Abi sen meyve canavarımısın ya :icon_eek: Kabız olana kadar muzmu yiyorsun.
Printable View
Valla daha olmadım ama ishal olmaktansa kabızlığı tercih ederim :D
Sizin muhabbetinize var ya :D
Muhabbeti çirkinleştirmek istemem ama içinde kalmaktansa dışarı ne şekilde çıktığı önemli değildir :n: Yeter ki çıksın yani :D
İshal olunca da nerde geleceği belli olmuyor ki. Minibüsün içinde bi gelse tutamazsın salarsın yani :n:
Neyse abi kapatalım şu konuyu :D
Mesela yarın tekrar diyete başlayacağım bu sefer bırakmam inşallah :n: Ağız benim yahu zorla sokmuyorlar ya yemeği :D
Kapatmam kapattırmam :D
Bence içinde patlıyacağına başka bir bölgede patlasın daha iyi :zuhaha
bide halk içinde isalken karından sesler gelir ya :D
Hele bide sınavda ve sessiz bir ortamdaysan :D
Günlük faaliyet gibi oldu benim diyete başlamam :( 2-3 gün sonra yine bırakırım.Derim yine kesin kilo vercem diye.Ölene kadar gider bu. :t:
yiyen dikilir yemeyen yıkılır evlat boşver diyeti bi kere geliyosun dünyaya ye gitsin
Diyet işi ders çalışmak gibidir. Her sene sonu "Seneye çok sıkı çalışıp bütün derslerimi geçicem" dersin ama yine yapmazsın. Genel hayatımız böyle hatta :)
Yemeği komple keserek diyet olmaz. Ne yediğini bilirsen aç kalmazsın ama zayıflarsın. Protein ağırılık beslenme gibi.
Ayrıca direk yutuyormusun çiğnemeden. :D
bi basur ol da o zaman görürüm ben seni kabızlığın adını anmaktan kaçarsın :)
arkadaşlar bi konuda yardımınızı bekliyorum ustaya imzalattım iki ay önce ama ne yazdığını bi türlü okuyamadım ?
http://e1206.hizliresim.com/y/s/8lsyh.jpg
Sevgili gönül dostu Ahmet Narin'e meveddet ile.
Meveddet sevgi demek arapça.
teşekkürler bende neler neler düşünmüştüm alakası yokmuş :)
meveddeti muhabbete benzetmek için de o kadar eğdim büktüm ama olmadı :D
Muz için dedigimi sanıyor galiba. :D
hangi kanalda veriliyo o direk izolasyonlu olarak mı yoksa kabuğunu soyarak mı
Beyler sıcaktan bunalanlara bi tavsiye veriyim. Serinlemesini istediğiniz yerlerinize limon kolonyası dökün sonra o yerler kurumadan hemen vantilatörün karşısına geçin. Böyle yanmayla karışık süper bi serinlik oluyor :n::n: