Sayfa 3796 / 4326 İlkİlk ... 27963296369637463786379437953796379737983806384638964296 ... SonSon
113,851 ile 113,880 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Başın sağolsun Tolga.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başın sağolsun Tolga. İşinin ehli olmayan insanlara denk gelmek büyük şanssızlık gerçekten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Başın sağolsun Tolga. Sen en azından görmüşsün Anneanneni, babaanneni. Ben ne dedelerimi gördüm ne Babaannemi. Sadece anneannemi gördüm oda ben 5-6 yaşımdayken veffat etti.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başın sağolsun Tolga. Bir çok özel hastane bu durumda. Sırf para tuzağı hepsi. Ben küçükken sırf hapşırdığım için gitştim alerjim varmış hiçbir şey yapmadan grip dediler, annemle babamı ilaçla geçebilecek hastalıklara rağmen ameliyat etmeye kalktılar. Başhekim teşhisi koyup ameliyat için pazarlık yapmaya başlamıştı. İnsan sağlığı pek umurlarında değil malesef tek amaçları para kazanmak.
    Screw you guys, I'm goin' home

Başın sağolsun Tolga.Ben de anneannemi buna benzer bir şekilde kaybetmiştim 1.5 yıl önce.Artık öyle bir döneme geldik ki,insanlık ölmüş.İnsan hayatına hiç değer verilmiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başın sağolsun Tolga,Özel hastahaneleri hiç tercih etmem açıkcası çoğu böyle amaçları sadece para maalesef...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başın sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Başın sağolsun Tolga.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Başın sağolsun Tolga, Kasım ayında dedemi kaybettim. Acını çok iyi anlıyorum, mekanı cennet olsun.

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Bu günden itibaren Türkiye'de Medical Park adlı hastahaneler zincirinden herhangi birine girersem iki gözüm önüme aksın.

Bunu bu kadar net söylüyorum. Bu gün anneannem rahatsızlandı sabaha karşı. Annem ve babam telaşlanarak hastahaneye götürdüler. Bafra'daki Medical Park yani MediBafra'ya götürdüler. Tam net bir bilgim yok ama ilk müdahale olarak basit işlemler yapılmış ve şimdi eve gidin öğlenden sonra 1 buçukta gelin film çekelim demişler. Annemlerde, anneannemi alıp eve getirmişler. Anneannem evde tekrar fenalaşmış ve tekrar hastahaneye götürmüşler. Bu sefer anneannem için 2 kere kalp krizi geçirdi denmiş. Ki bu esnada anneannem evde bağırmaya başlamış yanıyorum diye falan. Ve hastahaneye tekrar götürdüklerinde tam 2 kere kalp krizi geçirdi denmiş.

Bunun üzerine hastahaneye yönetimiylede babam uzun süre tartışmış. Çünkü anneannemin şeker ve tansiyon hastalığıda var. Bunun üzerinede kalp krizi gelince zaten vücudu artık bittim demiştir. Her neyse babamla uzun süre tartıştıktan sonra Samsun'a sevk edildi anneannem. Biraz öncede haber geldi vefat etti diye . Çok üzgünüm gerçekten. Hani 87 yaşında artık kurtardı bile diyebiliriz. Son 1-2 senedir zaten birton hastalıkla uğraştı. Kurtardı demek geliyor içimden ama genede çok çok üzüldüm.

Daha 2-3 gün önce koluna girip arabaya bindirdik teyzemlere giderken. Şimdi ise vefat etti. Dünya işte. Hepsini geçtim şuan annem eve geldğinde onu nası sakinleştiricem onu düşünüyorum.

Ama daha Medical Park hastahanelerine gidip muayene olursamda adım Tolga değil. Böyle rezillik olmaz. Hep televizyonlarda görürdüm hastahanede yanlış müdahale, hastahanede yatak yok diye hasta kabul edilmedi, yanlış tedavi uygulandı vs vs. Bunu yapanları varya alıcaksınız dayaktan öldürüceksiniz. Yazıktır. Belki anneanneme tam bir müdahale yapılsa hastahaneye geldiği gibi yatırılsa herşey çok farklı olurdu.

