1 Yilligina kiralamisiz (1M Euro Karsiliginda)
9 M Euroda satinalma opsiyonu.
Printable View
1 Yilligina kiralamisiz (1M Euro Karsiliginda)
9 M Euroda satinalma opsiyonu.
Beşiktaş, Shakhtar Donetsk ile anlaştı
Beşiktaş Kulübü, Dentinho'nun Kulübü Shakhtar Donetsk ile anlaştığını KAP'a bildirdi.
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada;
Şirketimiz ile Shakhtar Donetsk Futbol Kulübü arasında profesyonel futbolcu Bruo Ferreira Bonfim(DENTİNHO)'nun 23 ocak 2013 ile 1 ocak 2014 tarihleri arasında kiralanması için aşağıdaki koşullarda anlaşmaya varılmıştır.
1) 23 ocak 2013- 1 ocak 2014 tarihleri arasında net avro 1,000,000.00 (bir milyon euro) aşağıdaki şekilde ödenecektir.
avro250,000.00 - 15 Şubat 2013
avro250,000.00 - 01 Temmuz 2013
avro250,000.00 - 30 Ekim 2013
avro250,000.00 - 30 Aralık 2013
2) Kulüpler karşılıklı olarak anlaştığı taktirde futbolcunun 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar takımımızda kalması için Shakhtar Donetsk Futbol Kulübü'ne net avro 700,00.00 (yedi yüz bin euro) ek ödeme aşağıdaki şekilde yapılacaktır.
avro250,000.00 - 26 Şubat 2014
avro250,000.00 - 30 Nisan 2014
avro200,000.00 - 30 Mayıs 2014
3) Ayrıca,Şirketimiz 30 Haziran 2014 tarihine kadar Dentinho 'yu 9,000,000 (dokuz milyon euro) ödenmesi koşuluyla satınalma opsiyonuna sahiptir.
Hayırlı olsun inanmayanlar için daha doğrusu hepimiz için iyi oldu :) Garantiledik.
Hayırlı olsun. Yönetimi tebrik ediyorum, gerçekten iyi iş çıkardılar bu konuda. Yiğide hakkını vermek lazım. Yalnız, 9 milyon euro çok bence, 5-6 milyona bağlayabilirsek süper olur. Ayrıca, iyi oynadığı takdirde önümüzdeki sezon sonuna kadar ek ödemeyle kadromuzda tutabileceğiz. Bir nevi, 1.5 yıllığına kiraladık Dentinho'yu. Artık sırasıyla, Dentinho'nun ne kadar alacağı açıklansın, İstanbul'a ayak bastığını görelim ve ayağının tozuyla G.Saray maçı kadrosuna alınsın.
hayirli olsun patlamaya musait bir oyuncu. lucescunun alip getirdigi adamlar bos olmaz.
acaba 1 sene boyunca oyuncuya ne kadar verilecek?? 1.5 yıllık düsünülüyorsa sözlesmenin sonunda ki sezonun kalan parası belli oyuncuylada 1 yıllık su kadar yarım sezon daha olursa ne kadar alacagı da belli olur herhalde..
Satın alma opsiyonu yüksek, bu değeri 5 seviyelerine çekebilseydik çok iyi olurdu. Bizde kalma süresinin uzun tutulmuş olmasıda avantaj sayılır, umarım faydalı olur. Hayırlı olsun.
1.5 yıllığına iyi bi performans verebilir ki tahminimce vericektir ama eğer iyi performans verirse shaktar bırakmaz bence (yani opsiyonda indirim yapmaz )
Sonunda resmiyet kazandı.Hayırlı olsun.İhtiyacımız olan bölgelerden birisiydi.Dentinho çok iyi transfer oldu.Eğer uyum ve sakatlık gibi sıkıntılar olmazsa büyük katkı sağlayacaktır.Emeği geçenlere teşekkürler.Beklemiyordum böyle bir hamle.Şaşırttılar doğrusu.O açıdan tebrik de etmek lazım.
Çok kaliteli bir transfer. :)
Ucakta gelio galiba resmini eklemis instagrama. Forma ustunde
Öte yandan bazı dedikodular daha var 1-2 gün içinde yerli bir oyuncuyla daha anlaşılacağı yönünde.
Beşiktaş, 1 yıllığına kiraladığı Dentinho'ya 1 milyon 800 bin euro ücret ödeneceğini borsaya bildirdi.
