber doğruysa yönetimi kutlamak lazım yine yeniden güzel bir iş başardılar.
Umarım dogrduur bu haber tam aradıgımız bır oyuncu forvet arkasından fernandesın oynamadıgı maclarda cok etkısız kalıyoruz bu oyuncu tam ısımıze yarayan bır adam fakat comple bır forvet degıl olsun, bu takım almeıdaya 9 gol attırdıysa buna haylı haylı attırır gercekcı olmak lazım :D
Gs maçında oynayacaktır diye tahmin ediyorum ne olursa olsun. Yoksa forvetsiz çıkacağız sahaya. Holosko'nun sağ kanattaki yerini bozmamak lazım.
2 yıl önce beğenilen bir oyuncuydu. Hatta Fenerbahçe'nin transfer edeceği yönünde haberler çıkmıştı. Bir kez olsun oyuncuyu bir maç izlemişliğim yoktur. Shakhtar'da süreklilik sorunu varmış istatistiklere bakılırsa. İnşallah kısa vadede takıma yararlı olur. Satış opsiyonu yok.
Uygun bir fiyata satın alma opsiyonu olsaydı çok güzel olurdu.
daha belli değil opsiyonu fakat shaktar öyle opsiyonu ucuzdan bırakmaz
Haber 1903'ün haberine göre Beşiktaş 4.5 M € ödemesi halinde oyuncuyu kadrosuna katacak. Yani satış opsiyonu var. Yalnız oyuncu beklenen rakamdan daha fazla para istemiş. Yöneticiler rakamı aşağı çekmek için pazarlık yapıyormuş. Eski yönetim olsa tık oyuncunun istediği ilk fiyattan işi bitirirdi :)
Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş., KAP'a gönderdiği açıklamada Dentinho için görüşmelere başlandığını bildirdi.
Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyledir:
“Futbolcu Bruno Ferreira Bonfirm Dentinho'nun transferi için Kulubü Shaktar Donetsk ile görüşmelere başlanmıştır.”
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=257449
Hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim bu transfere. İnşallah, satın alma opsiyonunu da alabiliriz.
Beşiktaşımıza hayırlı olsun arkadaşlar iyi transfer yaptık uyum sorunu yaşamazsa brezilyadaki formunu yakalarsa bizde çok can yakar ve sezon sonu bonservisini alırız. çok mutlu oldum tam forvet degil tam kanat da degil tam bizim istedigimiz tipte bir adam alındı o yüzden cok sevindim. ancak bulabilirlerse eger bir türk stoper yada türk defansif ortasahada alınırsa cok iyi olur..