Wedersona bak hele görev adamı olmuş :D görev adamı görmediniz sanırım. :D
Printable View
Wedersona bak hele görev adamı olmuş :D görev adamı görmediniz sanırım. :D
Beşiktaş'ın sorunlu bölgesi sol beki. Vederson'da ligimiz standartlarında ortalama bir oyuncu. Yani bedava Vederson bence fena olmaz. Bize bile isterim ben Vederson'u büyük bir transfer yapılmayacaksa.
Misal Ziegler mi Vederson mu sorusuna ben Vederson derim. Hem türk hem bedava hem de Hasan Ali'nin önünü Ziegler yetersizi kesemesin diye. Ama Beşiktaş'ın detayını tam bilmiyorum.Belki de eldekiler yeterli diye düşünülüyordur.
Önder hoca'nın neler yapacağını çok merak ediyorum. Kendisi çok övülüyor. Bakalım elinin değdiği belli olacak mı.
[B]Bucaspor’un savunma oyuncusu Efe Halil Özarslan, transferi için Beşiktaş Kulübü ile görüştüklerini ve siyah-beyazlı takıma transfer olmayı istediğini söyledi.[/B]"Fenerbahçe’den herhangi birisi beni aramadı ama menajerim görüşüyordur. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında tercih yapacak olursam, bu kesinlikle Beşiktaş olur. Ailem de bunu istiyor" diye konuştu.
Vaaay Efe'yi kim bulacak diye merak edip duruyordum. Yaptığım Bucaspor kariyerinde 2. sene milli takıma yükselmişti. Bonservisi de fazla değildir onun.
Serdar Adali orman transfer yapmasin bosuna para harcamasin dedi,transferleri ve özelikle teknik direktörü biz getiricez dedi
ne kadar doğrudur bilmiyorum ama facebookta beşiktaş sayfasında gördüm :D Serdar Adalı iddalı geliyor gibi :D bunu dediğine göre
Böyle burnu havada bir açıklamayı hiç bir başkan adayının yapmayacağımı düşünüyorum
Kaynak Lig tv
Transfer için listesini hazırlayan Beşiktaş yönetiminin seçim öncesi harekete geçmesi bekleniyor.
Başkan Fikret Orman'ın futbol direktörlüğüne getirdiği Önder Özen'in raporu doğrultusunda 24 kişilik kadronun 8'i yabancı oyunculardan, 8'i yerli isimlerden ve 8'i de milli takım ve özkaynaktan gelen futbolculardan kurulması ön görülüyor.
Beşiktaş'ın listesine giren isimler arasında Kardemir Karabükspor'lu Ahmet İlhan, Gençlerbirliği'nin başarılı defans oyuncusu Aykut Demir, Kayserispor'un sağ beki Salih Dursun'un da bulunduğu öğrenildi.
Veysel Sarı için Eskişehirspor yönetimiyle masaya oturması beklenen Beşiktaş yönetiminin pazarlıklarda bulunacağı öğrenildi.
Beşiktaş yönetiminin ayrıca Bucaspor'un defans oyuncusu Efe Halil'i de istediği ve önümüzdeki sezon genç isimlerden oluşan bir kadro kurmayı planladığı belirtildi.
Şampiyonlar Ligi finali için İngiltere'ye giden Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman'ın seçimli kongreye rağmen bazı teknik direktör adaylarıyla görüşüp ön anlaşma yapması bekleniyor.
Avrupa'nın önde gelen menajerlik şirketleriyle bir araya gelecek Fikret Orman'ın Mathias Sammer'le de görüşeceği iddia edildi.
(Bence salih dursun gelmesin çirkef bir oyuncu başkanlık seçimlerinden önce transfer yapılması konusunda kararsızım vede t.direktör getirilmeside dahil bakalım ne olacak ama seçimler sonra transfer ve t.direktör bulunmalı oda geç oluyor biraz daha erken seçim yapılsaydı keşke)
Efe Halil çok iyi gider gerçekten çok potansiyelli bir futbolcu. Yıllardır beklediğim isimler böyle isimler işte. Oynadığı süre içinde sportif açıdan , gelişimini tamamlayıp kariyerini yurt dışında sürdürmek isteyeceği dönem geldiğinde de mali açıdan bize katkı verecek futbolcular. Efe kesinlikle onlardan birisi.
Bu arada seçimlerden önce teknik direktör falan getirilmez takıma bence. Ola ki Serdal Adalı seçilirse ve o teknik direktörü istemiyorum derse nasıl bir rezillik olur varın siz düşünün.
