Newcastle transferler iyi ama kadro kalitesi olarak diğer ekiplerde hiç fena değil bilbao bence gelişemicek bir takım transfer olayından dolayı
Newcastle hocasına kavuşmuş, Başarılar hepinize ama favorim Newcastle çünkü hem ligi hemde takımı çok iyi tanıyor.
Kariyer hakkında !!!
Bu kariyere başlamadan önce Entolik bane FB - GS kariyeri açalım mı diye sormuştu , benimde o anda aklıma , daha farklı bir kariyer geldi 2 ispanya 2 ingiltere takımıyla farkı bir kariyer açalım dedim sağolsun beni kırmadı kabul etti , Borusan 1905 ve Benzema adlı üyelerede bu teklifi ben götürdüm, ikiside kabul ettiler, fakat anlamadığımız bir şekilde Borusan 1905 adlı arkadaşımızla 2.hazırlık maçından itibaren bizimle rtibatı kesildi , hala da ses yok , kendisine her hangi bir kırgınlığımızda yok umarım ,önemli bir şeyi yoktur, bu kariyerden çok ümitliydim , çok farklı ve güzel kapışmalar olacaktı ama olmadı, takip edenlerden bu durumun sorumlusu olarak kusura bakmasınlar diyorum Entolik ve Ben yarın bu kariyeyri telafi edicek FB& GS kariyeri açma kararı verdik.