Bugün Fikret Orman ile oturup fesh edeceklermiş.
Printable View
Bugün Fikret Orman ile oturup fesh edeceklermiş.
Kartalbakisi.com'da çalışan bir arkadaşım var bu zamana kadar söylediği çoğu şey tuttu. Serdar Kurtuluş + Holmen + Sinan Bolat diyor. Sinan hariç gerisi tutmaz umarım.
Kaleci Tolga, Razvan Rat, Aykut Demir, Serdar Kurtuluş, Seda Yılmaz.. Bunlar adı geçenler. Razvan Rat'ın bonservisi yok.
Fernandes sözleşme uzatıyor;
http://www.haber1903.com/Besiktas-12...i_soyledi.html
Samet Aybaba gidiyor , Fernandes söyleşme uzatmak istiyor. Bu adam önümüzdeki sene sırtında taşıyacak takımı , döktürecek.
Fernandes kalıyor demek, çok güzel bir haber. Sensiz olmaz Ferdi baba. :) Transferde adı geçen isimlerden Tolga, Sinan ve Aykut yararlı olur sadece, Holmen'de alternatif olarak değerlendirilebilir.
Geçen sene sattığımız Erkut'u geri alma düşünceleri varmış yönetimin. Madem sattınız neye göre sattınız? Artık şu transfer fiyaskoları bitsin takımda.
ertugrul saglam ne alemde, bir takimla falan anlasti mi? besiktas yeniden goreve getirmeyi dusunmez herhalde. elde ettigi basari ortada, yeniden sans verilebilir ama taraftar sicak bakmiyor sanirim.
Aman aman.. Yerli teknik direktör istemiyorum ben artık. Şöyle adam gibi kaliteli yabancı bir teknik direktör gelsin, yıllarca dursun.
http://www.kartalbakisi.com/gundem/s...ti-h21923.html
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN !
Bu arada Lig Tv istifa etti diyor Samet Aybaba için, Murat Özen diyor ki "BJK TV istifa yazısını kaldırdı". Anlamadım bu işi.
Edit: Net bilgi geldi, istifa etmiş.
"Feda" sezonunu baska bir teknik adam bukadar iyi geciremezdi bana gore.
Yapabilecekleri sinirli bir teknik adam ama yinede iyi bir Besiktasliymis. Seneye daha buyuk hedefler koyabilecek bir Besiktasi ileri tasiyacak isim olmadigini biliyor ve istifasini veriyor.
Şimdi her şey ince elenip sık dokunmalı , doğru düzgün bir isim göreve getirilmeli. Sıfırdan başlıyoruz. Elimizde imkanlar da var geçen seneye oranla. Baş ağrıtan günü geçmiş borçlar yok , kapıda bekleyen bir ton dava yok. Planlı ve programlı her şey.
Hadi hayırlısı Kartalım.
Zico + Holmen + Sinan Bolat + Aykut Demir
bu 4lü gelir
Kendini başarılı sanıyormuş Samet Aybaba yaptığı açıklamaya göre. Kardeşim senin zihniyetine göre bu takım sene başında kümeye oynama potansiyeline sahipse bu senin kapasiteni gösterir zaten. Söz konusu Beşiktaş ise 2.lik bile başarısızlıktır.
Öyle ya da böyle, sonuçta ortada bir emek var, bu yüzden teşekkürler Samet Aybaba. Seninle olmadı bu iş, yapacak birşey yok. Evet, şimdi temelleri doğru atılan bir yapılanmayla güzel günler göreceğiz umarım. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Beşiktaş bu sezon Fernandes ve Almeida'yı elden çıkarıp bonservisi elinde olan futbolculara yönelmeli (Holmen ve yanılmıyorsam Colman'ın da elinde). Bu şekilde kârlı bir sezon geçirebiliriz.
Colman gelmeli Almeida gitmeli , Umut Bulut gelmeli
Colman yokları oynayan bir adam neden gelmeli diyorsunuz anlamıyorum. Hiç mi izlemiyorsunuz maçları acaba :) ? Ayrıca sizin de vizyonunuz o kadar dar mı. Hiç mi başka yabancı futbolcu kalmadı dünyada ?
colman kumasi iyi bir futbolcu, trabzonda selcukla birlikte neler yapabildigini gorduk. bu sene takim olarak kotuydu ts, bu sezona gore degerlendirmemek gerekir.
Holmeni almali bence besiktas
bu arada mcgregorda yolcu galiba hull city istiyormus
colman kafa olarak cok koptu zaten trabzonda, fazla birsey beklemek hata olur. bursa macindaki mustafa yumlu ile girdigi munakasa aslinda herseyi ozetliyor. ama dedigin gibi riskli bir transfer olur BJK icin, ne cikacagi belli degil :)
Beşitaş'ın iyi bir kaleci alması için iyi bir bonservis bedelini de gözden çıkarması lazım,malum iyi kaleciler günümüzde kolay bulunmuyor.Mondragon'dan sonra doğru düzgün bir kaleci bulmamız için tam 6 tane kaleci değiştirmemiz gerekti.