Almanya'ya 4 gol yazan tek benim sanırım 4-3 oynamıştım
Almanya'ya 4 gol yazan tek benim sanırım 4-3 oynamıştım
İşte bu be liderliğe ulaşmışım. Hayırlısıyla madalyayı da alacağız
Edit: Rusya maçı böyle biterse bir skor daha bilmiş oluyorum. Her takvimde banko bir skorum var maşallah
Edit 2: Ve geldi bu skor tahmini de![]()
Last edited by E.Cartman : 18.Haziran.2014 at 04:57
Screw you guys, I'm goin' home
Obaa 4.lüğe yükselmişim![]()
İyi baslamıstım ama batırdım sonradan...
hirvatlar bi tane fazla atmislar. bi tutturamadik su skoru.
Uruguay skorunu bildim ula İngilizlerin yenileceğini skorunu biliyorum hep 2 maçı da bildim Kosta Rika maçını da bilirim o zaman.![]()
pffff 2 maç kaçırdım ya, unutum oynamayı. Almanya-Gana maçından puan gelmezdi belki ama Arjantin-İran maçından 2 puan gelirdi.
Şu ana kadar 3 maçın skorunu bildim. Honduras sağolsun
Fransa-Honduras 3-0
Arjantin-Bosna 2-1
Honduras-Ekvator 1-2
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Abi sonuçlar ne alemde ?![]()
Son maç grubunda öncekilere göre baya düşük puan almışım,aynı çizgiyi devam ettirseymişim liderlik koltuğunda olabilirmişim.![]()
So what?
Saike
32 maçtan (max. 320 puan) sadece 40 puan toplayabilmişim
[youtube="wYEbaz30w54"]Kırk Yapar[/YOUTUBE]
21-22 haziran maçlarında cortlamışım![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Haydaaa birinciyim bu anı çerçeveletmem lazım![]()
daha skorunu bildigim mac yok![]()
Dun brezilya 0-4 dedik 1-4 bitti ispanya 1-3 dedk 0-3 bitti Hollanda 2-0 bildik bugun de uruguay 1-1 dedk 0-1 gisiyo ingiltere 0-0 ı bildik sonumuz ne olck ucu ucuna kaçıyo yarışmanın başını kaçırmasaymışım iyiymiş![]()
Costa rica gibi derinden geliyorum bence puanlar ust turlarda daha yuksek olmali heyecan katlanir bu durumda. Mesela yari finali bilmekle grup 1.maci bilmek ayni puan olmamali bilmem ne dersiniz ?
Şimdi eleme turlarına geçilecek. Şimdiden açıklığa kavuşturmak lazım ki sonradan karışıklık ve itirazlar olmasın.
Uzatmaya giden maçlar için 90 dakika sonundaki skor geçerli olacak değil mi?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
@di canio
tamamdır tşk.
----------------------------
25-26 Haziran tahminlerinde 8 maçın 8'inden de puan almışım. 2 skor bildim, diğerleri galibiyet ve gol. Benim hesabıma göre toplam 29 puan geliyor. Bir sıçrama yaparız inşallah.
grup maclarini son macinda nihayet bir skoru bilmisim, rusya 1-1 cezayir
bu bir donum noktasi olabilir mi acaba benim icin![]()
1-2 maç dışında bırak gol, galibiyet falan skorları bile yakalamaya çok yaklaşmışım. Aralarından da sadece Portekiz-Gana tutmuş; ama yine de 25 puanın üstünde bir şeyler gelir son maçlardan.
Gayet iyi son 2 puanlama turu geçirdim.
Birisinde birinci oldum diğerinde de fena puan almadım. Kaçırdığım skorlarda hep 1 gol farkla kaçırmışım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Biyere bi hata var sanırım. Yazı ile yazdığın genel puan durumunda 16.'yım ama tabloda 22.yim.
Buldum hatayı. Benim 21-22 hazirandaki tahminlerim atlanmış. 0 puan olarak gözüküyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bendeki verilerde bir sıkıntı yok Cihan. Belki puan konusuna yanlış aktarmışımdır.
Excel tablosunda tahminim gözükmüyor ve gerilerdeyim. Yazılı tabloda 16.'yım. Sen 16. olduğumu dikkate alıyorsan sorun yok![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Görende 1.Olacak SanarNe Çok Detaya Takılıyorsun Takıl Kendi Kendine Keyfine Bak Tahmin Senin Neyine
![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ben bendeki Excel dosyasını dikkate alıyorum. Orada tüm tahminlerin var, genel puanın 119 ve 16. sıradasın![]()
O exceli ben ekliyordum yardımcı olmak açısından ama yanlışlıklar başladıysa eklemeye gerek yok demek ki![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şu ana kadar ki 5 maçtan da bir şeyler tuttu (1 skor, 2 galibiyet, 4 gol tahmini). Geriye kalan 3 maçta da aynı istikrar devam ederse zirveye iyice yaklaşabilirim belki.