Haklısın ama emin ol ,kime el attıysam deli para istedi,bu en makulu :D Cavani'yi alacaktım 90 mn tl 'ye ama sözleşme açamadı, açanada nasip olmadı :D
Hocam senin takımada futbol oynatmadık :D
http://g1212.hizliresim.com/14/d/gu0sr.jpg
Newcastle transferler iyi ama kadro kalitesi olarak diğer ekiplerde hiç fena değil bilbao bence gelişemicek bir takım transfer olayından dolayı
Newcastle hocasına kavuşmuş :) , Başarılar hepinize ama favorim Newcastle çünkü hem ligi hemde takımı çok iyi tanıyor.
Transfer döneminde epey hareketliydik , Hedefimiz Ligde ilk 4 Avrupa'da Kupa
aynen hocam özlemişim , hemen gelir gelmez birilerini kovdum :D ama senin de dediğin gibi takımı çok iyi tanıdığım için bu kadar atraksyon yaptık :)
Kariyer hakkında !!!
Bu kariyere başlamadan önce Entolik bane FB - GS kariyeri açalım mı diye sormuştu , benimde o anda aklıma , daha farklı bir kariyer geldi 2 ispanya 2 ingiltere takımıyla farkı bir kariyer açalım dedim sağolsun beni kırmadı kabul etti , Borusan 1905 ve Benzema adlı üyelerede bu teklifi ben götürdüm, ikiside kabul ettiler, fakat anlamadığımız bir şekilde Borusan 1905 adlı arkadaşımızla 2.hazırlık maçından itibaren bizimle rtibatı kesildi , hala da ses yok , kendisine her hangi bir kırgınlığımızda yok umarım ,önemli bir şeyi yoktur, bu kariyerden çok ümitliydim , çok farklı ve güzel kapışmalar olacaktı ama olmadı, takip edenlerden bu durumun sorumlusu olarak kusura bakmasınlar diyorum Entolik ve Ben yarın bu kariyeyri telafi edicek FB& GS kariyeri açma kararı verdik.