Sayfa 3745 / 4326 İlkİlk ... 27453245364536953735374337443745374637473755379538454245 ... SonSon
112,321 ile 112,350 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Koskoca adamın haline bak piiii. Yazık yazık.
    Reyizim napalım ayg. bu .
    Quote Originally Posted by vego View Post
    Ben 2-3 KM yokuş çıkıyorum yürüyerek 125 Kg zor oluyor Okula gittiğimde gömlek rengi terden koyulaşıyor ilk tenefüse kadar kurumuş oluyor

Yürüyün la yürüyün
    Adam haklı beyler yürümek iyidir .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Servisle okula gitmeyin çok kazık.Ben 60 liraya abonmala rahat rahat gidiyorum sadece okula giderken tramvayda patates oluyoruz.İBB yeni tramvay aldı hala uzay gemisi gibi olanlar geliyor.Kapısı bacası herşeyi bozuk.Ama metrobüs iyi servis olsa en az 300 Tl

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Servisle okula gitmeyin çok kazık.Ben 60 liraya abonmala rahat rahat gidiyorum sadece okula giderken tramvayda patates oluyoruz.İBB yeni tramvay aldı hala uzay gemisi gibi olanlar geliyor.Kapısı bacası herşeyi bozuk.Ama metrobüs iyi servis olsa en az 300 Tl

Valla otobüsle 25 dakkikada okula gidiyorum durak zaten evin önünde, indiğim durakta okulun önünde süper oluyor valla aylık 40TL civarı veriyorum ama servis 200TL istiyor ve ilk alıp en son bırakacağı için 1 saat falan dururum serviste heralde
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Servise her ay 375 lira bayılıyorum ilk alınıp son bırakılıyorum günde toplam 3 saatim serviste geçiyor sabah 06:25'de alıyor benmi çok enayiyim ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Servise her ay 375 lira bayılıyorum ilk alınıp son bırakılıyorum günde toplam 3 saatim serviste geçiyor sabah 06:25'de alıyor benmi çok enayiyim ?
    Sanırım büyükşehirde oturduğunuz için servis paraları çok pahalı. Bende servisle gidiyorum. Her ay 55 lira. Ya çok küçük yerde yaşıyoruz yada çok ucuz.

İyice sıkıldım ya. Her gün aynı şey. 11-12 gibi yat. 9-10 gibi kalk. 12 de okula git. Okulda hergün aynı şeyleri yap. 5 buçukta eve gel. Yemek ye. Yarım saat 1 saat dinlen. Ders yap. İnanılmaz sıkılıyorum artık.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aynen öyle.

4 sene servis kullandım, kim bilir kaç milyar para gitti. Bu sene başında otobüse geçtim. 90 kuruş basıyorum, iniyorum bi otobüse daha biniyorum, 90 dakika geçmediği için bedavaya geliyor. Yani bi günü 1.80'den çıkartıyorum.

Bu da ayda 22 gün okula gitsek, 22x1,80=39,6 liradan 40. Ayda kim bilir kaç para kar ediyorum servise göre. Vakit de aynı vakit zaten.

Servise karşıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benim okula toplu taşımayla gitmem için ilk önce sarıyere inmek için bir minibüse binmem lazım sonra ordan metro durağına başka bir minibüs sonra metro'ya binip taksim'e ordanda yürüyerek okula. Yok servis daha iyi.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Benim okula toplu taşımayla gitmem için ilk önce sarıyere inmek için bir minibüse binmem lazım sonra ordan metro durağına başka bir minibüs sonra metro'ya binip taksim'e ordanda yürüyerek okula. Yok servis daha iyi.
    Sarıyer'den okula direkt araç yok mu?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Sarıyer'den okula direkt araç yok mu?
    Sarıyer - Beşiktaş arası otobüs var sanırım. Ama servise alıştık bir kere .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Servise ilk binip en son iniyorum 240 TL bayılıyorum (: 1 saat yol sürüyor.Normalde minibüsle durağa ordan otobüsle okula 40 dkda gidiliyor ve ayda 100 TL bile etmiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bende 35 kilometre uzaklığa gidiyorum.Aylık 155 lira servis parasına denk geliyor.Otobüsle aynısını denesem 2 lira geliş 2 lira gidişten toplam 4 lira.Toplamda hafta sonlarını saymazsak 100 lira para ediyor.Servise devam.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Seneye arabayla gidersin boşveeeer

