Eneramo , Holmen ? Bu adamlar mı Beşiktaş'ın oyuncuları. Vizyonsuzluk değil de nedir bu.. Anadolu takımları ortalama yabancıları lige getirsin iyi oynayanları Beşiktaş alsın. Bu politikanın bir işe yaramadığını hala mı anlayamadılar acaba ?
Printable View
Eneramo , Holmen ? Bu adamlar mı Beşiktaş'ın oyuncuları. Vizyonsuzluk değil de nedir bu.. Anadolu takımları ortalama yabancıları lige getirsin iyi oynayanları Beşiktaş alsın. Bu politikanın bir işe yaramadığını hala mı anlayamadılar acaba ?
lucio haberleri var ama ne kadar doğru
Gekas şu beşiktaşa ilaç olurdu.Ceza sahasında içinde topla buluştur gol.Almanya gol kralı olmuş birinden bahsediyoruz.
adam girdiği 3 poziyondan 1'ini kesin atıyor.
Valla biz başka almanya gol kralınıda gördük mesela Ailton :D:D adam koşamıyordu gobekten ne adamdı yaa :D
Vallahi o kadar becerikli ise madem beğenen alsın :) Artık bıktık böyle yaşı geçmiş adamlardan. Kaliteli adam görmek istiyorum takımda artık. Kaliteli derken, etkili ve rakibine korku verecek oyuncu. Ve tabi ki GENÇ.
Eneramo oynayamaz abi bizde. Adam genç değil, hayatında hiç üst seviye bir takımda oynamamış. Küçük takımın büyük futbolcusu olur ancak. Gelirse elimizde patlar.
Lucio keşke gelse. Lucio - Sivok ikilisi çok az gol yedirtir. Kalede Tolga, stoperde Lucio - Sivok ikilisi olsa muhteşem olur harbi.
Benim Anadolu takımlarından isteyeceğim üç yabancı var. Atıf, Colman, Batalla. Bunun dışında başka yabancı gelsin istemem.
colman bitti okeye donuyor holmen kat kat iyi ortasahaya canlilik getirir cok hareketli ve tempolu bir oyuncu.
Daum ile ilgileniyormusuz ben olumlu bakiyorum.
Hiç gerek yok.
Daum bence uygundur..hem ligi tanıyor hem bizi biliyor hem disiplin seviyesi yüksek bir hoca..Ligi tanıyan hoca her zaman avantaj.Birde bizim futbolcularımızı.
Samet Aybaba gönderilmeyecek bence (Ne yazık ki!)
Ne Daum'u arkadaş başka adam yok sanki. Aybaba'dan bir farkı yok ki.
Bir yılda olsa Daum gelsin isterim. Elde genç oyuncular var. Bu oyunculara belki çok az şans verir ama en azından diğer sezonlar için bu oyuncuları hazırlar.
Daum kısıtlı kadroya iş yapabilen nadir hocalardan , cuk oturur Beşiktaş'a.
e samet aybaba kisitli kadroyla is yapmadimi yapti ? geçen yildan daha basarili besiktas bu yil kisitli kadroyla adam en iyisini yapti anlamak guç besiktasli taraftarlari.
Bence siz anlamıyorsunuz. Evet bu kadroyla üçüncü bitirirse fena sayılmaz. Samet Aybaba'nın istenmemesinin sebepleri başka. İçeriden halletmek yerine oyuncuları medya önünde eleştirmesi, saçma sapan demeçleri, her puan kaybedilen maçtan sonra sorumluluğu oyunculara yüklemesi falan olsun. Schuster dönemin kadroyla başarısız olmuştu ama oyuncusu için taraftara maça gelmeyin demişliği var.
o konuda hem fikirim oyunculari medyaya atiyor ilk 45 dakika dolmadan oyundan cikariyor ama "bence" cok yukleniyorsunuz hocaya zor donemde geldi besiktasa geçen seneki o kadro ile bu yili ele aldigimizda basarili bir grafigi var bence duzelebilir samet hoca 1 yil daha kalabilir takimda..
samet aybaba daumun eline su dökemez :) Daum besiktasa iyi gider ama oda en fazla 2 sene.. 2. seneden sonra baymaya baslar..
Ne Daum'u Ne Alman'ı Hep Aynı Senaryo Bir Zevkimiz Var, Bir Sevdamız Var Ama Adamlar Zorla İçine Edecekler Zorla Kötü Söyletecekler....
Adamın istenmemesi başarı ya da başarısızlıkla ilgili değil ki. Takımda huzur bırakmadı, oyuncular içinde ayrım yaptı. Ekibi kötü, kulüp revire döndü. Bir gün çıkıpta suçlu benim demedi, oyuncularına sahip çıkmadı, medyanın önüne attı. Vizyonsuz biri. Geçen sene ile karşılaştırmayın. Geçen sene 3 kulvardaydık şimdi ise tek kulvardayız, başarı falan yok ortada.
Oguzhani harcayacak adam gelecekse hic gelmesin Aybaba da harcamaya calisiyor ama Oguzhan Turkiye'nin ve Besiktas'in Ortasahada ki en buyuk kozlarindan birisi olacak.Sirf Oguzhan icin degismeli TD.
Matthias Sammer her ne kadar Bayern'de mutluyum dese de benim hala inancım var. Umarım Şansal Büyüka'nın söyledikleri doğrudur.
jupp heynckes haberleri var. umarım olur.
Gençleri harcamak istemiyorsa Beşiktaş Hollanda'lı bir isim ile anlaşacak.
heynckes emekli olmayacak mi yahu niye hala ismi dolasiyor ?
Heynckes emekli olacak. Bayern Münih'li isim olarak konuşulan kişi Sammer.
Matthias Sammer konuşuluyor. Futbol direktörü zannediyorum Bayern'in.
Aybaba donemi resmen bittimiki ?