Seneye aramayız inşallah kendisini. Çünkü bizim takım savunmamız kötü, kalecimiz değil.
Printable View
Seneye aramayız inşallah kendisini. Çünkü bizim takım savunmamız kötü, kalecimiz değil.
......................
Rakip futbolcular McGregor ile hemen hemen her girdiği pozisyonda karşı karşıya kalıyorsa burada suç kesinlikle defansındır. Adamların her attığı top ceza sahasına gidiyordu, kaleci ile karşı karşıya kalıyorlardı. Bireysel hataları olmadı değil ama adam ne yapsın önünde defans denen birşey yok ki.
Sinan Bolat'ı getirip belki iki yerli, yakın seviyedeki kaleciyle yola çıkabilirler. Milli takım düzeyine çıkmış, o potansiyeli olan oyuncular Cenk ve Sinan, yaşları da kaleci için genç.
Sinan ve Cenk'te birşey yok ya, al birini vur ötekine. Bana hiç güven vermiyorlar. Seneye kaleye transfer şart.
Onur ve Tolga'dan hangisi oluyorsa, zorlasınlar şartları ve alsınlar. Hiçbir şey yapamıyorlarsa, Ospina'yı veya Ochoa'yı koysunlar kaleye. Sinan ve Cenk, bence de direk 11 kalecisi değil. Sinan alınırsa, Cenk kiralık gönderilsin ve 1 kaleci daha alalım. Şu da var ki, kaleye 2 transferin birden yapılacağını sanmıyorum.
Defans kötü olabilir fakat uzaktan şutlar olsun kornerler olsun kaleciler maç kurtarır. Dün Weidenfeller'i izlerken hayran kaldım. Eğer o adam Beşiktaş'ın kalecisi olsa goller en az yarı yarıya azalırdı.
Mc Gregor izlediğim en kötü kalecilerden biri. kusura bakmayın. Bire birde bütün topları içeri aldı.
Hataları oldu mutlaka ama abartılacak kadar da hata yapmadı. Her maç rakip takıma 5-6 net pozisyon verdik bu sezon. Pozisyona giren oyuncu beceriksiz değilse McGregor'a da atar golünü Casillas'a da. Bu defans ile Onur veya Tolga gelsin, seneye onlarda bu kadar gol yerler eminim.
Bu arada kesin bilgi:
McGregor--------Hull City
2.9 Milyon TL gibi bir bonservis karşılığında.
Bedavaya alıp 3e satmak temiz iş
Önder Özen Güney Amerika'ya gitmiş. Sanırsam oyuncu transferi ile ilgili. Önce şu teknik direktör olayını halletmek daha mantıklı değil mi? Yine hoca gelmeden transfer işlerini hallediyorlar. Gidecek oyuncular falan belirleniyor.
200 Bİn Euro karla Hull City'e gitmiş..
Yıllık 1.200.00 Milyon Euro senelik alıcağı..
1.400.000 Milyon Euro satılışı.
Gçkhan Töre geliyor sanırım.
Ronaldinho'da öyle.
Ronaldinho haberlerine inanmıyorum ben. Seneye Dünya kupası var. Göz önünde bulunmak için kendi ülkesinde bir takımda oynamaya devam edecektir. 2014 Dünya kupasında Brezilya kadrosunda yer almak istediğini açıklamalarında belirtmişti. Onun için balon haber.
Gökhan Töre için bir şey diyemeyeceğim. Bu sezon kaç maç oynadı ? Bildiğim kadarıyla uzun süreli bir sakatlık geçirmişti. Daha farklı oyunculara yönelmeliyiz.
33 yaşına gelmiş ve maliyeti 15 milyon euroyu bulan Ronaldinho olduğu yerde kalsın bir zahmet.
Gökhan Töre de, satın alma opsiyonuyla kiralansın isterim.
Solda Olcay ve Erkan varken de gidip Gökhan Töre alınmaz. Gerektiğinde Süzen oynar. Bir bölgede üç oyuncu fazla lüks. Gündemdeki isimlere bakılırsa yine ihtiyaca göre transfer yapılmayacak.
Veysel Sarı, Aykut Demir, Serdar Gürler, Cenk Tosun. Bu dört oyuncudan ikisini alabilseler keşke.
Ben koskoca Beşiktaş'ın Erkan'a ve Gökhan Süzen gibi iki basit oyuncuya güvenerek sezona başlamasını istemiyorum. Erkan ile altyapıdan geldiği için hadi uzatıldı ama Gökhan direk gönderilmeli. Bizim yedeğimiz dahi olamaz. Gökhan becerikli bir futbolcu. Ben Türkiye maçında canlı izledim. Çok beğenmiştim.
Gökhan Töre transfer edilirse Olcay dışarıda kalacak o halde. Yada Gökhan Töre yedek bekleyecek. Olcay ilk 11 oyuncusu ve Olcay varken o kalitede ikinci bir oyuncunun gereği yok. Transfer yapılacak en son mevki sol açık takımda. Hem Erkan kaç maç oynadı ki bu kadar ön yargılı olabiliyorsun. Adam 1 maç oynadıysa geri kalan 10 maç yedek bekledi veya kadroya alınmadı. O nadiren şans bulduğu maçlarda kötü gözüktüğü için yazıyorsun belli ki. Erkan Kaş, yeterince fırsat verilmediğini düşündüğüm oyunculardan bi kaçı. Bugün sözleşmesi uzatılmış ve hala adamı yedekte oturtmaya devam edeceklerse yazık. Başka bir takıma kiralansın daha iyi.
Sol açıktan önce kaleci, sağ bek, 1 stoper, ön libero, sağ açık, forvet transferi lazım. Yani ihtiyaca göre transfer yapılmalı artık. Ha Gökhan Töre sağ açık için düşünülüyorsa güzel bir transfer olur. Ama onun mevkisinde oynayabilen as oyuncu varken ikinci bir isim gerek değil. Önce ihtiyaç duyulan bölgeler halledilmeli. Geçen sezon devre arası ihtiyaca göre transfer yapılmadığı için belkide çöküşe geçtik. O hassas denge bozulmuştu.
İkisi farklı oyuncular zaten. Bende gerektiğinde diye yazdım.
Ben Gökhan'ı sağ açık olarak düşünüp o şekilde yazmıştım. Sonuçta Holosko'dan etkili olur bence. Holosko'da iyi bir yedek olur bu sezon.
sifo mehmet istifa etmis antalyadan. bi haber var mi besiktas ve sifoyla ilgili?
Samet aybaba gittiyse şifo gelmez.yabancı gelecek dedi zaten fikret orman.
Aslında yakıştırıyorum ben Şifo'yu Bjk'ye ve hiç bocalamadan 1-2 kendi istediği takviyelerle şampiyonluğa oynar gibi geliyor bana ama yönetim yabancı demişti inşallah yine paraları boş yerlere harcamazlar zamanında yapılan hatılar olmaz umarım.
McGregor amca 1,8 milyon paund karşılığında Hull City`e transfer olmuş. Hayırlı, uğurlu olsun. Beleşe al, bir yıl saç baş yol ve para ile sat.