Valla daha olmadım ama ishal olmaktansa kabızlığı tercih ederim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sizin muhabbetinize var ya![]()
Muhabbeti çirkinleştirmek istemem ama içinde kalmaktansa dışarı ne şekilde çıktığı önemli değildirYeter ki çıksın yani
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İshal olunca da nerde geleceği belli olmuyor ki. Minibüsün içinde bi gelse tutamazsın salarsın yani![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Neyse abi kapatalım şu konuyu
Mesela yarın tekrar diyete başlayacağım bu sefer bırakmam inşallahAğız benim yahu zorla sokmuyorlar ya yemeği
![]()
Kapatmam kapattırmam
Bence içinde patlıyacağına başka bir bölgede patlasın daha iyi![]()
Hele bide sınavda ve sessiz bir ortamdaysan![]()
Günlük faaliyet gibi oldu benim diyete başlamam2-3 gün sonra yine bırakırım.Derim yine kesin kilo vercem diye.Ölene kadar gider bu.
![]()
Diyet işi ders çalışmak gibidir. Her sene sonu "Seneye çok sıkı çalışıp bütün derslerimi geçicem" dersin ama yine yapmazsın. Genel hayatımız böyle hatta![]()
Yemeği komple keserek diyet olmaz. Ne yediğini bilirsen aç kalmazsın ama zayıflarsın. Protein ağırılık beslenme gibi.
Ayrıca direk yutuyormusun çiğnemeden.![]()
bi basur ol da o zaman görürüm ben seni kabızlığın adını anmaktan kaçarsın![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
arkadaşlar bi konuda yardımınızı bekliyorum ustaya imzalattım iki ay önce ama ne yazdığını bi türlü okuyamadım ?
![]()
Sevgili gönül dostu Ahmet Narin'e meveddet ile.
Meveddet sevgi demek arapça.
teşekkürler bende neler neler düşünmüştüm alakası yokmuş
meveddeti muhabbete benzetmek için de o kadar eğdim büktüm ama olmadı![]()
Muz için dedigimi sanıyor galiba.![]()
Beyler sıcaktan bunalanlara bi tavsiye veriyim. Serinlemesini istediğiniz yerlerinize limon kolonyası dökün sonra o yerler kurumadan hemen vantilatörün karşısına geçin. Böyle yanmayla karışık süper bi serinlik oluyor![]()
Screw you guys, I'm goin' home