Gençleşmek isteyen bir takım için nokta transfer olur Efe. Böyle adamlar alıp, parlatıp sağlam fiyata satıp mali durumumuzu düzeltmemiz lazım.
Adalı'nın açıklamalarını hiç doğru bulmadım. Senin transferin benim transferim diye bir şey mi var yahu. Örneğin ; Fernandes Adalı döneminde alındı, o zaman Fikret Orman'da onlar almış diye kovsaydı.
Seçimler ne zaman yapılacak?
Doğrusunu söylemek gerekirse, Efe Halil Özarslan'ı hiç izlemedim ve tanımıyorum, bilmiyorum. Nasıl bir futbolcu, yaşı kaç, potansiyeli-kapasitesi nasıl; bunlardan bihaberim. Stoper zaten alacağız, biri yabancı ya da Aykut Demir, diğeri de Efe Halil olursa, kötü olmaz sanırım. Berat'a, Atınç'a falan benzemesin de... :)
@pele96;
Seçimler 9 Haziran'da. Çoğunluk sağlanamazsa, bu kez çoğunluğa bakılmaksızın, kesin tarih 16 Haziran.
Fm'de Efe'nin 2019 profili bu
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Gelirse Semih Kaya gibi etki yapacaktır bence.Buca kaliteli oyuncular yetiştiriyor son dönemde.
Yalanlama geldi resmi siteden az önce.
Medyada kulübümüzün transfer listesinde yer almayan futbolcuların isimleri, artık maksatlı olduğunu düşündüğümüz bir şekilde yayınlanmaktadır.
Bugün muhtelif medya organlarında futbolcu Efe Halil Özarslan ile ilgili oluşturulan haberler de bu asılsız spekülasyonlara açık bir örnektir.
Bir süredir transfer listemizde isimleri dahi bulunmayan bazı futbolcularla kulübümüzün görüşmeler yaptığı ve hatta anlaştığı yönünde haberler yer almaktadır.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, transfer etmeyi planladığı oyuncu ile görüşmelere başladığı zaman bunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirme zorunluluğu bulunmaktadır.
KAP'a bildirimde bulunmadan transfer görüşmelerinin başlatılmadığı basın yayın organlarınca bilinmekle birlikte, bu haberleri kaynağının ne olduğu da merak konusudur.
Taraftarlarımızın transferler ile ilgili resmi yayın organlarımızı takip etmesini özellikle rica eder ve bir kez daha hatırlatırız.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK
Özen’in raporu doğrultusunda Kocaelispor’un stoperi olan 1994 doğumlu Cengizhan Aydın ve Tepecikspor’dan sağ bek Cenk Demirel, Kartal oldu. İki futbolcunun kulüpleriyle temasa geçen yöneticiler, pazarlıkları yaptı ve genç futbolcuları kadrosuna kattı. 2 isim önümüzdeki günlerde, Siyah-Beyazlılar’a imza atacak. Yönetim, pilot takım bulduktan sonra bu isimleri 1 yıl pilot takımda oynatacak. Aksi halde ise A2 takımda forma giyecekler.
Kaynak: Fanatik
KartalBakisi'nda da var bu haber, ilk defa duyuyorum isimleri. Görkem'den FM profilleri rica edelim :)
Ayıpsın dostum :icon_biggrin:
2019 profillerini vereyim ancak Efe ile bizzat ben ilgilendiğim için güzel gelişti. Bu oyuncular nasıl gelişti bilemem.
Cenk Demirel oyunda sağ bek değil, ileri kanat olarak görünüyor bu arada.
http://img27.imageshack.us/img27/9749/ekranalntsbo.png
Cengizhan Aydın çıkmadı bende.
2 isim hakkında da bilgim yok ama Önder Özen alıyorsa vardır bir bildiği. :)
yalanlama gelmesinin nedeni KAP'a başvurulmamış olması yani KAP sorun çıkarabilir yasal şeyi varsa o yüzden yalanlama gelmiş olabilir(bence) :D Kesin alınması gerek efe'nin
Vücut zindeliği önemli şey ama :D
Teknik, ilk kontrol ve özel yeteneğini neden yabana atıyorsun :D
Allan McGregor Satıldığı yönünde söyletinler var.Hull City'ye 1.400.000 Milyon Euro'ya..Transfer Market yazmış.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/b...erein_114.html