Hep annem derdi '' oğlum anneannenle resmimizi çekte bilgisayara at hatıra kalır diye. '' bende hep çekeriz ya diyordum. Bunun gibi küçük ama benim için çok önemli olan şeylerden dolayı şuan vicdan azabı çekiyorum.

Hepsini geçtim benim bir dayım var. Yüzünü suratını unuttum zaten. En son 2000 senesinde Türkiye'ye geldi. O seneden beri Türkiye'ye adımını atmadı. Şuanda haberi almıştır mutlaka. Şimdi otursun ağlasın. Birkere bile anasını ziyarete gelmedi.

Allah Rahmet eylesin. Anneannem benim ya. Çok üzülüyorum.
    büyük geçmiş olsun. sağlığın git gide özelleşmesinin sonuçları gerçekten çok olumsuz olabiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tolgacım başın sağolsun. Allah sabır versin.

Merhumenin de mekanı cennet etsin, taksiratını affetsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Havalar çok sıcak oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet bu gece baya sıcak

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

45 derece gösteriyor

valla akşam üstü çok güzeldi burada hava öyle saatlerce oturabilirdim boş boş o hafif rüzgara karşı. ama şimdi çok fena oldu yine

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Klima olmasa vay halimize

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne biçim bir sıcaktır bu ya. Bütün gün güneş yüzü görmedim bugün rüzgarlı ve kapalıydı hava. Güneş battı şu an her tarafımdan ter fışkırıyor. Çok sıcak ve klimada yok. Biraz uykum gelsinde yatağın soğukluğu kaçmadan yattığım gibi uykuya dalayım .

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Fenerbahce Titaya 8.5 m euro teklif verdi başkan bana sormadan kabul etti ama ben olsam bende kabul edicektim şu sıcak yaz gecelerinde yüreğime su serpti

yav bana okurken çok kız mezun olunca çok para sağlayabilen bir meslek söyleyin zor durumdayım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hemşirelik

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

şşş sessiz olun uyuyamıyorum..

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hemşirelik
    kız olayı tamam da para konusunda şüphelerim var ya

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

İİBF'ye dahil tüm bölümler. Dil bölümleri okumak ve açık öğretim ile de başka bir okul okumak. Ama üniversite de çevren oluyor bir şekilde kızlı bölüm arama yani. Direk kendini düşün.

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    İİBF'ye dahil tüm bölümler. Dil bölümleri okumak ve açık öğretim ile de başka bir okul okumak. Ama üniversite de çevren oluyor bir şekilde kızlı bölüm arama yani. Direk kendini düşün.
    olsun yinede kızlı bölüm iyidir ya

İİBF bölümleri geliyor bana ya araştırayım biraz

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Mühendislik'te iyidir bak bıyıklı ablalar olur. Kaytan bıyık düşünürsen.

Mühendislik'te iyidir bak bıyıklı ablalar olur. Kaytan bıyık düşünürsen.
    yav sırf onun için makine istemiyorum. inşaat'a da önyargım var aslında en temizi mimarlık ama onuda ben bitiremem bırak çizim yapmayı yazı bile yazamam ki ben düzgün

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Fizik Tedavi yaz, temiz iş.

Fizik Tedavi yaz, temiz iş.
    ya benim ygs 2 13000. yerleştirme vurunca 21,000 oluyor. 13,000 ile baba ftr gelirken okul puanımın girişken özelliğinden ötürü ftr okuyamıyorum. özele gidecek paramda yok

neyse artık sağlıkçılardan çevre yaparız gidince: D

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Mekatronik veya biyomedikal mühendislik gelirse hiç tereddüt etme oku. Enerji mühendisliği ve otomotiv mühendisliği de iyidir.

Mekatronik veya biyomedikal mühendislik gelirse hiç tereddüt etme oku. Enerji mühendisliği ve otomotiv mühendisliği de iyidir.
    otomotiv çukurova'da geliyor ya benimde işime gelmedi adana. mekatroniği de çok kötülediler bana nasıldır o oto tamricisi olursun falan dediler

Mesaj Yetkileri