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sarıyer-Kabataş otobüsü ile kabataş'a gelip oradan tramvay'a binebilirsin ya da yürürsün ne var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Birşeyler yaparım belki seneye. Bu senede böyle gidelimde belki seneye yurtdışına gitme durumum var hiç dönmem buralara belki.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Gözünü sevdiğim Manisa'sı okulla mesafem 30 dk o da yürüyerek. Kışta pek olmuyor. Bütün sene otobüse sadece yağmur yağınca biniyorum. 0 servis, 0 otobüs parası.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Gözünü sevdiğim Manisa'sı okulla mesafem 30 dk o da yürüyerek. Kışta pek olmuyor. Bütün sene otobüse sadece yağmur yağınca biniyorum. 0 servis, 0 otobüs parası.
    Bir cuma günü iş çıkışı saatlerinde gel İstanbul'a ben seni bir metrobüse bindireyim de neden yaşıyorum Allahım ben alsana canımı diye isyan et.

17. Default

Senin Niyetin Bozuk Bart Emre

Uyma Sen Barta Aygünüm

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bir cuma günü iş çıkışı saatlerinde gel İstanbul'a ben seni bir metrobüse bindireyim de neden yaşıyorum Allahım ben alsana canımı diye isyan et.
    Şaka bir yana İstanbul'da birkez geçen bayram bulunmuştum. Akrabamıza giderken birkaç tane otobüs değiştirmiştik hepte ayakta gitmiştim. 1.5 - 2 saat civarı bir zamandı. Ama metrobüs hiç denk gelmedi.

Kuzenimde bu okul olayından isyankar. 2 otobüs 1 metrobüs değiştirdikten sonra üstüne yürüyordu galiba.

Bizim Manisa'da ise keyfine düşkün ise kalk 7:30'da giyinme kahvaltı 7:40. Otobüse 7:45'te bin 8:00'da ders saati ile okuldasın.

Gazeteci: "Takım yorgun muydu?"
    Mourinho: "Yorgun? Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euro kazanıp evine dönen baba yorgun olur. Biz değil"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Flash tv'den bir ilk daha..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    kabataş tramvayının sabahki hali
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allah'tan Beyazıt tramvayına biniyorum oturarak gidiyorum Kabataş'a bindim bir kere geç kaldım kapıyla bütünleşik gittim.

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Bugün cildiyeye gittim sivilceler için.Aslında böyle aman aman bir sorunum yok ama var genede.Ergenlik sivilceleri işte.Zoretanin diye bir ilaç verdi yan etkilerini görünce strese giridm ilacı kullanmadan kan tahlili istiyorlar bide kağıt imzalatıyorlar yan etkilere bakar mısınız.Sizce kulanıyım mı bu ilacı?
    zoretanin ; etken maddesi İzotretinoin olan , şiddetli akne formlarının (nodülo-kistik formlar) ve diğer tedavilere yanıt vermeyen aknenin tedavisinde kullanılan bir ilaçtır.

Gebelikte kullanılması kesinlikle sakıncalıdır…keza , potansiyel istenmeyen etkilerinden dolayı emziren anneler kullanmamalıdır.

bu ilaca veya herhangi bir bileşenine karşı aşırı duyarlılığı olanlarda kullanılmaz. ayrıca jelatin kapsüllerde koruyucu olarak kullanılan parabenlere karşı aşırı duyarlılığı olan kişilerde de kullanılmamalıdır.

