sanogo arsenal le anlaştı diye biliyorum
Printable View
Kaçan balık büyük olmuş. Zaten benimkisi bir istekti. Yönetimin böyle bir isimden haberdar bile olduğuna inanmıyorum. :)
Azıcık Fransa Ligi'ni takip etseler, her sene en az 2 genci bulurlar da, bunun için çok iyi bir ekip kurulması lazım öncelikle. O ekip de, umarım Önder Özenle rayına oturur inşallah.
Tek korkum, Önder Özen'in sonunun İbrahim Altınsay gibi olması. İşte o zaman çok zor toparlarız.
Ronaldinho adım adım Kartal'a...
http://media5.ligtv.com.tr/img/news/...24/ronaldd.jpg
Başkan Fikret Orman’ın en büyük seçim vaatlerinden biri olan ve tüm Beşiktaşlılar’ın uykularını kaçıran Ronaldinho rüyası artık gerçekleşmeye çok yakın.
33 yaşındaki Sambacı’nın Avrupa temsilcilerinden biri olan Kamil Cira, transfer süreciyle ilgili FANATİK’e konuştu. Beşiktaşlı yönetici Ahmet Nur Çebi’yle konuştuklarını ve görüşmelerde mesafe kat ettiklerini belirten Cira, “Ortada 8 milyon Euro’luk bir maliyet söz konusu. Bunun 4 milyon Euro’sunu Beşiktaş Yönetimi, kalan 4’ünü ise sponsporlar tarafından karşılanacak. Transfer ise önümüzdeki günlerde noktalanacak” sözlerini sarf etti.
Bonservis Sorunu yok
Öte yandan şu anda Brezilya’nın Atletico Mineiro takımında forma giyen yıldız oyuncunun, “Bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor, bonservis bedeli de söz konusu” şeklinde ortaya atılan iddiaların da gerçek dışı olduğu ifade edildi. Zira, Mineiro’ya imza atarken sözleşmesine, “İstediği takdirde hiçbir bonservis bedeli konmadan ayrılabilir” maddesi koyduran futbolcunun kulübüne herhangi bir bonservis ücreti ödemeyeceği bildirildi.
Ben hala geleceğine ihtimal vermiyorum. Stad yok ortada teknik direktör yok Ronaldinho'yu neyle ikna edecekler?
Eğer gelecek olursa çoğu maçta bizi ipten alabilir. Tek başına maç bile kazandırabilir.
http://media5.ligtv.com.tr/img/news/...24/ronaldd.jpg
Biraz Göbeklenmiş :D
Valla Ailton'dan Bir Farkı Olmaz Boşa Külfet Olur Artık Miadını Doldurmuş Ununu Elemiş Eleğini Asmış Bir Adamdan Hiçbir Hayır Gelmez Bize
Bu başkan ve yönetimin Ronaldinho'yu alabileceğine inanıyor musunuz harbi ? Sezer, Serkan, Sinan, Mevlüt çok bile bu vizyona. Fikret Orman'ın seçim öncesi göz boyaması ve türlü yalanlarından biri sadece.
Mevlüt için büyük uğraş var sanırım kadromuza katıcaz.
fikret ormandan ne bekliyorsunuz ben anlayamıyorum kulüp borc icinde alacak durum yok ne yapsın adam o da mı borclanıp oyuncu alsın maliyetleri düsürmeye calısıyor. siz sürekli yıldız transferi olsun paralar sacılsın istiyorsunuz yd döneminde bu oldu da ne oldu durum ortada serdal adalı da da aynı durum olacaktı bence istikrarlı olacak fikret orman biraz sabredin hersey zamanla olacak.
Kimse takıma çamur atmaya kalkmasın. Her şey dört dörtlük gidiyor, teknik direktörün belli olmaması ve buna bağlı olarak transferlerin başlamaması dışında. Onlarda bu hafta başlar diye umuyorum.
Teknik Direktör'ümüz Bielsa olacak öyle hissediyorum. Önder Özen görüşme halindeymiş.
Sezon sonu hepinizle görüşeceğiz bu Fikret Orman'ı desteklediğinize çok pişman olacaksınız ama iş işten geçecek.
Teknik direktör gecikti haklısın orada. Ancak transferlerin bekletilmesi çok normal. Gelecek olan teknik direktör belki özel olarak adam isteyecek. Şimdi adam alsak belki gelecek olan teknik direktör onu istemeyecek...
Beklenmesi normal. Ama teknik direktörün bir an önce gelmesi gerek.
