Sayfa 3778 / 4326 İlkİlk ... 27783278367837283768377637773778377937803788382838784278 ... SonSon
113,311 ile 113,340 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Orada üzüm olmaması demek kremasız pasta yapmak demek genç.

Nasıl mide varmış arkadaş? O numara olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Selamun aleykum.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Aleyküm selam.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bugün güzel şeyler oldu yahu. Müdür benle özel konuşma yaptı. Aksilik olmazsa Temmuz ayı itibariyle işimde terfi alıyorum. Master Personelim artık. Mağaza müdürü olcam.. Öylesine başvurduğum işte yükseliyoruz bakalım hayırlısı : )

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Bugün güzel şeyler oldu yahu. Müdür benle özel konuşma yaptı. Aksilik olmazsa Temmuz ayı itibariyle işimde terfi alıyorum. Master Personelim artık. Mağaza müdürü olcam.. Öylesine başvurduğum işte yükseliyoruz bakalım hayırlısı : )
    Hayırlı olsun abi.Maaş da tavan yapar artık

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Para konusu hiç aklıma bile gelmedi Aygün

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hayırlı olsun abi.Hem rahatlık hem para açısından iyi olur senin için
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Para konusu hiç aklıma bile gelmedi Aygün
    Tabi abi önemli olan kariyerin Para 3-4.planda falan

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu askerliği yapayım bende Migros'ta müdür olacam Depo teknikerliği ile başlayacağım sonra 5M Migros'un birinde müdür olup krallığımı ilan edicem

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu Feyyaz gerçekten muhteşem ya Fa olur ama do gibi olmaz nedir, nasıl bi yaratıcılıktır

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=Sj64e2vl_ec&feature=youtu.be"]Do gibi olmaz[/YOUTUBE]
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İyi akşamlar.

2 gündür sanayiye gidiyorum babamın yanına. Daha 2 gün gitmiş olmama rağmen acayip yoruldum. Babam da hayvan gibi çalışıyo. Gitmessemde edemiyorum çünkü baya yoruluyo oda. Ben de gidip yanına en azından şunu getir bunu getir yardımcı oluyorum. Ama okuyacam ben yani. Seve seve olmassa başka türlü üniversiteye giricem.

Dükkana gelen her 10 müşteriden 9 tanesi '' bak babana yardımcı ol mesleğide öğrenmeye çalış ama mutlaka oku. yoksa buralarda sürünürsün '' falan diyor. Çok da doğru diyolar. Ülkemiz zaten belli bir ülke. Çalışmayana ekmek yok bişey yok. Mesela Almanya'da işsizlik maaşı ile geçinenler var. Hatta dün dükkana bir Almancı geldi. Adam hacı olmuş. Baya yaşlı biri babam soruyo emeklimisn sen diye. Yok ben işsizim işsizlik maaşı alıyorum diyo. Ülkemizde ise durum belli.

Yani sanayi işleri hem zor hemde yorucu iş. Ben valla iyi yada kötü bir üniversiteye kesinlikle kapak atıcam. Bundan sonra yani kesinlikle biryerlere girmek için uğraşacam. Bu nedir arkadaş ya. Müthiş derecede ayaklarım falan ağrıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    İyi akşamlar.

2 gündür sanayiye gidiyorum babamın yanına. Daha 2 gün gitmiş olmama rağmen acayip yoruldum. Babam da hayvan gibi çalışıyo. Gitmessemde edemiyorum çünkü baya yoruluyo oda. Ben de gidip yanına en azından şunu getir bunu getir yardımcı oluyorum. Ama okuyacam ben yani. Seve seve olmassa başka türlü üniversiteye giricem.

Dükkana gelen her 10 müşteriden 9 tanesi '' bak babana yardımcı ol mesleğide öğrenmeye çalış ama mutlaka oku. yoksa buralarda sürünürsün '' falan diyor. Çok da doğru diyolar. Ülkemiz zaten belli bir ülke. Çalışmayana ekmek yok bişey yok. Mesela Almanya'da işsizlik maaşı ile geçinenler var. Hatta dün dükkana bir Almancı geldi. Adam hacı olmuş. Baya yaşlı biri babam soruyo emeklimisn sen diye. Yok ben işsizim işsizlik maaşı alıyorum diyo. Ülkemizde ise durum belli.

