Başın sağolsun Tolga.
Printable View
Başın sağolsun Tolga.
Başın sağolsun Tolga. İşinin ehli olmayan insanlara denk gelmek büyük şanssızlık gerçekten.
Başın sağolsun Tolga. Sen en azından görmüşsün Anneanneni, babaanneni. Ben ne dedelerimi gördüm ne Babaannemi. Sadece anneannemi gördüm oda ben 5-6 yaşımdayken veffat etti.
Başın sağolsun Tolga. Bir çok özel hastane bu durumda. Sırf para tuzağı hepsi. Ben küçükken sırf hapşırdığım için gitştim alerjim varmış hiçbir şey yapmadan grip dediler, annemle babamı ilaçla geçebilecek hastalıklara rağmen ameliyat etmeye kalktılar. Başhekim teşhisi koyup ameliyat için pazarlık yapmaya başlamıştı. İnsan sağlığı pek umurlarında değil malesef tek amaçları para kazanmak.
Başın sağolsun Tolga.Ben de anneannemi buna benzer bir şekilde kaybetmiştim 1.5 yıl önce.Artık öyle bir döneme geldik ki,insanlık ölmüş.İnsan hayatına hiç değer verilmiyor.
Başın sağolsun Tolga,Özel hastahaneleri hiç tercih etmem açıkcası çoğu böyle amaçları sadece para maalesef...
Başın sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin.
Başın sağolsun Tolga.
Başın sağolsun Tolga, Kasım ayında dedemi kaybettim. Acını çok iyi anlıyorum, mekanı cennet olsun.
Tolgacım başın sağolsun. Allah sabır versin.
Merhumenin de mekanı cennet etsin, taksiratını affetsin.
Havalar çok sıcak oldu.
Evet bu gece baya sıcak
45 derece gösteriyor :)
valla akşam üstü çok güzeldi burada hava öyle saatlerce oturabilirdim boş boş o hafif rüzgara karşı. ama şimdi çok fena oldu yine
Klima olmasa vay halimize
Ne biçim bir sıcaktır bu ya. Bütün gün güneş yüzü görmedim bugün rüzgarlı ve kapalıydı hava. Güneş battı şu an her tarafımdan ter fışkırıyor. Çok sıcak ve klimada yok. Biraz uykum gelsinde yatağın soğukluğu kaçmadan yattığım gibi uykuya dalayım :D.
Fenerbahce Titaya 8.5 m euro teklif verdi başkan bana sormadan kabul etti ama ben olsam bende kabul edicektim şu sıcak yaz gecelerinde yüreğime su serpti :D
yav bana okurken çok kız mezun olunca çok para sağlayabilen bir meslek söyleyin zor durumdayım :D:D:D
Hemşirelik :D
şşş sessiz olun uyuyamıyorum..
İİBF'ye dahil tüm bölümler. Dil bölümleri okumak ve açık öğretim ile de başka bir okul okumak. Ama üniversite de çevren oluyor bir şekilde kızlı bölüm arama yani. :D Direk kendini düşün.
Mühendislik'te iyidir bak bıyıklı ablalar olur. Kaytan bıyık düşünürsen. :D
Fizik Tedavi yaz, temiz iş.
Mekatronik veya biyomedikal mühendislik gelirse hiç tereddüt etme oku. Enerji mühendisliği ve otomotiv mühendisliği de iyidir.