O dişlere ragmen hiç gocunmadan gülümsüyor adam sanki transfer etmedik evlatlık almışız gibi :)
Printable View
O dişlere ragmen hiç gocunmadan gülümsüyor adam sanki transfer etmedik evlatlık almışız gibi :)
portekizce'de diş'in anlamı ''dente''
adamın adı değil de lakabı desek daha doğru olur, bu yüzden dentinho diyorlar.
Sezon sonu için Özer ve Holmen ile anlaşıldığı yönünde haberler var. İkisi de bonservissiz gelecek; fakat Holmen'e lafım yok da, Özer'e biraz soğuk bakıyorum. Bize defansif bir orta saha lazım, Giunti tarzında.
EDİT: Özer değil de, Sinan Bolat olduğunu söyleyenler de var. Holmen cepte ama.
Dentinho bana taraftara oynayan bir adam gibi geldi. Kendini yere atıp kıvranmalar falan.. Umarım bunu devam ettirmez de sadece futbol oynamaya bakar.
Özer,Sezer,Holmen Beşiktaş'ta iş yapacak oyuncular. Sezer'in transferi inşallah gerçekleşir ama umarım kiralanması söz konusu bile olmaz.
Aslında Aurelio tarzı bir orta saha lazım. Orta sahada alanı daraltacak,rakip atakları kesebilen bir ön libero alınsaydı çok iyi olurdu. Ne Necip ne de Veli bu tip oyuncular değil.
Batuhan Karadeniz Deportivo la Coruna'ya mı gitmiş?
Mamadou Niang ile ilgileniyormuş Beşiktaş.
http://sporaktif.dha.com.tr/besktas-...di_420859.html
SON DAKİKA: Niang'la 1.5 yıllık anlaşma sağlandı. Bonservisi için yarın kulübüyle de anlaşıp transferin açıklanması bekleniyor. (DHA)..
Yararlı bir transfer olur Beşiktaş için.
Ohaa ohaa cıddımı ınanılmaz sevındım bu haberee tam boyle bır forvet lazımdı bıze helal olsun yonetım
Batuhan'da da ne potansiyel varmış arkadaş, İbrahim Kaş'ın İspanya'ya gidişinden daha garip geldi bana. Beşiktaş neden kiralamıştı zaten anlamamıştım, hatadan dönüyorlar. Deportivo taraftarlarına da sabır diliyorum. :D
Niang bu sezonun 2.yarısını kurtarır en azından seneye muallak.
Niang insallah fenerde oynadıgı gıbı oynar tam bızım aradıgımız bır forvet tıpı tutugunu koparan mucadele eden fızıklı cevık ve son vurusları mukkemele yakın bır adam cok ıyı oldu cok
Amkspor @Amkspor
SON DAKİKA: Beşiktaş Mamadou Niang'ı kadrosuna kattı!
NTV Spor
SON DAKİKA: Beşiktaş, Al Sadd kulübünden Mamadou Niang ile anlaşma sağladı.
Niang gelmiş , hayırlı olsun.
Fizik olarak eskisi gibiyse çok büyük yarar sağlar. Hayırlısı olsun.
Müthiş transfer.
Bizim kulüp keşke niang için hoş geldin mesajı yayınlasa
Medyaspor @Medyaspor
Fikret Orman: Mamadou Niang ile sözleşme imzaladık, Beşiktaş’a hayırlı olsun
Yaşı zaten geçmiş fizik gücü iyi ise ve takıma direk uyum sağlarsa öbür senede dahil idare edebilir bizi.
yıllık ne kadar ücret alcak niang merak ettim.
NTV SPOR @ntvspor
SON DAKİKA: Beşiktaş, Mamadou Niang'ı satın alma opsiyonuyla 6 aylığına kiraladı. Niang bu akşam İstanbul'da olacak.
Hayırlı olsun,Beşiktaş için çok gerekli bir transferdi sadece Almeida ile olmazdı,zaten Batuhan evlere şenlikti.
bizimkiler weboyu alacagina niangi geri getirseydi.. niangi sowada weboyada tercih ederim
Oo ligin kalitesi gittikçe artıyor.. :D
Çok iyi transfer Bjk yoklukla beynini kullanarak bu transferleri yapıyor bizimkilerde bol keseyle Ziegler'i getirsin.
Sonunda yıllardır bir taraflarını yırtan taraftara akıl uydurdu yönetim. Bu takıma böyle boğa gibi bir siyahi forvet şarttı. Sezon sonuna kadar kiralık olması da ayrı güzel. Beklenen verim alınamadığı takdirde yollar ayrılır ama ben fark yaratacağından eminim Mamadou'nun. Hayırlı olsun.
Hoşgeldin Kara Boğa Niang! Fener'deyken imrenerek izlerdim ve tam da bize lazım olan bir forvet, niye biz alamadık diye iç geçirirdim. İnşallah faydalı olur ve 1,5 sene de olsa katkısını görürüz. Yönetim transfer konusunda doğru hamleler yapıyor. Bu açıdan tebrik ediyorum. Batuhan'ı yollamaları da yerinde bir karardı. Şimdi ise, tek eksiğimiz stoper ya da defansif orta saha kaldı. Bunu da halledersek, şampiyonluk yarışında daha sağlam adımlar atmış olacağız.