Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 97 arası toplam 97 sonuç

Konu: Ath.Bilbao & Newcastle & Liverpool & Atl. Madrid / Ortak Kariyer

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Lewandowski cok pahalıya patlamış.

Haklısın ama emin ol ,kime el attıysam deli para istedi,bu en makulu Cavani'yi alacaktım 90 mn tl 'ye ama sözleşme açamadı, açanada nasip olmadı

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Quote Originally Posted by romelon View Post

Haklısın ama emin ol ,kime el attıysam deli para istedi,bu en makulu Cavani'yi alacaktım 90 mn tl 'ye ama sözleşme açamadı, açanada nasip olmadı
    Hocam senin takımada futbol oynatmadık

Newcastle transferler iyi ama kadro kalitesi olarak diğer ekiplerde hiç fena değil bilbao bence gelişemicek bir takım transfer olayından dolayı

Nesil
    2012

Newcastle hocasına kavuşmuş , Başarılar hepinize ama favorim Newcastle çünkü hem ligi hemde takımı çok iyi tanıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Newcastle transferler iyi ama kadro kalitesi olarak diğer ekiplerde hiç fena değil bilbao bence gelişemicek bir takım transfer olayından dolayı

Transfer döneminde epey hareketliydik , Hedefimiz Ligde ilk 4 Avrupa'da Kupa

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Newcastle hocasına kavuşmuş , Başarılar hepinize ama favorim Newcastle çünkü hem ligi hemde takımı çok iyi tanıyor.

aynen hocam özlemişim , hemen gelir gelmez birilerini kovdum ama senin de dediğin gibi takımı çok iyi tanıdığım için bu kadar atraksyon yaptık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    Alexandre Lacazette , Ademilson, Facunda Ferreyra, Wilfried Bony,Erick Torres şimdilik bunlar geldi hocam Fierro'da olabilir ama çok genç henüz
    Tamam hocam oyuna girince bakacağım bu adamlara

Quote Originally Posted by romelon View Post

Evet nasip olmadı Sözleşme bile imzalıyoruz ama kaynak bulup alamıyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Kariyer hakkında !!!
    Bu kariyere başlamadan önce Entolik bane FB - GS kariyeri açalım mı diye sormuştu , benimde o anda aklıma , daha farklı bir kariyer geldi 2 ispanya 2 ingiltere takımıyla farkı bir kariyer açalım dedim sağolsun beni kırmadı kabul etti , Borusan 1905 ve Benzema adlı üyelerede bu teklifi ben götürdüm, ikiside kabul ettiler, fakat anlamadığımız bir şekilde Borusan 1905 adlı arkadaşımızla 2.hazırlık maçından itibaren bizimle rtibatı kesildi , hala da ses yok , kendisine her hangi bir kırgınlığımızda yok umarım ,önemli bir şeyi yoktur, bu kariyerden çok ümitliydim , çok farklı ve güzel kapışmalar olacaktı ama olmadı, takip edenlerden bu durumun sorumlusu olarak kusura bakmasınlar diyorum Entolik ve Ben yarın bu kariyeyri telafi edicek FB& GS kariyeri açma kararı verdik.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri