Valla ben de yıllardır inanmayayım inanmayayım diyorum da , 10 cümle yazıyosa 7-8 tanesi tutuyor arkadaş.İnkâr da edemiyorum sonra :zuhaha
Printable View
Aslan Aslandir , kaplan kaplandir Coskunum baska bir açiklamasi yok bunun :D
Bende oglak burcuyum , yukselenim teraziymis :D
Aslında bu burçlar falan tamamen zırvada,insanlar,doğduğu zamana göre bazı kişiliklerini doğuştan alıyor olabilir büyük ihtimal.Şahsen ben kendimi mükemmel görüyorum :p ama bir işin ucundan tutunca hemen bırakıyorum,diyet gibi,futbol kulübüne gitmek gibi,ders çalışmak gibi,oyun oynamak gibi.Hemen sıkılıyorum çoğu şeyden ama şu diyet işini halletmek lazım.Konuyu nasıl getirdim ben buraya :icon_eek:
burclari bende takip etmem ama arada bakinca dogru olani soluyorlar :D , kac kilosun tosunum soyle :D
En son tartıldığımda 80 kiloydum abi 5-6 kilo almışımdır.Diyete girdiydim 90 dan 80 e düştüydüm.Ne oldu anlamadım ama bir baktım yine yiyorum :icon_cry: Aslında ağızda benim yahu yemesem yemem de bazı zamanlar ciddi ciddi transa geçtiğimi düşünüyorum. :(
Valla çok dert ettim yahu her yönden sıkıntı bu kilo mevzusu :(
Şaka yapıyorum orada abi dışa dönük baya mütevazıyımdır ama kendi içimde neyse bana kalsın orası :D
Boyun kaç ki ? Bana ver kilondan az yahu. 1.85 boy , 72 kiloyum :uzgun:
80-85 kilosun daha ne istiyon ben 108 kiloydum su an 103-104"e dustum inan dun tartildimda. 1 haftadir saga sola kosturmaktan evlilik icin kiyafetti hatuna kiyafetti kagit kurek isleriydi valla kilo verdirdi ha zayiflamak istiyorsanda gunluk 2-3 saat hizli adimlarla yuru birde aksam 7"den sonra yemek yeme tamamdir :D
Eyvallah saolasin aga 13 temmuzda dugun tarihimiz var bakalim evleniyozda :D tabi gerçek degil vatandaslik icin ama gercege uygun yapiyoruz gelinlikti vesaire falan :D
İyice salacak kendini :n: O 103-104 olacak 110-120 :n: Hayırlı olsun abi :)
o degilde aga vatandaslik icin evlenioz hatun diyorki 16 temmuzdada balayina cikalim dedi iyi tamam dedim bende :D pazartesi-saliya kadar arastirip yerimizi ayartcaz sonum hic hayri degil ya korkuyorum valla sonra gerçek evlilige donusmesin diye
Ahahaha 21inde gül gibi çağında başın bağlanıp gidicen Arifim :zuhaha Sana gülüyorum da sözlüyüm ben onu napıcaz :zuhaha
Evleneceğin hatun kaç yaşında Arif? :)
29 semsi :D
Merhabayın
Günaydın Ahali.
Merhabayın :n:
Acıktım, evde tekim. Ne yesem diye düşünüyorum 1 saattir. :uzgun:
Ezine usulü peynir Muğla usulü zeytin. :D