Şimdi onlar düşünsün. :rolleyes:
Printable View
İskoçların 2. vatanı, İngiltere. Adaptasyon sorunu yaşamayacağı için, başarılı olma ihtimali yüksek. :)
Tarihe de geçti, koçum benim: :icon_biggrin:
MCGregor ayrıca Beşiktaş tarihine de geçti. İskoçya Milli Takımı’nın kalesini de koruyan deneyimli kaleci siyah-beyazlılara bonservis bedeli ödenmeden gelip ayrılırken para kazandıran ilk yabancı oyuncu oldu.
Mcgregor giderek kaleci transferinin önünü açtı bu iyi oldu.
Sinan'ı alabilir Beşiktaş bu sezon oynamadı zaten sakatlığı nedeniyle Liege'de ucuza da gelebilir.
Tolga ya da Onur alınmalı. Umarım Sinan gelmez. Bildiğimiz bir kaleci olsun. Sinan kapalı kutu.
onur zor , tolga olabilir sahsi gorusum 1461"deki fatihde en az tolga kadar iyi kaleci yan toplarda cok iyi fatih
Aslında Tolga gelebilir o Fatih'te Trabzonspor'un 2. kalecisi olur diye düşünüyorum.Tolga ve Onur bu 2 kaleci de aynı takımda fazla gerçekten birisinin takım değiştirmesi şart artık.O isim de Tolga olur gibi görünüyor.
Tolga'yı almalıyız Tolga'yı. En garanti isim Tolga olur. Ne kadar maaş istiyorsa versinler adama. Hatta Toraman yeni sözleşme imzalamayacak ise kaptanlık bile verilebilir yakışır. Kaleye yine saçma sapan bir oyuncu almazlar umarım. Beşiktaş'ın kalecisi taraftarın en güvendiği oyuncu olmalı. Sonuçta takımın onurunu o oyuncuya emanet ediyorsun. Onur ve Tolga'dan biri Trabzon'a fazla. Mutlaka biri Trabzon'dan ayrılacak.
Sağlam bir defansla seneye iş görürdü aslında ama olmadı. Teşekkürler McGregor.
Şampiyon olmak istiyorsan, atanla tutanın çok iyi olacak. 3'e 5'e bakmadan Onur'u alsınlar, forvete de Benfica'da hocasıyla kavga ettiği için satılık listesine konulan Cardozo'yu getirsinler. Almeida+3 milyon euroya bitirebiliriz transferi. Almeida da milli golcüleri, olmaz diyeceklerini sanmıyorum. Cardozo ile fiziksel anlamda da benzer yapıdalar zaten.
Onur inşallah gelir, çok iyi olur alınırsa ancak ben pek umutlu değilim. En az 7-8 Milyon € isterler Onur için. Bu sene bir oyuncuya en fazla 5 Milyon € veririz bence.
Kim ne derse desin Mcgregor kötü kaleci değil. Bu sene Beşiktaş takım savunması anlamında dibe vurdu. Akhisar'dan yediğimiz 2.gol bunun çok basit ve açık bir örneği.
Glasgow'un UEFA finaline çıktığı sene neler yaptığını biliyoruz Mcgregor'ın. Kötü kaleci onların yarısından azını dahi yapamazdı.
Ve de sonuç olarak bonservissiz aldığımız bir oyuncuyu 2.1 milyon pounda satıyoruz. En önemlisi de bu.
Emeklerin için teşekkürler Allan.
gokhan tore'nin twitterda takibe aldigi son uc kisi oguzhan , ersan ve pektemek.. kucuk bir anektod :)
Sneijder'i takip eden oyuncuları buraya yazarsam şimdi :p :n:
Şaka bir yana Gökhan'ın geleceğini düşünenlerdenim.
3 yıllığına anlaşma olacak ve yıllık 1,3 milyon euro alacak. 2 milyon euro da bonservis ücreti. Bu rakamlar gerçekse, çok iyi bir transfer gerçekleştirmiş olacağız her hattıyla.
Seçimi beklemeden, işi resmiyete dökmek lazım.
Töre sağda oynayabiliyor mu ?
Milli takımda Olcay'ı çıkarıp almıştı sanırım Abdullah Avcı.
Eğer sağ kanatta oynarsa kanat oyuncularımız hem yerli hem de kaliteli olur.
Daha sola alternatif mi arıyorsunuz yahu Olcay daha ne yapacak, ilk senesinde bunları yaptı Milli takıma da yükseldi orada da gösterdi kalitesini.
Olcay'a ancak bir yedek lazım o da Erkan Kaş kaldıramaz, yeni biri olabilir. Ahmet İlhan fena olmaz.
Ancak ne olursa olsun Olcay'ın ilk 11 devam etmesi lazım.
Gökhan töre bu kadar ucuz mu ya? 2 milyon €?
Ben de aksine Ronaldinho'yu istemiyorum. 33 yaşına gelmiş ve 12-15 milyon eurolardan falan bahsediliyor. 2-3 milyonunu biz versek, kalanı için bir sponsor yetmez. Çok zor bence, bu paraları ödemek. Q7, Fikret Orman varken gelmez artık. Kerim Frei ise; A milli, genç ve yerli. Alınırsa, ne gerek vardı demem.
O da benim tahminimdi zaten, düşüncem değil. :)
Hayırlı olsun desek mi? Gerçek mi bu hesap? :0:
http://l1305.hizliresim.com/19/z/nn1vs.png
inşallah dogrudur. gökhan iyi olur bizim icin..
3.000.000 € Gitmiş Kazan'a zaten fazla forma şansı bulamıyor.
Beşiktaşın Sağ kanada süper giderdi.Holosko'dan on kere daha iyi bir kanat oyuncusu.
2 Milyon Euro Galiba fazla oynayamamısından olabilir.
Rubin bence 5 Milyon Euro'dan aşağa satmaz gibime geliyor.Anca Gökhan Rest çekerse ben gitmek istiyorum derse durum değişebilir.
Bir kadro yapasım geldi:
Onur Kıvrak
Veysel Sarı - Sivok - Aykut Demir - İsmail
M'Bia
Gökhan Töre - Fernandes - Oğuzhan - Olcay
Cardozo
Cenk
Serdar K. - Toraman - Ersan - G.Süzen
Veli
Holosko - Necip - Muhammed - Erkan Kaş
Pektemek
Tamamen hayal ürünüdür. Herhangi bir bilgi ya da duyum ile ilgisi yoktur.
Gökhan Töre için hiddink topu aldımı giden ama kafasını kullanmayan bi oyuncu demişti . bu görüşe ben de katılıyorum .çok yararlı olmaz gibime geliyor