Aşağıdaki istenmeyen etkilerin birçoğu yüksek doz vit A alanlardakilerle benzerdir .

1-Dozla ilişki: Çeilit ve hipertrigliseridemi genellikle dozla ilişkilidir. İstenmeyen etkilerin birçoğu tedavi kesildikten bir süre sonra geri dönmüştür.
    2-Tüm vücut: Alerjik reaksiyonlar, vaskülit, sistemik aşırı duyarlılık, ödem, yorgunluk, lenfadenopati, kilo kaybı.
    3- Kardiyovasküler: Çarpıntı, taşikardi, vasküler trombotik hastalık, inme.
    4- endokrin : Hipertrigliseridemi, kan şeker düzeylerinde değişliklik.
    5- Gastrointestinal : İnflamatuar barsak hastalığı, pankreatit, hepatit, kolit, özofajit, ileit, bulantı.
    6- Hematolojik : Anemi, trombositopeni, nötropeni.
    7- Kas-iskelet : Hiperostozis, tendon ve ligamanlarının kalsifikasyonu, prematür epifiz kapanması, kemik mineral yoğunluğunda azalma, artrit, rabdomiyoliz.
    8- Nörolojik södotümör serebri, sersemlik, başağrısı, insomnia, başağrısı, letarji, parestezi, senkop.
    9- Psikiyatrik :İntihar düşüncesi ve denemesi, depresyon, psikoz, agresyon, saldırgan davranışlar, emosyonel dengesizlik.
    10- Solunum : Bronkospazm, ses değişikliği, solunum yolu infeksiyonu.
    11- Deri ve ekleri : Akne fulminans, alopesi, morluklar, çeilit, ağız kuruluğu, burun kuruluğu, deri kuruluğu, epistaksis, kızarıklık, hirsutizm, hiper ve hipopigmentasyon, tırnak distrofisi, paronişi, kaşıntı, terleme, ürtiker.

12- Özel duyular :
    -Duyma = Duyma bozukluğu, tinnitus.
    - Görme= Korneal opasite, gece görüşünün azalması, katarakt, konjunktivit, göz kuruluğu, keratit, optik nörit, fotofobi, görme bozukluğu.
    - Üriner sistem = Glomerulonefrit.

Zoretanin tehlikeli bir ilaçtır bu ilacı size tavsiye eden doktorla görüşmeniz ve gerekli tavsiyeleri almanız gerekebilir
    Kullanma bunu Endo fena yapar.

Şaka bir yana bu kadar riskli iken kendi haline bırak.

Nesil
    2006

Şuan avatarımda gördüğünüz kişi Uyuşturucudan elde ettiği kazançla 1989'da Forbes dergisinde dünyanın en zengin yedinci adamı ilan edildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Şuan avatarımda gördüğünüz kişi Uyuşturucudan elde ettiği kazançla 1989'da Forbes dergisinde dünyanın en zengin yedinci adamı ilan edildi.
    güzel örnek veriyon doğrusu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Universal View Post
    İyi halt etmiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Servis 10 dakika erken gelince isyan ettim. Gitmedim okula.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Turksportal İsyan Ateşi hızla yayılıyor. Zamanında başlattığımız isyan ateşinin yeni üyesi
    EndoplazmiK RetikuluM

Valla bende çok sıkıldım artık. Tekrar lise 3 olduğumdan mıdır nedir bilmiyorum ama acayip bir isteksizlik var üzerimde. Şu seneyi bir atlatabilseydik iyiydi.
    Last edited by El Barto : 02.Mart.2011 at 23:28 Reason: sakıncalı resim

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ya şu okulun iyi yanı arkadaş falan olması. Bizim Manisa'da aman aman gezecek yerde yok okulda zaman geçiyor. Ayrıca okula gitmediğim gün çok büyük bir boşluk içine düşünüyorum. Yıllardır çok yoğun yaşadığımdan.

Mesaj Yetkileri