Niang ücretsiz kiralanmış.
Printable View
Niang ücretsiz kiralanmış.
Satış opsiyonu yokmuş. Oyuncuya 800 bin verilecekmiş.
Yarim sezonluk icin 800 bin biraz pahali gibi ama Nianga deger .
Tekrar tr liginde görmek çok sevindirici olacak çok iyi golcü,beni yeak kendini yeak mamaduuuu niyaaannggg :D başlığa Niang yazılabilirr artık
Beni yak kendini yak Mamadou Niaaang :D Keşke bize gelseydi Webo ile uğraşıcaklarına Niang ile uğraşsalardı ilk tercihi eski takımı olurdu muhtemelen. Beşiktaş yönetimi çok iyi iş yaptı. Çok iyi transfer.
Gerçekten çok sevindim bu transfere.Almeida'nın yokluğunda sistem çöküyordu resmen.Ayrıca fazla maddi yükü de yok.O açıdan da çok iyi oldu.Bir de Serdar Kurtuluş'u alsak,şampiyonluk yarışı için yeterli bir kadro kurmuş oluruz bence.
Batuhani Ispanyada izlemek cok iyi olacakti :D yazik oldu bu saaten sonra hepten biter Batuhan.
Eskisehirde Ersun Yanaldan kufur yemisti en son galiba,
özlenen kadro kuruldu resmen tek eksik defansif ortasaha oynayacak bir adam. birde o bölgeye bir adam alırsak (bikac mevkide oynayabilen) süper olur şampiyonluk yolunda bizde varız diyebiliriz. gs sampiyon olsa bile feda sezonunda bu kadar düşük maliyetle son haftaya kadar sampiyonluk kovalayıp ikinci olsak bile üzülmem.
yönetim ne kadar iyi oldugunu kanıtladı resmen artık söz bizde o stad dolmalı artık ya pahalı demek bahane gibi geliyor bana..
Holmen, defansif değil Görkem. :) Veysel veya Serdar ve Aykut Demir alınırsa, önümüzdeki sezon için bile transfere gerek kalmayacak bence. Çünkü eksiklerimiz, defansif orta saha, sağ bek ve stoper. 2 oyuncuyla 3 mevkiyi halletmiş olacağız. :)
Bu arada sezon sonu için Holmen ve Özerle birlikte bonservisi olmayan Sinan Bolat'ı da kaçırmamalıyız. Böylece, Cenk'i 1 sezon kiraya vererek hem daha çok tecrübelenmesini hem de hatalarını en aza indirmesini sağlayabiliriz. Ertesi sene de, sözleşmesi biten McGregor'u yollayarak Cenk-Sinan ikilisiyle kaleyi sağlama almış oluruz. Kontenjan sıkıntısı da bir nebze hallolmuş olur böylece.
Şöyle demek istedim yani, Holmen gelince MC'de oynar, Necip ise DMC mevkisine geçer. Bana kalırsa fena olmaz ama tabi Veysel'de güzel bir hamle olur. Ah bir de şu Serdar Kurtuluş gelirse varya seneye bekle bizi süper lig ve Avrupa :)
Necip DMC oynayabilecek bir futbolcu değil bence. Dikkat edersen, defansif yönü eksik ve zaten bu yüzden, defansif bir orta saha futbolcusunun yokluğunun sıkıntısını çekiyoruz. Veli de, bu işi yapabilecek seviyede değil. Bize, İ.Toraman gibi kesici bir isim lazım; ama oranın futbolcusu olabilecek birisi, devşirme değil yani. Mesela, Giunti ya da Aurelio tarzında.
kesinlikle guinti tarzında bi adam bize ilac olur hem top kesecek hemde iyi top dagıtımı yapacak bir adam süper olur. birde stoper ve bek oynayacak bir adamla seneye sampiyonlugun en büyük adayı oluruz..
Öyle bi adam gelirse zaten Guinti gibi unutulmaz olur :) Yıllardır oranın eksiğini çekiyoruz çünkü. O gittikten sonra bir daha bulamadık alternatifini. Aslında Cisse'yi ben çok beğeniyordum. Çoğu kişi yeterli bulmuyordu ama çok iyi top yapıyordu.
Beşiktaş görüp görebileceği en iyi forveti aldı. Tabi 2 yıl önceki gibiyse. Benim Fenerbahçe'de gördüğüm açık ara en iyi forvetti. İlk fırsatta İnönü'de izlemek istiyorum.
http://www.ligtv.com.tr/haber/niang-istanbulda-2
Beşiktaş'ın yeni transferi Mamadou Niang İstanbul'a geldi.
Öte yandan Julien Escude'ye Zaragoza talipmiş :)
Zaragoza'ya Allah kolaylık versin; önce Bienvenu sonra da Escude.
Niang guzel transfer oldu tabi eger eskisi gibi oynarsa. Vallaha insallah gider Escude yarim senelik maasindan kurtuluruz. Mehmet Akyuz'e talip yokmu :p
niangın forması çıksa iyi oynar güzel transfer :)
Niang transferi çok iyi oldu. Ben Almeida'nın yedek kalacağına pek ihtimal vermiyorum. 9 gol 7 asistle oynayan bir adamı kesmek bana mantıklı gelmiyor. Almeida-Niang ikilisi olarak düşünüyorum, çift forvet oynayabiliriz. :0:
Serdar Kurtuluş için de alacaklarına karşılık bonservisini almasını bekliyormuşuz.
Niang sol açikda oynuyabiliyor yani iyi transfer "bence"
Niang 2-3 aydır top oynamıyor
Serdar Kurtuluş için beklemedeyiz sanırım.
feda denilen bir sezonda bjk en iyi kadrolardan birini olusturdu. yabancilar arasinda bu niye var denecek hickimse yok eger ki escude de gonderildiyse. yerliler ise nerdeyse tamami potansiyeli olan gencler. niangin da gelmesiyle sampiyonluk iddasi epey artti.
Sezer Öztürk için Fenerbahçe yönetim parayı az buluyormuş ama bu geceye kadar anlaşılır diye tahmin ediyorum.
Serdar Kurtuluş bonservisini istemiş Antep'ten alacaklarına karşılık. Eğer alırsa akşam saatlerinde Beşiktaş'a imza atacakmış.