Almanya'ya 4 gol yazan tek benim sanırım 4-3 oynamıştım
Printable View
Almanya'ya 4 gol yazan tek benim sanırım 4-3 oynamıştım
İşte bu be liderliğe ulaşmışım. Hayırlısıyla madalyayı da alacağız :icon_cool:
Edit: Rusya maçı böyle biterse bir skor daha bilmiş oluyorum. Her takvimde banko bir skorum var maşallah :zuhaha
Edit 2: Ve geldi bu skor tahmini de :0:
Obaa 4.lüğe yükselmişim :D
İyi baslamıstım ama batırdım sonradan...
hirvatlar bi tane fazla atmislar. bi tutturamadik su skoru.
Uruguay skorunu bildim ula İngilizlerin yenileceğini skorunu biliyorum hep 2 maçı da bildim Kosta Rika maçını da bilirim o zaman. :D
pffff 2 maç kaçırdım ya, unutum oynamayı. Almanya-Gana maçından puan gelmezdi belki ama Arjantin-İran maçından 2 puan gelirdi.
Şu ana kadar 3 maçın skorunu bildim. Honduras sağolsun :D
Fransa-Honduras 3-0
Arjantin-Bosna 2-1
Honduras-Ekvator 1-2
Abi sonuçlar ne alemde ? :)
Son maç grubunda öncekilere göre baya düşük puan almışım,aynı çizgiyi devam ettirseymişim liderlik koltuğunda olabilirmişim.:)
32 maçtan (max. 320 puan) sadece 40 puan toplayabilmişim :icon_confused:
[youtube="wYEbaz30w54"]Kırk Yapar[/YOUTUBE]
21-22 haziran maçlarında cortlamışım :D
Haydaaa birinciyim bu anı çerçeveletmem lazım :zuhaha
daha skorunu bildigim mac yok :zuhaha
Dun brezilya 0-4 dedik 1-4 bitti ispanya 1-3 dedk 0-3 bitti Hollanda 2-0 bildik bugun de uruguay 1-1 dedk 0-1 gisiyo ingiltere 0-0 ı bildik sonumuz ne olck ucu ucuna kaçıyo yarışmanın başını kaçırmasaymışım iyiymiş :D
Costa rica gibi derinden geliyorum bence puanlar ust turlarda daha yuksek olmali heyecan katlanir bu durumda. Mesela yari finali bilmekle grup 1.maci bilmek ayni puan olmamali bilmem ne dersiniz ?
Şimdi eleme turlarına geçilecek. Şimdiden açıklığa kavuşturmak lazım ki sonradan karışıklık ve itirazlar olmasın.
Uzatmaya giden maçlar için 90 dakika sonundaki skor geçerli olacak değil mi?
@di canio
tamamdır tşk.
----------------------------
25-26 Haziran tahminlerinde 8 maçın 8'inden de puan almışım. 2 skor bildim, diğerleri galibiyet ve gol. Benim hesabıma göre toplam 29 puan geliyor. Bir sıçrama yaparız inşallah.
grup maclarini son macinda nihayet bir skoru bilmisim, rusya 1-1 cezayir :p
bu bir donum noktasi olabilir mi acaba benim icin :zuhaha
1-2 maç dışında bırak gol, galibiyet falan skorları bile yakalamaya çok yaklaşmışım. Aralarından da sadece Portekiz-Gana tutmuş; ama yine de 25 puanın üstünde bir şeyler gelir son maçlardan.
Gayet iyi son 2 puanlama turu geçirdim.
Birisinde birinci oldum diğerinde de fena puan almadım. Kaçırdığım skorlarda hep 1 gol farkla kaçırmışım.
Biyere bi hata var sanırım. Yazı ile yazdığın genel puan durumunda 16.'yım ama tabloda 22.yim.
Buldum hatayı. Benim 21-22 hazirandaki tahminlerim atlanmış. 0 puan olarak gözüküyor.
Bendeki verilerde bir sıkıntı yok Cihan. Belki puan konusuna yanlış aktarmışımdır.
Excel tablosunda tahminim gözükmüyor ve gerilerdeyim. Yazılı tabloda 16.'yım. Sen 16. olduğumu dikkate alıyorsan sorun yok :)
Görende 1.Olacak Sanar :D Ne Çok Detaya Takılıyorsun Takıl Kendi Kendine Keyfine Bak Tahmin Senin Neyine :) :n:
Ben bendeki Excel dosyasını dikkate alıyorum. Orada tüm tahminlerin var, genel puanın 119 ve 16. sıradasın :)
O exceli ben ekliyordum yardımcı olmak açısından ama yanlışlıklar başladıysa eklemeye gerek yok demek ki :)
Şu ana kadar ki 5 maçtan da bir şeyler tuttu (1 skor, 2 galibiyet, 4 gol tahmini). Geriye kalan 3 maçta da aynı istikrar devam ederse zirveye iyice yaklaşabilirim belki.