Dediğin mevkilere en kısa zamanda transfer yapacağız o zaman abi. :D
Printable View
aykut demir ilac olur ilac. veysel sarı mahmut tekdemir yada serdar kurtuluş gibi birkac mevkide oynayabilecek oyuncuya ihtiyacımız var umarım aykut demir olur digerlerine göre daha diri bir oyuncu bana göre..
Biz Serdar Kurtuluş'u neden sattık bilen var mı?
7 Dentinho yazmışlar hemen yalnız. :D
Gs macında oynucakmı acaba ?
Bugün Sağlık kontrolünden geçip yarın antrenmanlara başlayacakmış. Muhtemelen GS maçında ilk 18'e alırlar Dentinho'yu.
Sag bek verip solbek almakta gayet mantıylıymıs sanırım o zamanda sol bekte ıbrahım uzulmez vardı ne biçim bı yonetımımız varmıs.
Sinan Engin Serdar Kurtuluş'un Gaziantepspor'a verildiği dönemde kulüpte değildi. Mustafa Denizli'nin kendisini istememesi sebebiyle Ertuğrul Sağlam ile birlikte ayrılmışlardı. Tabi Ertuğrul Sağlam,Sinan Engin döneminde yapılan transferlerinde %75'i menajer önerisiyle yapılan transferlerdi. Diatta,Gordon ve Higuain transferleri hep patlamıştı. Hatır,gönül diyerek sekiz yıldır koca kulüp yönetildi.
Alacaksak turk bir defans ve defansif ortasaha alalim Sivok seneye gider diye dusunuyorum
Valla benim istediğim ve içimden gelen tek isim Veysel Sarı. Gelecek sanki :D
Kaynağa inanmıyorum ama haberin gerçekleşmesini istediğim için ekliyorum :)Quote:
Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, futbolcuları Musa Nizam ve Ömer Şişmanoğlu için Beşiktaş Kulübü ile görüştüklerini açıkladı.
Akıncıoğlu, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
Beşiktaş Kulübü'nün Musa Nizam ve Ömer Şişmanoğlu ile ilgilendiğini dile getiren Akıncıoğlu; " Şu anda yurt dışındayım. Musa Nizam'a bir çok kulüp talip olmuş durumda. Beşiktaş Kulübü'de bunlardan birtanesi. Yurt dışından yarın döneceğim ve Beşiktaş Kulübü ile bir görüşme gerçekleştireceğiz. Ömer Şişmanoğlu'da satın alma opsiyonu ile bizde bulunmaktadır. Dolayısıyla onunla ilgili tasarrufumuz şu anda söz konusu değil. Beşiktaş Kulübü'nün de Ömer ile ilgili girişimleri var ama kadromuzda tutmak istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Batuhan'ın sözleşmesi feshedilecek diye bir haber vardı bir ara Batu yollanıp Ömer gelirse muhteşem olur ancak Musa Nizam için emin değilim.
Ömer cidden çok kaliteli bir oyuncu beşiktaşa gelirse kesinlikle büyük katkı sağlar
DENTHINHO SÖZLEŞME İMZALIYOR (CANLI İZLEYİN)
http://www.ntvspor.net/canliyayin
Ömer çok iyi alternatif olur, gelmesini isterim. Kayserispor en az 3-4 Milyon ister bu adam için.
Kayserispor Ömer'i biraz zor satar. Satsalar bile bu çok tuzlu olur. Ama Musa Nizam transfer edilse çok iyi olur. Dengeli bir bek. Ayrıca sol stoperde rahatlıkla oynayabiliyor. Gelecekte kulübe yarar sağlayacak yerli oyuncuları alacaksın. Önümüzdeki sezonlarda alınması daha zor.
Ömer sismanoglu suanda antalyasporda degılmı ben oyle bılıyorum benım bılgıdım bonservıssız bır sekılde antalyaspora transfer oldu
Lucescu Dentinho'ya ilk gittiğinde bol bol armayı öp taraftar seni çok sever demiş galiba.. Her fırsatta formadaki armayı öpüyor :)
Ömer'i bilmem de Musa Nizam büyüklerde oynayabilecek kapasitede bir oyuncu değil bence.
dentinho cok sempatik bir adammis, taraftar sevecek bu adami. surekli gulumsuyor adam :n:
bitirici vuruslari icin cok olumlu yorumlar var. cok iyi bir maaliyete iyi kumasi olan bir forvet aldi bjk, bence cok basarili bir transfer. cok faydalanacak bjk ondan bu sene. dar olan bjk kadrosunda bol bol firsat bulacaktir, kendini gosterebilmek adina kendi hesabina da iyi bir karar vermis dentinho. bjk nin de isine yarar bu durum.
Harbi harbi Dentinho,Sneijder ve gelirse Belhanda'yı izleyebileceğiz bu ligte.Çok heyecan verici la.
gelecegin ronaldinhosu diyorlardi bu adama bir kac sene önce.. yetenekli bir oyuncudur büyük ihtimal umarim besiktasa katkisi olur..