Ankara bana da hep böyle bir ağır gelmiştir bende sevmem pek. Küçüklüğümde gitmiştim 1-2 defa. Denizi olmayan şehir sevmiyorum zaten.
Ankara bana da hep böyle bir ağır gelmiştir bende sevmem pek. Küçüklüğümde gitmiştim 1-2 defa. Denizi olmayan şehir sevmiyorum zaten.
FM Gazetesi
Ankara'da Üniversitelerin çoğu tatil oldu. Aynı şekilde bizimki de tatil. Valla dağ başında zaten okul gitsem sıkıntının kralını yaşardım.
eto'o bitmiş.
...
bu işleri bilmesem tamam dicem de sonuçta bi forum sitesi yeni kurallar gelsin ben o kuralları anayasa maddesine gönderece artıkın ilelebet cezada kalacaz yada bazıalrımız sagopa grubuna alınabilir![]()
Yarın kebabızKafa raad
Sülalem raad
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ankara'yı Bende Severim Ama Tabiki İstanbul'un Yerini Alamaz, İstanbul Türkiye'yi Bırak Ayrı Bir Dünya, Ayrı Bir Alêm
Diğer Şehirlerde Yaşarsın Ama İstanbulda Mislini Yaşarsın veya Yaşamasını Beceremezsen Kaybolur Gidersin
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yolda giderken önüme inek çıktı arkadaş ne işi var ineğin burdaTek başına geziyodu
![]()
Bana yönlendirseydin![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yazık olurdu o zamanBi ara kaçırıp kasaba satsam mı diye düşündüm ama çok büyüktü
![]()
Yarın da kebabızKafa raad yine
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bugün kışın son günü ancak dışarıda felaket bir soğuk var.Adana da alışık olmadığımız türden soğuklar.
Kar olmasın da, yağmura 12 ay razı olabilirim. Bugün bir görüşme nedeniyle bot tarzı ayakkabı da giyemedim. Düşüyordum az daha, kıracaktım bir tarafları. Son anda arkamdaki kadın tuttu da kurtuldum düşmekten.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aygün seni aşıyor bence abimizin işi![]()
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
9. sınıfta olan bir arkadaş arıyorum.9. sınıf Biyoloji kitabından bir konu lazım bana![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!