Ankara bana da hep böyle bir ağır gelmiştir bende sevmem pek. Küçüklüğümde gitmiştim 1-2 defa. Denizi olmayan şehir sevmiyorum zaten.
Printable View
Ankara bana da hep böyle bir ağır gelmiştir bende sevmem pek. Küçüklüğümde gitmiştim 1-2 defa. Denizi olmayan şehir sevmiyorum zaten.
Ankara'da Üniversitelerin çoğu tatil oldu. Aynı şekilde bizimki de tatil. Valla dağ başında zaten okul gitsem sıkıntının kralını yaşardım.
bizim üyelikler de bayadır tatil konu da açıldıyine kar etmedi ayıp artık ya
bu işleri bilmesem tamam dicem de sonuçta bi forum sitesi yeni kurallar gelsin ben o kuralları anayasa maddesine gönderece artıkın ilelebet cezada kalacaz yada bazıalrımız sagopa grubuna alınabilir :D:D:D
Yarın kebabız :D Kafa raad :n: Sülalem raad :zuhaha
5 günlük yağış tahmini
http://img546.imageshack.us/img546/4038/adszodm.png
Ankara'yı Bende Severim Ama Tabiki İstanbul'un Yerini Alamaz, İstanbul Türkiye'yi Bırak Ayrı Bir Dünya, Ayrı Bir Alêm :)
Diğer Şehirlerde Yaşarsın Ama İstanbulda Mislini Yaşarsın veya Yaşamasını Beceremezsen Kaybolur Gidersin
Yolda giderken önüme inek çıktı arkadaş ne işi var ineğin burda :D Tek başına geziyodu :D
Bana yönlendirseydin :D
Yazık olurdu o zaman :D Bi ara kaçırıp kasaba satsam mı diye düşündüm ama çok büyüktü :D
Yarın da kebabız :D Kafa raad yine :D
Bugün kışın son günü ancak dışarıda felaket bir soğuk var.Adana da alışık olmadığımız türden soğuklar.
Kar olmasın da, yağmura 12 ay razı olabilirim. Bugün bir görüşme nedeniyle bot tarzı ayakkabı da giyemedim. Düşüyordum az daha, kıracaktım bir tarafları. Son anda arkamdaki kadın tuttu da kurtuldum düşmekten.
Aygün seni aşıyor bence abimizin işi ;) :n:
9. sınıfta olan bir arkadaş arıyorum.9. sınıf Biyoloji kitabından bir konu lazım bana :)