Yarasın abime yahu :0:.
Valla en iyi kararı vermişsin abi , tebrikler.Bira'yı neden içmediğini sorabilir miyim :D.
Printable View
Bence bira rakıya göre tat olarak daha hafif. :icon_biggrin: Vodka desen en iyi vişne suyuyla gidiyo :D
Kötü örnek vermek gibi olmasın ama eğer alkol tüketeniniz varsa aramızda ve tat olarak hiç birini beğenmediyseniz size en iyi gelecek olan Vodkadır. Ama şişede durduğu gibi durmaz tabi, 1 şişe vodkayı içersin içersin bu ne biçim içki hiç kafa yapmadı hala aynıyım dersiniz, ayağa bir kalkarsınız o kalkışınız ayağa son kalkışınız olabilir çünkü bir daha yerden kalkmak o kadar kolay olmayacaktır. :n: Film senaryosu gibi oldu buda :D
@SAİT71 ; bir arka sayfada bira hariç tüm alkolleri tüketirim dedim zaten :n:
Sapıttık biz iyiden iyiye yok alkol sigara vs vs :zuhaha
Yasal Uyarı Sağlığa Zararldır :p
Burası iyice tekel bayiine dönmüş arkadaş :D
TSİ üyelerine %20 indirim :D
Şu an elimde Gin - Limon - Maden Suyu karışımı olmasıda ironik oldu. Denemeyenlere öneririm çok güzel bir 3'lü.
Kırmızı Tuborg Kutu aldım gece içeceğim :)
Merhabalar :)
Arkadaş az önceki postu ben yollamadım mı , yoksa silindi mi :p.Aramızda yeşilay düşmanları mı var yoksa :p .
Silindi, ben sildim, reklam kokan hareketler bunlar.
Boşverin o zaman uğraşmayayım bir daha :D.
yaa bu sayfada alkolıik sayfasına dönmüş adını değiştirip "içelim a dostlaaar" a getirmeyelim lütfen:D
ayrıca bu tarz şeyleri bence buradan yazmayın çoluk çocuk nuri alço var:D maazallah:D
nasıl ders çalışılır biri anlatsın lütfen
önce pc yi kapat dersi derste dinle eve gelince tekrar yap dicem ama konunun gidişine ters
bu geje benim gejem hıck :D
bak bu oldu :D
hoca zaten slayttan anlatıyor kalkmıyor bile ayağa derste uyunuyor misler gibi :D
:D :D valla hiç bi şey fayda etmedi :D akşam 18.30 da digital signal sınavına gireceğim sizde en az benim kadar biliyorsunuzdur dersi :D
yağmura bak be ne biçim bastırdı İstanbul'da
Merhaba.
Berlusconi zaman aşımını kısaltan yasayı onaylatmış.Rüşvet davasından kurtuldu.
Sarkozy eşi Carla Bruni'nin tatile gittiği adayı 6-28 nisan arası uçuşa yasaklamış.Sebep fotoğraf çekilmesin diye.
İktidar güzel şey.