Çalıntı gibi olur öyle kardeşim, sen imzanı değiştirdiğinde ben kullanırım :)
Printable View
Benim imzadan bir anlam çıkarabilen birisi olduğunu sanmıyorum , belki Vego :D .
Google amcaya sorunca Smack Down çıkıyo Ozi :n:
İlk iş günü oldukça yorucuydu. Oturmaktan belim ağırdı resmen (: Şimdi böyle dedim diye kesin yarın oturmaya fırsat bulamam (: Ama ilk iş günü için gayet iyiydi. Bundan sonrada aynı tempoda gitmesi dileğiyle (:
Extreme Champonship Wrestling doğru cevap :D. Şahsen neden imzamda olduğunu söyleyeyim , hardcore wrestling stilinden dolayı :D. Youtube'a bakarsanız ve biraz araştırma yaparsanız anlayacaksınız :D.
Ozzy de bakmis kimsenin imzasindan bahsettigi yok propaganda yapiyor arkadas :D Bu arada hayirli olsun Faruk is hayatin :) Calismak guzeldir.
Hocam SD!'de güreş namına pek bir şey yoktur , burada ise şimdi nasıl söylesem :n: . Temel hareketler daha az uygulanır , daha tehlikeli hareketler vardır . Asıl sevilme nedeni hardcore düstüru :D . Maçlarda kan bol bol bulunur , masa , sandalye , merdiven , dikenli tel , dikenli telli sopa , kendo stick v.b. yabancı maddeler kullanılır . Hele bir de ring ipleri yerine dikenli tel kullanılan Barbed Wire maçları vardır ki , izlenmemelidir :n:.
Ozzy de bakmis kimsenin imzasindan bahsettigi yok propaganda yapiyor arkadas :D Bu arada hayirli olsun Faruk is hayatin :) Calismak guzeldir.
Abi bunlara çok vahşi diyorsan daha vahşileri var :D. Onları izlemeye yemiyor şahsen , insan rakibi de olsa kafasında floresan lamba kırar mı yahu :uzgun: .
Valla tam üstüne bastın Kaan :D .
Ne yazık ki kapatılmıştır , 2001 yılında batmış ve WWE satın almıştır ( SD! ve RAW WWE bünyesinde :D ) , bir ara yeniden açılsa da çok tutmayıp kapatılmıştır . Eğer izlemek istersen 1-2 maç atabilirim :D .
Taraftarını es geçmemek yalnız lazım , arena'yı inletirler .
Ekledim , zaten forumda anlatamayacağım kadar detaylanabilir.
Vego'ya ve IcedEarh'a buradan selam yolluyorum , 1 kişi daha geliyor :n: .
Horoz şunu izle :n:
[YOUTUBE="nZckewEhcaE"]nZckewEhcaE[/YOUTUBE]
Kaçırır mıyım lan :D. Horny'e kopuyorum zaten her ringde gördüğümde :n: .
Biri benimle online kapışsın :D
4 gün önce Hilal Cebeci'nin twitter hesabına panpişizm akımını başlattınız gibi şeyler yazdım o günden beri panpişizm patladı gitti :n: Sabah gazetesi 20 soruda panpişizm diye röportaj yapmış Hilal Cebeci'yle :D
http://theuglydance.com/?v=mccgorzsyf
kim yapmışsa çok iyi olmuş çokta güzel olmuş :D
Onu Hilal ablanla görüş :D
yakında bu gidişle onu da yapacak zaten :)
beyler şu an Altınoluk'tayım, telefonu modem yaptım öyle bağlanıyorum internete. 35 mb ripli FM 2005 buldum, onunla oyalanıyorum :D böyle küçük boyutlu saracak oyunlar söyler misiniz? Link vermeyin sadece isim söyleyin bulurum ben :D