Fenerdeyken özene bezene izlediğim bir forvetti gercekten süper bir haber helal yönetim :D
Printable View
Fenerdeyken özene bezene izlediğim bir forvetti gercekten süper bir haber helal yönetim :D
Mükemmel olmuş sizin için hayırlı olsun .....
Niang'ın bize karşı oynamasını asla istemezdim. Neyse, hayırlı olsun Beşiktaş'a.
Bu kadar fazla transfer beklemiyordum doğrusu. Niang ile birlikte bu dördüncü transfer oldu. Tabi ikisi kiralık. Aradığımız tipte bir forvet inşallah yararlı olacaktır. Samet Aybaba'nın yapılan transferlerle birlikte özellikle hucum anlamında alternatifi çoğaldı. Batuhan'ın elden çıkartılması da iyi oldu. Batuhan'ın faydasından çok zararı oluyordu. Deportivo'da niye alır anlamış değilim. Adamın bir tane golü bile yok.
Ayrıca Toraman,Escude,Sivok ve Ersan varken stoper transferi yapılmaz bence. Ama ön libero bu takıma sol bekten sonra en gerekli transferdi. Mevcut orta saha oyuncuları defansif anlamda pek iyi değil. Başka transfer olacağını da sanmıyorum artık bu saatten sonra.
Defansif orta saha olarak Antep'ten Serdar Kurtuluş alınsa tamamlanır takım :) Niye ilgilenmezler oyuncuyla anlamıyorum. Hem eski oyuncumuz hemde Antep'te mali kriz var. Gelmesini en çok istediğim yerli oyunculardan biri keşke alınabilse.
Ne diyeyim bilemiyorum, o kadar akıllıca hamleler yapıyor ki transfer komitesi. Önce korktum direk transfer edildi diye ama kiralandığını görünce (hele ki birde opsiyonlu) inanılmaz sevindim. Niang tam bizim istediğimiz tarzda oyuncu. Çok işler yapacak çok :)
niang cok is yapar tebrikler bjk yonetimi.
Niang'ı koy ilk maçtan yarın, garanti gol atar hemen. Yahu o kadar çok sevindim ki harika transfer. İşte bize böyle adamlar lazım, Almeida gibi değil.
Quote:
NTVSPOR'un sevilen programcı ve yorumcularından Güntekin Onay, Beşiktaş'ın AL-Saad Kulübü'nden transfer ettiği Niang'ı HABER1903 okurları için değerlendirdi.
Onay yaptığı açıklamada;
Beşiktaş'ta Almeida ve Niang'ın harika bir ikili olacağını dile getiren Onay; " Her şey den önce yapılan Dentinho ve Niang transferi akıllı hamleler sonucunda oldu. Bu oyuncuların Beşiktaş'ın elinde patlama gibi bir durumu söz konusu değil. Her hangi bir şekilde maliyet yok. Bu gerçekten çok önemli. Beşiktaş'ın çok ağzı yandı. Niang çok iyi bir futbolcu. Marsilya ve Fenerbahçe'de inanılmaz işler yaptı. . Al-Sadd Kulübü'nden performans ve kondüsyon açısından nasıl döneceğini bilmiyorum. Ancak Niang kendine çok iyi bakan profesyonel bir futbolcu. Eğer Niang fizik olarak eski durumundaysa Almeida ile birlikte harika ikili olurlar. Çok enteresan bir forvet hattı olabilir. Beşiktaş'ın çok ihtiyacı olan, Beşiktaş'ı kaleye çok çabuk götürebilecek, zeki, güçlü bir oyuncu. Benim buradaki tek beklentim eski gücünde olup olmadığı. Açıkcası bitik bir halde olacağını tahmin etmiyorum. Çünkü oyuncunun genetiği böyle değil. Sürpriz bir transfer oldu. Daha önceden duymuştum ama ihtimal vermedim. Hayırlı olsun." diyerek sözlerini tamamladı.
Niang'dan acikcasi cok umutlu degilim yanlis hatirlamiyorsam FB'deki son maclarinda fizik olarak cok kötüydü.
Niang,Almeida'nın yedeği olmayacak mı?Yada Aybaba çift forvetimi düşünüyor?
almeida niangın yedeği olur
Güntekin Onay'ın dediği gibi umarım çift forvet çıkarız. Formda Almeida - Niang hattı bizi bu ligde uçurur.
Batuhan'ın menajeri kendisi gibi herhalde, bir sezonda 3 takımda oynayamayacağı için transferi iptal olmuş. :D
Niang çok iyi transfer olur.Fenerbahçe'nin Niang varken Webo'yu tercih etmesi ilginç.
Niang kenar forvet de oynayabiliyor. Almeida'nın olması sıkıntı yaratmaz. Niang - Dentinho, önlerinde Almeida bile olabilir. Şu tarz bir şey bekliyorum:
Necip (Transfer) - Fernandes
Niang - Oğuzhan - Dentinho
Almeida
Bu arada, Başkan 'FEDA sırası bizde, bir sürprizim daha olacak.' demiş. Merakla bekliyorum kimi alacağımızı ve fikir de yürütemiyorum. İnşallah defansif orta saha alınır ve sürpriz dediği kişi Sezer Öztürk çıkmaz.
Batuhanla anlaşma fesh edildi ve KAP'a bile bildirildi. Eskişehir'e geri dönsün ve mümkünse bir daha gelmesin Beşiktaş'a!