Yani sanayi işleri hem zor hemde yorucu iş. Ben valla iyi yada kötü bir üniversiteye kesinlikle kapak atıcam. Bundan sonra yani kesinlikle biryerlere girmek için uğraşacam. Bu nedir arkadaş ya. Müthiş derecede ayaklarım falan ağrıyor.
    Kardeşim bu lafım sana değil yanlış anlama.Akılsız başın cezasını ayaklar çeker diye bir söz var.Okumazsak ekmek yok yani.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    İyi akşamlar.

Babanın hedefi de bu bence. Kendisinin hangi şartlar altında çalıştığını görüp içindeki üniversite isteğini artırmak istemiş yani.

Veya 'tutoring' yapıyor sana. 'Currently tutoring Tolga Erol'

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sen birde benim yaptığım işi gör.

Valla en güzeli kadrolu bir devlet işidir Kim ne derse desin. Şu şartlarda o ortama kendinizi atabilirseniz ne mutlu valla

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ben de garsonluk yapıyorum çok yorucu. Ama annemden babamdan para almayacak olmanın gururunu yaşıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Valla şunu söyleyeyim. İnsanın kendi parasını kazanması kadar güzel birşey yok. Yaşınız kaç olursa olsun anne, babadan para almak zor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben de haftanın üç günü çalışıyorum.Spor salonuna gidiyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Son 1 aydır 9.30 dan önce kalkmayan ben sabahın 8.30 unda kalktım.Kahvaltıydı duştu vs. derken 10 a doğru okula,alan seçmeye gittim.Türkçe-Matematik seçtim.İyimi yaptım bilmiyorum ama içimden bir ses ''Aferim panpa'' diyor.Matematik-Fen seçen arkadaşlara Allah yardım etsin diyorum.Türkçe-Sosyal seçen arkadaşlara laf yok Hadi iyi geceler...
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bundan sonra medyaya transfer haberlerindeki duyumları için laf atmam Halil transferinde Es-Es başkanı bile patladı daha ne olsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu saatlerde forum ne kadar hareketli. Allah nazardan saklasın
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@MustafaSarp Mustafa Sarp'ın gerçek Twitter hesabıymış Takip etmeyen bizden değildir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    @MustafaSarp Mustafa Sarp'ın gerçek Twitter hesabıymış Takip etmeyen bizden değildir
    Gerçekten Mustafa Sarp'ın mıdır diye bakıyım dedim şu tweeti gördüm iyi güldüm valla

http://twitter.com/#!/MustafaSarp/st...36569264754689

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tolga senin hayatını film yapacağım...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    İyi akşamlar. Belki kısa yoldan parayı kırar rahat ederız Emre abi .

Sanayiye gidiyorumda cidden bana göre değil bu işler ya. Feci yoruluyorum. Bide işi tam bilmediğimden aldığımız iş içerisine girmek istemiyorum. Bir sürü model araba geliyo. Hepsi ayrı telden çalıyo. Ben şimdilik babama yardım ediyorum, getir götür işlerini yapıyorum en azından yardımcı oluyorum işte. Hanımevladı olduğumuzdan dolayı biraz çabuk yoruluyoruz ama olsun.

Burayada yazmıştım hayatta annemden sonra en fazla sevdiğim ikinci kişi bana çok büyük boynuz attı. Bir kız için kafamı takacak değilimde yani onu deli gibi severken onla tam herşey iyiye doğru gitti gidiyor derken şimdi gidip onu süründüren, gram sevmeyen kişi ile beraber. Mutluluklar diliyorum. Neyse bir kız için çok uzun zaman kafamı taktım. Önümüz sene nasıl olsa görücem o kızı. İntikam sırası bizede gelir elbet.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    film isterseniz bende çok var.
    senaristim çünkü,hayal gücüm de gelişmiş.
    gerçi sitedeki durumlarımızdan da film çıkar
    ama türünü siz belirleyin.
    komedi? dram? diğer...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bizim buradan çıkaracağımız film olsa olsa absürd komedi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

o zaman isterseniz başka film yaparız.
    tekliflere açığım
    komedi olmadı macera olur dram olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Tolga 2 kisi daha bul kaciralim kizi. Basariz imam nikahini olur biter. Kirir dizini oturur evinde.

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Tolga 2 kisi daha bul kaciralim kizi. Basariz imam nikahini olur biter. Kirir dizini oturur evinde.
    İmam Sizi Sopayla Kovalar Oracıkta Cenaze Namazınız Kılınır

İmamlar Bile Resmi Nikah Cüzdanını Görmeden Kıymıyorlar Nikahı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri