Reyizim napalım ayg. bu :cool:.
Adam haklı beyler yürümek iyidir :cool:.
Printable View
Servisle okula gitmeyin çok kazık:D.Ben 60 liraya abonmala rahat rahat gidiyorum sadece okula giderken tramvayda patates oluyoruz.İBB yeni tramvay aldı hala uzay gemisi gibi olanlar geliyor.Kapısı bacası herşeyi bozuk.Ama metrobüs iyi servis olsa en az 300 Tl:D
Servise her ay 375 lira bayılıyorum ilk alınıp son bırakılıyorum günde toplam 3 saatim serviste geçiyor sabah 06:25'de alıyor benmi çok enayiyim ?
Sanırım büyükşehirde oturduğunuz için servis paraları çok pahalı. Bende servisle gidiyorum. Her ay 55 lira. Ya çok küçük yerde yaşıyoruz yada çok ucuz.
İyice sıkıldım ya. Her gün aynı şey. 11-12 gibi yat. 9-10 gibi kalk. 12 de okula git. Okulda hergün aynı şeyleri yap. 5 buçukta eve gel. Yemek ye. Yarım saat 1 saat dinlen. Ders yap. İnanılmaz sıkılıyorum artık.
Aynen öyle.
4 sene servis kullandım, kim bilir kaç milyar para gitti. Bu sene başında otobüse geçtim. 90 kuruş basıyorum, iniyorum bi otobüse daha biniyorum, 90 dakika geçmediği için bedavaya geliyor. Yani bi günü 1.80'den çıkartıyorum.
Bu da ayda 22 gün okula gitsek, 22x1,80=39,6 liradan 40. Ayda kim bilir kaç para kar ediyorum servise göre. Vakit de aynı vakit zaten.
Servise karşıyız.
Benim okula toplu taşımayla gitmem için ilk önce sarıyere inmek için bir minibüse binmem lazım sonra ordan metro durağına başka bir minibüs sonra metro'ya binip taksim'e ordanda yürüyerek okula. Yok servis daha iyi.
Servise ilk binip en son iniyorum 240 TL bayılıyorum (: 1 saat yol sürüyor.Normalde minibüsle durağa ordan otobüsle okula 40 dkda gidiliyor ve ayda 100 TL bile etmiyor :)
Bende 35 kilometre uzaklığa gidiyorum.Aylık 155 lira servis parasına denk geliyor.Otobüsle aynısını denesem 2 lira geliş 2 lira gidişten toplam 4 lira.Toplamda hafta sonlarını saymazsak 100 lira para ediyor.Servise devam.
Seneye arabayla gidersin boşveeeer :D
Birşeyler yaparım belki seneye. Bu senede böyle gidelimde belki seneye yurtdışına gitme durumum var hiç dönmem buralara belki.
Gözünü sevdiğim Manisa'sı okulla mesafem 30 dk o da yürüyerek. Kışta pek olmuyor. Bütün sene otobüse sadece yağmur yağınca biniyorum. 0 servis, 0 otobüs parası.
Senin Niyetin Bozuk Bart Emre:zuhaha
Uyma Sen Barta Aygünüm:)
Şaka bir yana İstanbul'da birkez geçen bayram bulunmuştum. Akrabamıza giderken birkaç tane otobüs değiştirmiştik hepte ayakta gitmiştim. 1.5 - 2 saat civarı bir zamandı. Ama metrobüs hiç denk gelmedi.
Kuzenimde bu okul olayından isyankar. 2 otobüs 1 metrobüs değiştirdikten sonra üstüne yürüyordu galiba.
Bizim Manisa'da ise keyfine düşkün ise kalk 7:30'da giyinme kahvaltı 7:40. Otobüse 7:45'te bin 8:00'da ders saati ile okuldasın.
Gazeteci: "Takım yorgun muydu?"
Mourinho: "Yorgun? Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euro kazanıp evine dönen baba yorgun olur. Biz değil"
http://www.youtube.com/watch?v=ysm3T...eature=related
Koptum yahu. :D
Flash tv'den bir ilk daha..
Allah'tan Beyazıt tramvayına biniyorum oturarak gidiyorum Kabataş'a bindim bir kere geç kaldım kapıyla bütünleşik gittim.:D
Şuan avatarımda gördüğünüz kişi Uyuşturucudan elde ettiği kazançla 1989'da Forbes dergisinde dünyanın en zengin yedinci adamı ilan edildi.
Servis 10 dakika erken gelince isyan ettim. Gitmedim okula.
Turksportal İsyan Ateşi hızla yayılıyor. Zamanında başlattığımız isyan ateşinin yeni üyesi
EndoplazmiK RetikuluM
Valla bende çok sıkıldım artık. Tekrar lise 3 olduğumdan mıdır nedir bilmiyorum ama acayip bir isteksizlik var üzerimde. Şu seneyi bir atlatabilseydik iyiydi.
Ya şu okulun iyi yanı arkadaş falan olması. Bizim Manisa'da aman aman gezecek yerde yok okulda zaman geçiyor. Ayrıca okula gitmediğim gün çok büyük bir boşluk içine düşünüyorum. Yıllardır çok yoğun yaşadığımdan.