@Muratozen1903
Batuhan Karadeniz, FIFA'ya başvurdu. Es-es de 1 maç forma giydim diyecek. 1 saate kadar netlik kazanacak. Kabul edilmezse geri geliyor
Burada 4 yabancı var, Dentinho olmaz da arkadaşların dediği gibi Holosko olur; fakat o da yabancı. :) Hilbert'in yerine Serdar Kurtuluş'u ya da Veysel Sarı'yı alabilsek çok iyi olacak da, işte... :icon_smile: McGregor yedek kalmaz, zannetmiyorum. Hem Dentinho hem Holosko yedek kalıp Olcay da oynayabilir.
Bence artık Cenk oynamalı.
Niang bize gol atarsa sevinirmi acaba :D
Sezer Öztürk'de bitti gibi.
Batuhan büyük ihtimal A2 takımı ile antrenmanlara çıkar. Keyfi bilir bundan sonrası için Samet Aybaba'nın onu isteyeceğini sanmam. Yada kiralık sözleşmesi feshedilir. (Amin)
Samet Aybaba sezon başı hazırlık kampında 4-3-1-2 oynatmak istediğini söylemişti. Büyük takımın çift forvet oynaması gerektiğini söylemişti. Pektemek'in sakatlığından sonra elde tek Almeida kaldığı için şimdiye kadar takım klasik 4-2-3-1 oynadı. Samet Aybaba sezon başı planladığını en geç iki hafta sonra uygulayabilir. Holosko'yu katarsak elde direk dört tane oynayacak forvet oldu. Tek forvette ısrar edip bu oyunculardan ikisini dışarda tutmak istemeyecektir. Süzen transferinden sonra iki tane hucum eden beke sahibiz artık. Şöyle düşünüyorum da sanki Toraman'ı ön liberoya atıp süpürücü olarak kullanacak. 3-5-2 oynarsak şaşırmam. Bu 4-3-1-2 olarak düşünülebilir.
Olcay dışarıda kalıyor. Tabi oda oynamaya devam edecektir. Fernandes'e daha çok sorumluluk yükleyebilir bundan sonrası için. Alternatif çoğaldı hoca forma paylaşımını iyi yaparsa bu hucum hattı ile ilk iki için şansımız yüksek diyebilirim. Şampiyonluğu elbette her taraftar ister ama olmazsa ikincilikte bu sezon için büyük başarıdır. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar ligi demek maddi anlamda sıkıntıları biraz olsun aşmak demek. Yönetimi bu yönden kutluyorum. Eğer mevcut kadroya güvenip hiç transfer yapılmasaydı eminim bu takım belli bir haftadan sonra düşüşe geçecekti. İlk yarı oynanan maçların zorluğu ile ikinci yarı oynanan maçların zorluğu çok değişik. Artık takımlar daha sert oynuyorlar. Ama bu sıkıntılı dönemde risk almasını bildiler. Risk almadan sıkıntıların aşılacağı da düşünülemezdi. En azından transferde tasarruf etmediler. Kaldı ki transfere ödenen bonservis ücretleri, yıllık maaşlar öyle çokta değil hani.
Ha son olarak bir önceki mesajda Serdar Kurtuluş'u yazdım Twitter'da Serdar Kurtuluş adı geçiyor :) Keşke alınabilse muhteşem olur. Sağ bek, defansif orta saha anlamında hiç bir sıkıntı kalmaz.
http://img13.imageshack.us/img13/969/24258667.png
http://a1301.hizliresim.com/15/z/jlgnl.jpg
Buyrun beyler 6 yabancı.Bence artık korkmamalıyız.Bu 3'lü forvetin gol atamayacağına inanan var mı?Belki şampiyonlar ligi seviyesinde değil ama bu kadronun da mütevaziliği kalmadı.
Batuhan'ın sözleşmesi feshedilmiş, Eskişehir'e döner.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=258136
niang varken almeida nin esamesi okunmaz almeida kim yahu portekiz milli takiminada sirf forvet yoklugundan cagiriliyor yoksa o kalibrede bir oyuncu degil
F.Bahçe Belhanda'yı alamadığı için Sezer'i bırakmaz. Eğer Sezer de Beşiktaş'a imzalarsa, Beşiktaş resmen uçar.
Fernandes ile Niang bence uçarlar. Niang gol şov yapacak Beşiktaş'ta, çünkü inanılmaz besleyecekler. Holosko olsun, Olcay olsun, iyi bir pas trafiği yakalayıp Niang'a çok şans doğacak. Özellikle Fernandes'in katkısı çok olur.
Eğer G.Saray Drogba ve Sneijder transferlerini yapmasaydı, Beşiktaş'ın şampiyonluk şansını G.Saray'dan daha yüksek görürdüm. Niang harika iş.
Beşiktaş yönetimi, Demirören'e göre çok daha iyi bir yönetim, helal olsun adamlara.
Yonetimin Eriksonn dan baska hatasi olmamasi gercekten iyi.
Almeida 3 hafta yok zaten. O yüzden Holosko - Niang - Dentinho üçlüsüyle çıkacacağımızı düşünüyorum. Cenk'e çoğu kişi güvenmiyor ama ben onun Türkiye'nin en iyi kalecisi olacağını düşünüyorum. Zamanlama hatası yapıyor bunu da oynayarak düzeltecektir. Cenk adı nerde geçse aklıma hep Dinamo Kiev maçının son dakikası aklıma geliyor. Böyle bir yetenek kulübede çürütülemez. Serdar Kurtuluş veya Sezer Öztürk gelirse alternatifimiz artar, hangisi gelirse gelsin yararlı olur diye düşünüyorum.