Orada üzüm olmaması demek kremasız pasta yapmak demek genç.
Nasıl mide varmış arkadaş? O numara olur...
Printable View
Orada üzüm olmaması demek kremasız pasta yapmak demek genç.
Nasıl mide varmış arkadaş? O numara olur...
Selamun aleykum.
Aleyküm selam.
Bugün güzel şeyler oldu yahu. Müdür benle özel konuşma yaptı. Aksilik olmazsa Temmuz ayı itibariyle işimde terfi alıyorum. Master Personelim artık. Mağaza müdürü olcam.. Öylesine başvurduğum işte yükseliyoruz bakalım hayırlısı : )
Para konusu hiç aklıma bile gelmedi Aygün :n:
Hayırlı olsun abi.Hem rahatlık hem para açısından iyi olur senin için :)
Şu askerliği yapayım bende Migros'ta müdür olacam :n: Depo teknikerliği ile başlayacağım sonra 5M Migros'un birinde müdür olup krallığımı ilan edicem :n:
Bu Feyyaz gerçekten muhteşem ya :D Fa olur ama do gibi olmaz nedir, nasıl bi yaratıcılıktır :zuhaha
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=Sj64e2vl_ec&feature=youtu.be"]Do gibi olmaz[/YOUTUBE]
İyi akşamlar.
2 gündür sanayiye gidiyorum babamın yanına. Daha 2 gün gitmiş olmama rağmen acayip yoruldum. Babam da hayvan gibi çalışıyo. Gitmessemde edemiyorum çünkü baya yoruluyo oda. Ben de gidip yanına en azından şunu getir bunu getir yardımcı oluyorum. Ama okuyacam ben yani. Seve seve olmassa başka türlü üniversiteye giricem.
Dükkana gelen her 10 müşteriden 9 tanesi '' bak babana yardımcı ol mesleğide öğrenmeye çalış ama mutlaka oku. yoksa buralarda sürünürsün '' falan diyor. Çok da doğru diyolar. Ülkemiz zaten belli bir ülke. Çalışmayana ekmek yok bişey yok. Mesela Almanya'da işsizlik maaşı ile geçinenler var. Hatta dün dükkana bir Almancı geldi. Adam hacı olmuş. Baya yaşlı biri babam soruyo emeklimisn sen diye. Yok ben işsizim işsizlik maaşı alıyorum diyo. Ülkemizde ise durum belli.
Yani sanayi işleri hem zor hemde yorucu iş. Ben valla iyi yada kötü bir üniversiteye kesinlikle kapak atıcam. Bundan sonra yani kesinlikle biryerlere girmek için uğraşacam. Bu nedir arkadaş ya. Müthiş derecede ayaklarım falan ağrıyor.
Sen birde benim yaptığım işi gör. :(
Valla en güzeli kadrolu bir devlet işidir Kim ne derse desin. Şu şartlarda o ortama kendinizi atabilirseniz ne mutlu valla :)
Ben de garsonluk yapıyorum çok yorucu. Ama annemden babamdan para almayacak olmanın gururunu yaşıyorum. :D
Valla şunu söyleyeyim. İnsanın kendi parasını kazanması kadar güzel birşey yok. Yaşınız kaç olursa olsun anne, babadan para almak zor.
Ben de haftanın üç günü çalışıyorum.Spor salonuna gidiyorum :D
Son 1 aydır 9.30 dan önce kalkmayan ben sabahın 8.30 unda kalktım.Kahvaltıydı duştu vs. derken 10 a doğru okula,alan seçmeye gittim.Türkçe-Matematik seçtim.İyimi yaptım bilmiyorum ama içimden bir ses ''Aferim panpa'' diyor.Matematik-Fen seçen arkadaşlara Allah yardım etsin diyorum.Türkçe-Sosyal seçen arkadaşlara laf yok :0: Hadi iyi geceler...
Bundan sonra medyaya transfer haberlerindeki duyumları için laf atmam Halil transferinde Es-Es başkanı bile patladı daha ne olsun :zuhaha:zuhaha
Bu saatlerde forum ne kadar hareketli. Allah nazardan saklasın :D
@MustafaSarp Mustafa Sarp'ın gerçek Twitter hesabıymış :) Takip etmeyen bizden değildir :n:
Gerçekten Mustafa Sarp'ın mıdır diye bakıyım dedim şu tweeti gördüm iyi güldüm valla :D
http://twitter.com/#!/MustafaSarp/st...36569264754689
Tolga senin hayatını film yapacağım...
İyi akşamlar. Belki kısa yoldan parayı kırar rahat ederız Emre abi :icon_biggrin:.
Sanayiye gidiyorumda cidden bana göre değil bu işler ya. Feci yoruluyorum. Bide işi tam bilmediğimden aldığımız iş içerisine girmek istemiyorum. Bir sürü model araba geliyo. Hepsi ayrı telden çalıyo. Ben şimdilik babama yardım ediyorum, getir götür işlerini yapıyorum en azından yardımcı oluyorum işte. Hanımevladı olduğumuzdan dolayı biraz çabuk yoruluyoruz ama olsun.
Burayada yazmıştım hayatta annemden sonra en fazla sevdiğim ikinci kişi bana çok büyük boynuz attı. Bir kız için kafamı takacak değilimde yani onu deli gibi severken onla tam herşey iyiye doğru gitti gidiyor derken şimdi gidip onu süründüren, gram sevmeyen kişi ile beraber. Mutluluklar diliyorum. Neyse bir kız için çok uzun zaman kafamı taktım. Önümüz sene nasıl olsa görücem o kızı. İntikam sırası bizede gelir elbet.
Bizim buradan çıkaracağımız film olsa olsa absürd komedi olur.
o zaman isterseniz başka film yaparız.
tekliflere açığım:)
komedi olmadı macera olur dram olur.
Tolga 2 kisi daha bul kaciralim kizi. Basariz imam nikahini olur biter. Kirir dizini oturur evinde. :D