Yönetimden genel olarak ben de memnun değilim; ancak transferlerin ve hocanın bekletilme sebebi, UEFA kararı. Yarından itibaren bir hareketlenme yaşanacaktır. Sponsorların ise, neden bekletildiğini ben de anlamadım.
Herşeyi Kayserinin hocasına bağlamışlar. Bir plan, bir alternatif yokmuş bunlarda. Transfer konusuna gelirsek ; Sportif Direktör denen makam TD'nin üstünde çalışacak. Hocanın tavsiye ettiği oyuncuyu almaya çalışır ancak karar verme hakkı yine ondadır. Sportif Direktör, futbolcuların maaşlarını, bütçeyi, takımı vs. herşeyi kendisi belirler. Hocaya laf düşmez. Hocanın eline malzemesini verir ve bununla başarılı ol der. Durum böyleyken, böyle bir sisteme geçilmişken nerede transferler ?
UEFA'nın kararına göre hareket etmekde acayip saçma. Diyelimki ŞL gideceğiz ne yapacaksın, Messi'yi mi alacaksın ? Ya da ilk maçlarda elenmeme garantin var mı ? Fikret Orman'ın beceriksizliğini kapatma çabanız nedendir ? Neymiş karara göre transfer yapacaklarmış. ŞL gidersek Messi, gidemezsek Serkan Balcı mı ? Sanki Türkiye Liginde şampiyon olacak kadromuz var, herşey güzelde Avrupayı bekliyoruz.
Kayseri'nin hocası sözleşme uzattı.
içinde heyecan yoksa destekleme arkadasım sen bu takımı yıldız oyuncular gelince mi destekliyceksen sadece bekle o zaman zengin baskan gelince desteklersin yada sabret fikret ormana izleme macları fln birkac sene sonra durum düzelince transferler olunca desteklersin yine tabii vicdanın el verirse..
öyle bir taraftar grubu olusmus ki üzülerek izliyorum yıldız oyuncu odaklı tamamen. bu taraftar grubu ileride kulüp araplara satılsın para yagsın yıldız alalım sampiyon olalım diye tutturmaya da baslar üzülerek söylüyorum bunları..
fikret orman dan tam olarak neler yapmasını bekliyorsunuz sihirli degnekle 1 senede düzeltsin mi herseyi?
sponsor acıklandı vodafone ortak toplantı yapıldı belki imzanın 1 ay sonraya atılmasınn sebebi kücük prüzlerdir(olusabilecek diger ayrıntıları da karsılaması icin bastırıyor olabilir kulüp)
teknik drektör konusunuda uefa kararını bekletiyor diye düsünüyorum mutlaka görüstügü secenekler vardır ancak uefa dan ceza alırsak bielsa gibi bi adama sadece türkiye ligi icin dünyanın parasını vermeye gerek duymuyor yönetim bana göre o yüzden bekletiyor. transferlerde bu boyutta bence ceza aldıgımız durumda bütceyi en aza indirgeyecek yönetim ona göre oyuncu secilecektir. transferler konusunda önder özene cok güveniyorum her iki durumdada en iyi tercihleri yapacaktır kulübümüz adına.
bence yönetime şans verin adamlar birseylerle ugrasmaktan kulübün iç işlerine tam anlamlı bakamıyor belli bu.
benim her zaman destegim fikret ormana bana göre efsane olacak..
valla ne diyeyim kardeşim ortak nokta bulamayacagız belli sanırım kuşak farkı ortaya çıkıyor ikimizinde gördükleri aynı fakat yorumlama şeklimiz farklı.
ben senin kadar kötümser değilim ne olursa olsun her zaman desteklerim takımımı.
fikret ormana güveniyorum (basarılı olacagına inanıyorum senin düsünce tarzınla umarım diyorum)umarım yanıltır seni ve başarılar yaşatır takımımıza o zman hep beraber seviniriz..
Oradaki söylediğim şakayla karışık birşey, ifade koysam daha iyi anlaşılırdı. Tabii ki inşallah başarılı oluruz ve gerekirse burada özürde dilerim dediklerim çıkmazsa. Ancak görünen köy kılavuz istemez işte, durum ortada.
darkkobala belli bir noktaya kadar katılıyorum ya yıldız alacağız ya yıldız üreteceğiz. Ürettiğimiz yıldız ortada Necip Uysal takım iyiken orta tak kötüyken kötü olan birisi ee üretemiyoruz ne yapacağız alacağız hani kimi aldık kimseyi.
Ahmet Nur Çebi, Ahmet Kavalcı ve Fikret Orman Biliç'i ikna etmek için yurt dışına uçtu HABER1903