Konuyla ilgili olarak kulübümüzden Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na şu açıklama yapıldı:
Futbolcu Bruno Ferreira Bonfim(DENTİNHO) ile anlaşma şartları aşağıdaki şekildedir.
- 2012-2013 sezonu için futbolcuya net avro600,000.00(altı yüz bin euro)ödenecektir.
-2013-2014 sezonu için ise futbolcuya net avro1,200,000.00( bir milyon iki yüz bin euro) 10 eşit taksit halinde ödenecektir. Ancak, 1 Ocak 2014 tarihinde Shakhtar Donetsk Futbol Kulübüne geri dönmesi halinde son 5 aylık ödeme yapılmayacaktır.
-2012-2013 ve 2013-2014 sezonu için futbolcu 15 maça ilk 11'de çıkarsa 100,000avro( yüz bin euro) ilave ücret ödenecektir. 15 maça ilk 11 olarak çıkmayıp kadroda bulunursa 50,000avro (elli bin euro)ödenecektir.Futbolcu 25 maça ilk 11'de çıkarsa ek olarak 100,000avro(yüz bin euro) daha ödenecektir. 25 maça ilk 11 olarak çıkmayıp kadroda bulunursa ek olarak 50,000avro (elli bin euro) ödenecektir.Toplamında futbolcuya maksimum 200,000avro( iki yüz bin euro) maç başı ödeme yapılacaktır.
Kaynak :Karakartal.com
Veysel Sarı'da Serdar Kurtuluş gibi sağ bekte ve ortada oynayabiliyor, şu an için bize Serdar'dan daha çok iş yapar.
Hayırlı olsun arkadaşlar formunu yakalarsa çok iyi bir futbolcu.
Biraz şişmanlamış gördüm sanki yada resimden öyle görünüyor umarım hazır gelir.
Veysel Sarı joker tipli oyuncu, sağ bek, ön libero hatta savunma bile oynayabilir. Keşke alabilsek.
Beşiktaş'ın yeni transferi Brezilyalı futbolcu Dentinho, siyah-beyazlıların Spor Toto Süper Lig'de 27 Ocak Pazar günü Galatasaray'la oynayacağı derbi maçta forma giymek istediğini söyledi.
Futbol komitesi başkanı Tamer Kıran ve futbol takımı idari direktörü Semih Usta ile Ukrayna'da gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Beşiktaş'a transferi gerçekleşen Dentinho, siyah-beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, takımda daha önce forma giymiş Brezilyalı oyunculardan bilgi aldığını belirterek, ''İstanbul'da yaşamış olan arkadaşlarımdan çok iyi referans aldım. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum'' dedi.
Hafta sonu Galatasaray ile oynanacak derbi maçta forma giymeyi çok arzu ettiğini kaydeden Brezilyalı futbolcu, ''Özellikle taraftarların son iki gündür bana olan ilgisinden çok memnun oldum. Beşiktaş'ta oynayacağım için çok mutluyum'' ifadelerini kullandı
O nasıl bir opsiyondur yahu 9 milyon Euro :) El yakar vallahi. Hayırlı olsun inanılmaz rahatladım. Bu arada ben gündemi takip edemedim Antalya'ya geldiğimden dolayı. Veysel'le mi ilgileniyoruz?
Biz ilgileniyoruz da yönetim de ilgileniyor mu bilmiyorum :D
Bu arada Uğur Boral'ın sözleşmesinin feshetildiği dedikoduları var ama ne kadar doğru...
Ama yerli bir transfer daha yapılacakmış YYKAD (yönetime yakın kaynaklardan alınan duyumlar)'a göre :)
Bu YYKAD zaten baya meşhur oldu her kulüp kullanıyor artık :D
Uçakta fotoğraf çektirmek moda olmuş haberimiz yok yahu:p
Güzel transfer olmuş.Dentinho yetenekli adamdır Lucescu bulduğuna göre FM'den de biliyoruz. Bakalım ne kadar katkı yapacak:)
Yıllık ücreti de öğrendim, iyice rahatladım. Çok makul bir maaş bence. Yerli transferin de, muhakkak defansif olması lazım. Veysel, Serdar ya da Aykut Demir... Hangisi olursa olsun kabulümdür. :)
Bu arada;
Forvet: Sinan ve Dentinho
Sol bek: Gökhan Süzen
Biz; sağ bek, defansif orta saha ve stoper de alamayız abi! Mehmet Akgün, Veli ve Escude kulübede beklerler sıralarını!
(r)
7 numara Dentinho. D7 :D